Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Ana

Jina malo heca more bit. smile.gif

Gemma ma popolno oblekco .. škoda da se ne vidi ful dobro :

IPB ImageIPB Image
roxy
saj nisem rekla, da so po mojem okusu oz. da so mi všeč wink.gif laugh.gif ampak čudno mi je bilo, ker sem na eBayu dala v iskalnik prom dress pa je to ven vrglo ohmy.gif pa sem rekla, da jih malo prilepim sem laugh.gif
MLadoLetNa
IPB Image
tale mi je lepa, čipkasta smile.gif
Jinadaze
Tole Gemmino sem že enkrat popala. wub.gif
Emily
IPB Image
Kalypso
IPB Image
fifa
Jinadaze...tista druga, čnra je zakooon wink.gif
pa tale druga od Kalypso ma hudo hudo barvo...ful mi je všeč...pa pr tretji tud. kroj ne bi bil glih zame ermm.gif smile.gif
sahara
IPB Image
Kalypso
IPB Image
IPB ImageIPB Image
Coco*
Prvi dve sta luškani, ampak mi nekaj manjka .. ne vem kaj .. hmm.gif
Kalypso
Sta prečrni? Prepusti? Kak fancy modni dodatek bi ful pasal zraven. Kakšna lepa barvna verižica in čevlji in torbica v ujemajoči barvi.
Coco*
Ne vem, sej v tem je štos. biggrin.gif Jih preučujem že kako minuto, pa mi res ne pride na pamet kaj. hmm.gif
ananas
Črni oblekci sta ful dobri, sam js bi si potem obula kakšne bolj zanimive čevlje in se našminkala z rdečo šminko biggrin.gif

primer čevljev:
- od anine sestre IPB Image wink.gif
Ana

Heheheheheh. tongue.gif Maš prav ja. Jaz bi tut te zraven obula.
sahara
IPB Image

IPB Image

Hannah
HUH od Jinadaze mi je HUDO všeč zadnaj črna, druga temno modra, pa še ttsta vijolična par postov nižje... Hude oblekce punce!
Jinadaze
Jaz sem se že skor sprijaznila, da bom mogla it oblekco šivat. V Zari majo nenormalno velike. sad.gif
Rianna
IPB Image IPB Image
Hannah
Kok pa maš konfekcijsko številko Jinadaze? blink.gif
Jinadaze
Pa saj ni tok problem v št., ampak sem v pasu in zgoraj ful ozka.
Coco*
Sej jo lahko pol daš zožat.
Jinadaze
Ma sej bom še vidla. Je še dost časa. smile.gif
Hannah
Ajaaaa... jst sm pa že misla da si ena izmed tistih anoreksičark z številko 32... (evropsko)...
Se opravičujem smile.gif

In veliko sreče pri izbiri smile.gif
sahara
IPB Image
Ana

Kako faco pa ma tota ? Drugače pa je obleka še kar..
Jinadaze
Pa to je Jennifer Aniston.

Hannah, saj verjetno bi mi bla 32/34 obleka prav.ohmy.gif Odvisno kje.
Ana

Obupna je. ohmy.gif
Hannah
No, to verjamem Jinadaze, ampak verjetno ne sodiš med tiste shirane ala Olsen sisters stajl... blink.gif
Če si naravno suha je to super!
No sej, pomoje je manjšo številko še lažje dobit kot eno veliko....
Jinadaze
Ko bi bla naravno suha. Hja ... huh.gif
*simoncy*
Ej punce, a mi lahko katera pove, kje je v ljubljani kaka izposojevalnica oblek za maturantski ples, kako se imenuje, pa po možnosti še kak spletni naslov od katerekoli izposojevalnice ki se nahaja kjerkoli v Sloveniji?
Moram počasi na lov za obleko, ples se bliža...
sahara
jz ti ne priporočam izposojevalnice, ker majo tam ponavad une baročne bruh.gif raj si kup eno oblekco (jih za dost pocen loh dobiš ful lepe)
Ana
IPB Image

lepa !!!
Cvetka*
Dans sm bla v zari. huh.gif Čekirala oblekce. huh.gif " 2 prečudoviti, za 5k each. woot.gif Sem se slikala z mobijem, sam še ga ne znam prklopt na kompjutr, bom probala enkrat. Mislim. Če bi bla obleka 15k bi jo zihr vzela, tk je pa nism, ker mi je blo prav pocen no, prepocen za maturantsko obleko da je 5.000 sit! Mal se tepem po glavi, da je nism vzela. Mogoč grem jutr še enkrat v cele, pa upam da je ostala. Pa magar če je nebom mela za maturanca, pa porkaduš tistih pet jurjov, naj grejo v rit.
Ana

Zakaj se ti zdi prepoceni?
Cvetka*
Ja ko je pet jurjev smile.gif Pa a veš, glih to mi je tk čudno, ker mi je pa totalna blesarija dat 20k in več za coto, ko jo daš sam enkrat gor. Pa to je pr men tud tk, tak filing sigurnosti. Če bi bla 25k, pol bi vedla, tok sem dala, jo bom že mogla met, in pika, ne bo nobene druge. Tuki pa tk nism zihr, a bi, al ne bi mela. Sam bol ko se gledam, bol mi je všeč. Taka princeska sm se počutla, taka taprava jst. Delam cel halo in dramatiziram, sej vem, sam, men je to ful pomembno. In vem, da bi zgledla 100krat lepš na plesu kot pa tiste zafnane koze, ko majo neko tipično prom dress. Ej, sej mislim, da bom šla jutr po njo. Ja. Bom šla! Zdj grem pa po kabl, da jo še vam pokažem! biggrin.gif laugh.gif Hvala anč za vprašanje, da sm si sama pr seb dokončno pršla do konca. Če je pa ne bom mela, jo bom mela pa magari za after maturanski, ko se tk vse preoblečejo. smile.gif
Jinadaze
Pa saj je vseeno huh.gif Danes sem vidla v Zari obleko, znižano iz 25 na 7k (tista fluffy bela, ki jo je Ana enkrat prpopala).
Jaz sem mela za valeto črno oblekco Dorothy Perkins za 1,8k, znižano za 75%. smile.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Cvetka*
Sej veem, sej veem.. no, evo. Hir it iz. A bo kul? smile.gif
(zbrisano..)

Tole sta še pa dve drugi.. Kliknite za ogled priponkeKliknite za ogled priponke
Jinadaze
OMG! blink.gif Spičles.
eve
ooooo cvetka fuuulll so lepe wub.gif blush1.gif pa res ti totalno pašejo, ful si bjutiful wub.gif
takoj jo pejd kupt laugh.gif k ti bo res žou smile.gif
Cvetka*
oziroma, bolje rečeno, guess what i'm wearing right now in diz moment! Jeaaaaaaaaa! cool.gif
sahara
ful si lepa Cvetka!pa oblekca je tut lepa - preprosta. pa tazadna tut ni švoh! a to so tvoji čevlčki (k jih maš gor), a si jih sam zravn oblekce probala?
izabela
Fantasticna oblekca!! Pa kaj ce je bla 5 jurjev. Ko sm mela js maturanca sma sle iskat s prijatlco obleko in jo je ona dobla za 3 jurje!! Pa ves kako obleko. Meli so totalno razprodajo in res smesne cene, sam kaj..sam vesel si lahk da prides s tako ceno skoz. Js sm dala 30 jurjev zanjo, po dolgem iskanju, ker mi nic ni blo vsec. No, pol so jo pa po maturantskem v cistilnici zapeglali in mi vrnili vse do zadnjega centa. (Da ne omenjam, da se tisto zapeglano skor ni opazlo in je obleka se zdaj dokaj uporabna smile.gif) Torej sm jo dobla zastojn!! Sploh pa..kdo pa bo vedel kolk si dala. Saj najbrz noben ne prebira lepa-si smile.gif
sade
jaz sem dala za svojo sedem tisoč! ceneje kot prideš skozi, boljše je thumbup.gif tiste obleke itak več pol nič ne nosiš. vsaj jaz je nisem.
Cvetka*
Kul. Res sm ful vesela. Tak fajn se počutim v njej, sam šuhce bi nucala ene kul za zravn. Kaki bi tle pasali? Pa kaka farba?.. svetli/temni? No, bom vidla.

Sahara, une čeveljce sem kr tk probala za zravn, tut zara. Take kamenčke vlke, kristalčke so meli prišite, kr luštni. Sam je ful visoka peta in so nestabilni in sm tk ene dvakrat skor telebnla laugh.gif
sade
meni so ti šuheci ful lepi. če ti je peta previsoka, pa si omisli ene z manjšo. saj zdaj bo teh čevljev polno, ko se bližajo maturantski.
jaz sem imela tudi kar visoko peto in mi je bilo pol kar malo žal, ke rso me prsti začelo svinjsko bolet. je bolje, da se fajn počutiš ne pa da trpiš celi večer zaradi enih šuhov.
kaj po plesnem delu se misliš preoblešt? ene par se jih je pri nas. jaz se nisem tongue.gif samo to so bile po večini tiste, ki so imele bolj svečane obleke.
sahara
ja, men so tut ful te čevlji všeč. ene take mej, pa z nižjo peto. pa jz bi črne mela namest tebe.
jz sm na maturancu mela 12 cm pete in nism prstov čutla še en teden. smile.gif tko da vsem res toplo priporočam nižjo peto. pa koj sm se preoblekla v moje ljubljene adidaske. k smo mel torto sm bla že v adidaskah pa kavbojkah smile.gif pa nism bla neki ful svečana prej, sam nism mogla met več teh čevljev gor
Jinadaze
Cvetka, si vzela belo?

Obe levi. wub.gif
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
Cvetka*
Uff, dobre so.

Mmm, tkle je. Vzela sem belo, tk sm vesela, ful. Da mam konc zdj s tem, mislim da bom res kr tto mela. Sem jo mela mal prej gor, tk se fajn počutim v njej. Edino kar je, da jo bom dala mal zožat in mejčken skrajšat, tk da mi bo do kolen pršla. Glih 2 centi, se mi zdi.

Za čevlčke zravn še nevem, se nagibam k odprtim in bolj svetlim. Nevem še.

(zbrisan fotkič. smile.gif sem čist pozabla da sem dala sošolki link do tega foruma, in zdej me je veila kak bo tinč zgledlaaa smile.gif Heh. Ok. laugh.gif
MLadoLetNa
kot princeska biggrin.gif

zelo lepo ti sicer oblekica sede, bomo lepi laugh.gif

Jinadaze
Res ti ful paše. wub.gif

Jaz bi kaj takega mela spodaj ...

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

...
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.