Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Hannah
Fifa dj najdi še kakšno črno in petrolej modro zameee? biggrin.gif
Drgač pa res lepe oblekce, z redkimi izjemami (kot je npr. una rozna predzadnja biggrin.gif)

TejaF jest se strinjam z Anoo, glede dolžine oblekice. Če si velika, bo krajša oblekica na tebi zgledala hudo dobr! tongue.gif

Glede zgornih detajlov pa... Odvisno kakšno konstitucijo imaš, al imaš večje oprsje, rame, boke, trebuh... Tko da zmer probej poudart tistga ker je manj, in skrit tisto kar je preveč...
Za skrit trebuh pravjo da dobr pride korzet in dvodelna obleka, ker ti optično mal razbije pas...

Pa velik sreče wink.gif
sahara
jinadaze, ful je lepa una črna!a pa se to da tut v lj dobit?
limeta
fifa...4 je superca...mogoče bi mal barvo zamenjala...pa kj dodala ampak je vsen ql thumbup.gif
vrana
QUOTE(Jinadaze @ 12. 11. 2006 - 1:22) *

Meni je ta prva črna toook všeč (pa cena je smešna biggrin.gif ). Bi mela kej tazga, sam mislim da bi rabla večje joške za korzet, drugače bo ravno iz profila. huh.gif down.gif

My Webpage

Aja, je pod Top 5 Dress Up. smile.gif

ja res je ful lušna smile.gif
limeta
IPB Image
IPB Image
Hannah
Brez zamere, ampk tole mi pa prov ni všeč... rolleyes.gif
Jinadaze
QUOTE(sahara @ 12. 11. 2006 - 15:43) *

jinadaze, ful je lepa una črna!a pa se to da tut v lj dobit?

Nameravam it v tem tednu pogledat. smile.gif
TASH
Men je tok smešno, ker skos pišete Anna, Anaa, Anoo laugh.gif tongue.gif

Jst bi ful mela tko, kokr je tuki zgornji del, sam da bi bla pač oblekca, ene 15-20cm nad koleni. tongue.gif

IPB Image

fifa
men sta tud tiste dve bl tk... oziroma tk: na men vem, da ne bi dobr zgledala, če pa drugim paše je pa čist ql wink.gif
TASH...tist zgorn del je fulll huuud. tud barva mi je zlo všeč
Hannah...neki sm iskala sam je bl tk...bom mogla še pogledat kj da bo teb všeč... tele najbrž glih ne ampk pejstam jih pa vseen... tongue.gif wink.gif
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
limeta
druga je ful lušna...sam spet nimam prave postave...sam do matzuranca...mogoče mal shujšam
eve
IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image
limeta
1. pa 3. mi sploh niste napačne...sam mogoče pr tretji bi naramnce mal preoblikovala
eve
aha biggrin.gif men je pa tazadnja najlepša, samo bi jo mela v kakšni drugi barvi-mogoč črni al pa nwem...
no ja, to bom razmišlala nasledn let, ko me to čaka biggrin.gif
Jinadaze
Grem raje v skinnyjih na maturanca, kot v tem. ohmy.gif
eve
men so pa lepe, sam tud za moje pojme preveč pocukrane smile.gif mi tud ne bi pasale, sam enim je pa to všeč...
Ana

Meni so na tej strani vse obleke odurne. Razen od Jine pa tisti predlog od TASH mi je všeč. biggrin.gif
eve
IPB Image
fifa
ooo kok lepa oblekca eve...res je ful lepa smile.gif
Kalypso
IPB Image
Šišyka
IPB Image

evo jst sm mela prbližn tako kokr tale bejba ;) sicr nism mela bleščic pa une naramnce take pa tud tolk dolga ni bla... ker enostavn nism dobla nobene take k bi mi bla prov in všeč sm jo kr delat dala pa mi ni žal.
gaby_
Uff jaz pa mam še dobro leto do maturanca, pa me že zdaj grabi obsedenost z obleko.
Tu je nekaj mojih NAJ
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
Ta spodaj mi je pa d'best of!!
IPB Image

eve
men je tud tazadnja oblekca ful lepa biggrin.gif
*sarca*
ja meni tudi
fifa
uuuu zadnja je NICEEEEE wink.gif smile.gif
*Slončica*
Ta zadne dve sta ful lepe.
fifa
pr taprvi mi je barva FENOMENALNA sam...škoda mi je pa dat nvem kok dnarja za obleko k bi jo res nosila sam enkrat...tk, da so mi oblekce do kolen skor bl všeč...sam kaj k so te do tal tok fajne oops.gif smile.gif
Jinadaze
Še posebej prva na tej strani - AAAAAAAAAAAAAAA!!!!
nika
vijolcna mi je lepa ;)
Hannah
o MATER je huda blink.gif blush1.gif

TAKO JST MELAAA!!!!!!

IPB Image
Rianna
fifa prva je prekrasna !
IPB Image
eve
fifa, ta vijolčna oblekca je res poštena, sam je ne bi pa nikol oblekla...se mi zdi pa vseen mau preslavnostna... drgač pa full leepa biggrin.gif
fifa
ja tud men je drgač presvečana. pa s5 je ena vijolčna k je ful svečana pa to oops.gif huh.gif emm...tuki jih je še neki...jooj kok jih mam...kt bi mela že čez en tedn maturanca biggrin.gif
eve
četrta je ful lepa.. smile.gif
fifa
zanimive...in mnj zanimive tongue.gif

joj, joj...kok jih je...pa še jih mam!!! ohmy.gif tongue.gif
*Slončica*
Sploh una bež mi je blazno ušeč (9.) thumbup.gif ermm.gif
Jinadaze
Jaz sem v MaxMari ugledala popolno oblekco za maturanca ... 108k. sad.gif

Res upam, da bojo mel v tistem času pred maturancem kaj pametnega v Zari, sicer si jo bom sigurno mogla it delat, ker pač nisem po standardnih merah. ermm.gif
Ana

Jina jaz sem gledala MANGOTU v petek prelepo obleko. Bla je bež-črna kombinacija in sicer, zgoraj je mela preko jošk tak oprijeto veš, nič dekolteja - ravno, pa naramnice, potem pa je bla navzven malo plesirana. Pa na joškah je bla bež podlaga na vrh pa črna čipka. Jaz sem se kr zaljubla. wub.gif Bla pa je 18k ! smile.gif
Jinadaze
Sej res, tja bom mogla it tut pogledat. Ampak je še slabih pet mescev so takrat. smile.gif
sahara
pa Dorothy Perkins ma ene par lepih oblekc pa korzetov/topov primernih za maturanca
Jinadaze
Ja korzet bi ful mela, ampak bi težko našla primeren model, ker pri večini od strani izgleda, kot da sem čist ravna. down.gif Pač moraš met malo več zgoraj za to. ermm.gif
fifa
sj si ga lahka daš v tem primeru delat po meri...kokr vem to ni TOK drago, da človk ne bi preživu wink.gif pa zravn pol lahka kiklco al karkoli bi že mela še zravn, dokupiš al pa tud daš delat... moj predlog oops.gif wink.gif
Kalypso
IPB ImageIPB Image
TASH
Jina jst sm tud ene toooooook lepo oblekco vidla v MM. Ampak sem 100%, da karkoli boš na koncu izbrala, da boš najlepša! tongue.gif happy.gif

IPB Image

IPB Image

fifa
Kalypso...fuul lepi oblekci...zelena je hude barve wink.gif pa ta vijolična od TASH mi je huda...ful je zanimiv kroj smile.gif
Jinadaze
TASH - blush2.gif
Kalypso
IPB Image
nihrida
Tale obleka mi je nenormalno huda (še boljša bi bila v violični barvi)
IPB Image

Tako bi tud mela
IPB Image

Takole imam sama in bi tud bila za kako svečano zadevo kot je maturanc
korzet obleka

fifa
vau, vau, vau... ohmy.gif prva je res huda wink.gif joooj...vijolična...čist nora sm nanjo! sploh tako temno, temno wink.gif
Hannah
Se definitivno najbolj in popolnoma strinjam in podpisujem biggrin.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.