Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
izabela
Po moje bi blo pa fajn tut kaj, kar se z belimi, alpa tut crnimi, trakci po nogi zaveze.
Jinadaze
...

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

QUOTE(izabela @ 13. 1. 2007 - 19:02) *

Po moje bi blo pa fajn tut kaj, kar se z belimi, alpa tut crnimi, trakci po nogi zaveze.

Take sem mela jaz za valeto, z belimi in črnimi trakci. Še zdaj so mi ful všeč. happy.gif
Cvetka*
Falaaa. This means a lot to me. blush2.gif

U mater kuk čevlov! biggrin.gif Superca, zdj pa sam še kej takega najt smile.gif smile.gif
sade
ti s polnim podplatom so dobra ideja ja, ker je v njih lažje hodit thumbup.gif
nika
pomoje bi sle pa ful lepo zravn ksne balerinke, z minimalno petko ;) tisti crni cevlji zgorej mi ful ne pasejo zravn, prevec masivni pa 'tezki' za tako lustno romantiš oblekco ;)
Kalypso
Cveti, krasna oblekca in zelo lepo ti paše. thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Zlobica @ 13. 1. 2007 - 17:44) *

pomoje bi sle pa ful lepo zravn ksne balerinke, z minimalno petko ;) tisti crni cevlji zgorej mi ful ne pasejo zravn, prevec masivni pa 'tezki' za tako lustno romantiš oblekco ;)
se čisto strinjam s tem. Pa če imaš tak čas maturantski ples, da boš morala imeti spodaj še nogavice, tako odpadejo kakšni čevlji s odprtim sprednjim delom.
Šišyka
opa cvetka kolk si bjutiful biggrin.gif
jaaa pa take fajn balerinke al pa črni čevlji s kkšnim belim detajlom - al pa obratno bi šlo fajn zravn =)
Cvetka*
Tenkjuu. Ja, sj, itak, se vidijo štrampelčki. Sam, obstajajo taki, ko nimajo črte spredi. Pa še to, če bi mela odprte, bi mela maksimalno tk, da sam kak prstek špega ven al pa tk, no, čist mal. Ne da je totalno odprto spredi, no way smile.gif Balerinke.. ja, pride v upoštev. smile.gif sam ko sm že tk mala, bi vseen mela neki. Recimo lani, ja, sj sm čutla tace in every single toe še kaka dva dni po plesu laugh.gif .. Ma, ok. Definitivno sporočim, ko najdem svoje bjutiful the one čeveljce!
Ana
Cvetolinka. Obleka je popolna. Ekstremno lepa, paše ti kot ulita, polek tega je bela in to je še posebni čar, ker so na maturantskem ponavadi vse v črnem. Lepa si z njo. Paše ti ful, ker se mi zdi, da je to tvoj stil res. Obleka je prečudovita. Popolnost. Jaz ne bi spremenila niti pikice na tej obleki. Čisto sem očarana in brez besed. Čudovito res. Glede tistih 5k, pa bodi vesela, da si tak malo dala. Jaz sem dala za mojo nekaj čez 10k pa mi zdaj v omari visi. Ampak nič ne de, je pa vseeno en lep spomin ne. Joj kak si lepa. Jaz se te NEMOREM nagledat res, nemorem ti opisat, kak je meni tota obleka všeč. Jaz bom šla prav zaro gledat res. Noroo !

Čevljčke, pa je Jina ful lepe nalepla in obvezno mej čeveljčke s polno peto. Za moje pojme. happy.gif Jaz sem stoprocentna, da boš najlepša na maturantskem. Joj popolna si res ! In še to - jaz se po uradnem delu na valeti nisem preoblekla in mi je fajn, da se nisem. Vseeno mi je tisti čar, da sem bla celi večer v obleki in to. Pa ne nabavi si previsokih pet, ker boš trpela. Razen če si navajena. happy.gif

OBEDVE STA POPOLNI - OBLEKA IN TI !

wub.gif wub.gif
sade
jaz nisem imela pegic spodaj, imela sem pa sandale. sem pa se preoblekla, ko sem tja prišla.
polna peta wink.gif biggrin.gif
ananas
Cvetoklinka, a ti boš mela že letos maturantski ples?
Ne vem zakaj mam občutek, da si mal mlajša... oops.gif hmm.gif biggrin.gif
Jinadaze
Cvetka, z nizko peto bi ble take tut fajn - klik in klik.
nika
ok, a je to dejansko *res* komu vsec?

mislim ... men se zdijo res iz obdobja babic, no (tud uni na prejsnji strani). jih ne dam nase pa ce je ne vem kaj, grem rajs bosa na maturanca huh.gif
Cvetka*
Jst bi mogla tole vidt na taci, pa kk bi na men pršlo:)

Ej, ananas, men pa tk'l'tk vsi pravjo to. Ne sam da zgledammlajš, da se tud tk k en froc obnašam. Lih zadnč mi je pravu en, tk neki resni pogovori, da nism ne girl, ne woman. Mislim, kaa? biggrin.gif kk sm se režala. laugh.gif
sahara
men tisti, k jih je Jina dala niso všeč, ful so mi pa všeč tisti, k so na 1. kliku zgorej, lakasti, črni, s polno peto, sam je pa res dost visoka
fifa
Cvetka*...vsi so ti že povedal kok boš lepa na maturancu...sam ti morem tud js smile.gif res, res boš lepaaaa wink.gif oblekca ti toook paše, da bi res bilo škoda, če je ne bi kupila wink.gif pa pomojm bo uporabna tud še po maturancu za kam vn it al pa kj...tk da....SUPER JEEEE thumbup.gif
čevelčki za zravn... hmm.gif ja tud balerinke bi pasale...sam tk kt si že sama rekla, da si bl mejhna in bi rada ene s peto...pomojm bojo s petko ful pasale zravn...pa magar s polno smile.gif se da zdj prov lepe šuhe za zravn dobit...ponudbe so čedalje bolj pestre, tk da vrjamem da boš najdla ene res perfect shoes za zravn wink.gif
še ene par čevlov...sam tak mal...mogoče za idejo kkšnga detajla al pa karkoli... wink.gif
Cvetka*
Ta druge z leve je perfektn model, sam mal drgačno peto bi mela - bol debelo. Hudo. Pomoje res ne bom mela problema najt taprave šlapce. Sam da bojo kukr tuk komfortabl smile.gif ^^

al pa kej takegaa.. http://www.endless.com/dp/B000KLLRRO/ref=s...fromPage=search

Peta mal majnš pa bol debela, sam model je pa veri frajeriš: http://www.endless.com/dp/B000JIJOB4/ref=s...fromPage=search

Al pa neki na tak princip:
IPB Image
sade
tisti čipkasti od fife so res wub.gif
tisti, ki si jih ti dala so mi pa tak tak. meni se zdi, da bi lepše temni pasali zraven.
pinga
QUOTE(Zlobica @ 13. 1. 2007 - 23:49) *

ok, a je to dejansko *res* komu vsec?

mislim ... men se zdijo res iz obdobja babic, no (tud uni na prejsnji strani). jih ne dam nase pa ce je ne vem kaj, grem rajs bosa na maturanca huh.gif

totalno maš prov. js se tut tole že vs čs sprašujem.
nika
men se zdijo uni s cipko najlepsi do zdej (bi se najbl pasal zraven od vseh do zdej nalepljenih). ne nekih usnjenih nabavljat za zraven, more bit blago (da se bo stilsko ujemal).

aja, pa js bi useen se ksne balerinke pogledala ... k je taka bl punckasta oblekca, no. ce kej najdem, nalimam wink.gif

edit: ok, kk se rece balerinkam po anglesko? unsure.gif
Cvetka*
Pomoje se to gleda kot 'flats' , kao, nizki čevljčki.
Evo, tle je kategorija flats&loafers , pol maš še pa a hole bunch podkategorij. (&so balerinke ballet)
http://www.endless.com/s?type=&node=24...mp;x=23&y=8

In tte so mi fuul lepee..
http://www.endless.com/dp/B000HKMFTC/ref=s...fromPage=search
bellini
jaz definitivno predlagam sandalčke s srednjo peto, da bi vseeno lahko zdržala v njih celo noč. Meni balerinke delujejo preveč "casual"(navadne) za tako posebno priložnost. Tudi peta naredi noge bolj zapeljive.
MLadoLetNa
cvetka, če sedaj malo bolj premislim, je res n o r o, da si za tako malo denarja dobila prekrasno oblekico, recimo jaz, ko bom kaj za valeto iskala, sem prepričana, da mi nobena oblkica ne bo prav ermm.gif

eh, samo 12 kilc shujšam, pa mi bo skoraj vse prav laugh.gif
fifa
MLadoLetNa...še moj podpis maš zravn laugh.gif
MLadoLetNa
sej to pa sploh ni noben problem ane, imam celih 5 mesecev časa in če shujšam vsak mesec 2.4 kilce pa bo ...čist v izi huh.gif laugh.gif
Cvetka*
Ah kristus, lojze ene. Mladoletna, če boš ti za 12kil shujšala, ti bo še najbolj prav xxs bolniška halja, ne ga biksat bejbi no:)

Jst se bom pa mogla mejčken hm, učvrstit, do plesa:)

MLadoLetNa
sej se hecam, nisem se pripravljena odreči dobri redilni hrani nono.gif , moram biti builder.gif laugh.gif

čeprav tri kilce bi ble pa čisto priporočljive, ko si grem iskat kaj za jest, me mami zajebava, šlavfki se ti dleajo verymad.gif

cvetka, ti si pa prov simpatično suhcena, luškano zelo oops.gif wink.gif
Cvetka*
QUOTE(MLadoLetNa @ 14. 1. 2007 - 16:35) *
ko si grem iskat kaj za jest, me mami zajebava, šlavfki se ti dleajo

ok, like, tvojo mami bi pa jst v rit sunla. Jst sm ful občutljiva glede tega, res. Tkda mi je to.. huh.gif
MLadoLetNa
sej po eni strani je mogoče bol da mi na vsake tok cajta to reče, ker vem, da mam kšni 2 kilci več kot sem jih že imela pri isti višini biggrin.gif

dobro bi blo na nekje 48 spravt, če sm 158 velka smile.gif
Coco*
OMG Ružica, jst nimam besed. blink.gif
Cvetka*
O kk fajn. smile.gif Dejte mir no jst komi čakam na maturaaaaaaaaaancaaaaaaaaaaaa!
MLadoLetNa
omg, ko se zamislim, mam pred sabo kar podobo, kakšna bi bila jaz v tej oblekci happy.gif Ž

... resno vpliva name huh.gif
Hannah

QUOTE(MLadoLetNa @ 14. 1. 2007 - 17:05) *

sej po eni strani je mogoče bol da mi na vsake tok cajta to reče, ker vem, da mam kšni 2 kilci več kot sem jih že imela pri isti višini biggrin.gif

dobro bi blo na nekje 48 spravt, če sm 158 velka smile.gif

JA sm res MladoLetNa kaj ga biksaš biggrin.gif biggrin.gif Ti si prov luštkano bitje tko da šššš...

Vse bejbe ste lepe pa konc smile.gif

Cvetka* bo pa suuper lepa na maturancuuu... Pa če mene vprašaš, izber čevlje z višjo peto... Te bojo optično povečal!
Pa uhodit prej, da ne boš na nejlepši dan ožuljena okrog hodila... smile.gif

Res super si smile.gif
Kalypso
sem malce po bolhi brskala in celo našla oblekco, ki niti ni tako slaba (seveda se v primerjavi s cvetkino lahko skrije smile.gif )
IPB Image
_Mayckica_
mladoletna jest sm tut 158 sm in mam 55kg pa lahk rečem da sem suha in da mi ni treba nobenga kilograma dol dat tk da ti rečem da ti ni treba hujšat in pr tolkah kilah čist zihr da nimš šlauhov biggrin.gif
limeta
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
ananas
prva je kul... ostale pa bolj ne
eve
uuuu tsita rdeča od Kalypso je lepa, sam men ne bi pasala sad.gif drgač sm pa jst zase najdla eno tako lepo na netu, pa sm zgubila link cry.gif
*simoncy*
Joj, jst sm pa že kar mal živčna, ker nimam pojma kje bi iskala obleko... Rada bi kako tako lepo, dolgo, svečano...
Tko da, če mi lahk naštejete par sposojevalnic ali modnih ateljejev v ljubljani bi vam bla zlooo zlooo hvaležna, ker ne morem iti kar na "blef" v ljubljano in po celem mestu iskati.. Že samo če nazive poveste bom že našla točen sedež na netu..

Imam še en mesec časa da jo najdem rolleyes.gif
Kalypso
*simoncy* jaz bi ti svetovala da malo pošpegaš v Zaro, Naf Naf in podobne trgovine. V mariborski Zari imajo cel kup oblekc, ki so meni zelo luškane za maturantski ples. V Naf Nafu jih tudi imajo nekaj.
*simoncy*
Zara, Naf Naf, BTC hale....to imam torej zaenkrat v programu.. še kaki predlogi?
Hvala Kalypso..
Kalypso
ni zakaj. Upam, da najdeš kaj lepega. biggrin.gif
MLadoLetNa
QUOTE(_Mayckica_ @ 17. 1. 2007 - 17:09) *

mladoletna jest sm tut 158 sm in mam 55kg pa lahk rečem da sem suha in da mi ni treba nobenga kilograma dol dat tk da ti rečem da ti ni treba hujšat in pr tolkah kilah čist zihr da nimš šlauhov biggrin.gif

samo če se prav spomnim, si ti omenjala, da maš velik mišic, ker jaz jih nimam, razen v rokah biggrin.gif
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
Desna.
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Brez pasu.
IPB Image
Jinadaze
IPB Image
Hevea
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

zdej pa naj hitro ena kšn post napiše, da nalepim še ostale, kr čene mi združi poste pa pride več ko 7 slik not biggrin.gif
Kalypso
tretja od zadaj (črna) je lepa.
Hevea
no hvala, tu je nadaljevanje biggrin.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
redkvica
IPB Image

IPB Image
sahara
zadnja je luštna
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.