Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
sahara
ja, ne dolge.men je blo ful žal da sm dolgo mela. dokler si mlada je treba pokazat!:)dobr da grem letos še na enga maturanca tongue.gif
aja, sej res, kakšno obleko predlagate za spremljevalko?ne bi bla rada ful vpadljiva, ker jz sm svojga maturanca že imela smile.gif
Cvetka*
Mm, mislim, da sem že nekje v tejle temi, jst sem bla tud spremljevalka letos ;)
.. searching....

(eh, slike se ne vidijo več, bil je link, očitno poteklo, zadeva je bila hostirana na shrani.si) Sem ti kar na ZS poslala smile.gif
Jinadaze
Cvetka, če hočeš izpast višja, potem se obvezno prepasaj čez pas, nikakor čez boke. Dolžina pa, kot si rekla-pri kolenih. thumbup.gif
Cvetka*
O, jaja. Sam, čez pas.. kaj pa čez prsni koš, pod 'the boobies' sektorjem? laugh.gif , tak ko tam na skicah(prva skica in prvi model na drugi skici)? .. kura ja, drugač pa pas kr pride v upoštev, dokler je tak ko je, se ga še lahko malo poudari biggrin.gif biggrin.gif
Jinadaze
Pod joški tudi, ja. biggrin.gif Ampak ... Jaz sem za pas, ne vem, tisto mi tko nosečniško izgleda, mislim ful ne poudari postave. Odvisno je tut od obleke. wink.gif

Sama pa sploh še nimam najmanjšega pojma, kakšno bom mela. Demit. sad.gif
Kalypso
IPB Image
limeta
bruh.gif sorry...men je grda...pa ne zamert
Kalypso
zakaj pa bi zamerla, saj ima vsak svoj okus wink.gif
Rianna
IPB Image
IPB Image
nika
prva je lustna, cist preprosta (rabis pa postavo).
Kalypso
Je lepa ta prva oblekca, ki jo je prilepila Rianna.

Takšna pa sem bila jaz na mojem maturantskem. Sem izbrskala slikico na kateri se cela oblekca lepo vidi.
IPB Image
limeta
QUOTE(Kalypso @ 18. 10. 2006 - 17:49) *

zakaj pa bi zamerla, saj ima vsak svoj okus wink.gif

ma maš prow
Rianna
IPB Image IPB Image
limeta
prva je suppper
MLadoLetNa
Kalypso, zlo lepo oblekco si mela, pa super postavo maš wink.gif
Kalypso
Hvala mladoletna. oops.gif oops.gif Ampak še zdaleč nimam super postave. oops.gif
laLa°
Kalypso super oblekca..lepo ti je pristajala..edino kaj bi jaz spremenila so čevlji..jaz nebi mela zaprtik spredaj..drugače pa..fsee pohvale biggrin.gif biggrin.gif
Kalypso
Maturantski ples je bil aprila in je bilo še malce premrzlo, da bi bila brez nogavic. Sandali v nogavice pa mi grozno zgledajo, zato sem imela takšne čevlje.
Sicer pa tudi tebi hvala za pohvale.
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Coco*
Khem, a ni prva rahlo prekratka za maturanca huh.gif
Jinadaze
Odvisno na kom, in od okoliščin. biggrin.gif
Coco*
Ja no .. ne vem, jst ne be bi oblekla biggrin.gif

tale mi je všeč: IPB Image
Ana

Meni pa je prva od Jine ful všeč pa se mi ne zdi ful prekratka edino prosojna ne bi smela bit biggrin.gif .
ora
jinadaze a ti si že mela maturanca?
sam tko prašam k so mi nekatere tvoje oblekce sicer krasne sam mi pa nobena ni taka d bi jo dejansko oblekla. nekak so vse preveč fensi oops.gif za v naše kmečko mestece bi js v taki oblekci verjetno zgledala ša bolj kmečka od ostalih sad.gif
Jinadaze
Letos mam maturanca. ermm.gif biggrin.gif

wub.gif
Kliknite za ogled priponke

Rianna
IPB Image IPB Image
Brokoli
QUOTE(Jinadaze @ 5. 11. 2006 - 14:32) *

Letos mam maturanca. ermm.gif biggrin.gif

wub.gif
Kliknite za ogled priponke

jinadaze a si ti tut na diva.si registrirana oops.gif
limeta
IPB Image
Rianna
IPB Image
Jinadaze
xonethousandtearsx- ne, zakaj? ermm.gif
Brokoli
ker sem isto to slikco vidla na tistemu forumu pa sem mislila da si jo ti tam prlepla oops.gif

IPB Image
Rianna
IPB Image IPB Image
prva bi mogla bit mičkeno daljša za moj okus, druga pa drugačne barve
Kalypso
IPB ImageIPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
fifa
vidm, da je ful lepih oblekc tlele... emm... kaj pa kj taztga je ql?? ermm.gif smile.gif men so kr ql... zaenkrat sm jih tok dala jih mam pa še fuul... na to varianto in dolge in vse sorte še no... smile.gif
DiLeMa
Zadnja mi je zelo všeč, kroj in barva.
Coco*
Meni je bolj všeč frizurca oops.gif
fifa
evo...sm jih še neki najdla...

Jinadaze
IPB Image
_Mayckica_
po dolgem času spet lepe maturantske oblekice... ostale ki ste jih punce prej limale se mi zdijo kar mal premal zrihtane za na maturanca... jaz osebno vem da bom pršla tja v lepi dolgi obleki in ne v neki poletni kiklci...
fifa
te so pa mal bl svečane... men osebno so tiste prejšne skor bl všeč (s parimi izjemami --> tista k je bl rjavi odtenek pa s črno čipko čez mi je ful všeč pa ta druga tud fuuul...nvem zaka k drgač sm bl za simpl sam ta se pa pa zlo dopade)... hmm.gif
Hevea
Peta in sedma še posebej so krasne, drugače pa tudi prva ni slaba.
TejaF
Punce, vidim da ste prave mojstrice... Bi še meni mal pomagale...
Sej je vse lepo in prav, če imaš lepo postavco, prave prsi in to:)
Jaz pa sem visoka, srednje postave (nisem preveč močna, ne suha) - pač tu pa tam se kaj bolj pozna:) Sem svetlejše polti, svetlo rjave lase....
In rabim maturantsko obleko...
Kakšno barvo? model? sej ne rabim slikic, sam pač nekaj smernic katerih bi se bilo fajn držat...
Eno sem našla, čist preprosta, v enem, oska, spodaj malo navzven, spredaj od prsi do spodnjega boka pa svila preko in ob strani speta s sponko, da pač skrije mojo šibko točko- trebuh.. sam kaj mi pomaga, če sem previsoka, pa mi je bila malo nad gležnjI:)smile.gif

Upam, da bom dobila kakšne nasvet:)

LP
Ana
Jaz bi po tvojem oblekla kratko obleko. Ne dolge. Praviš da si visoka, če ne boš zbrala prave dolge obleke za svojo postavo, boš izgledala ko ena oma. smile.gif Lepo postavo maš, privošči si kratko oblekco.

Če pa že vstrajaš pri dolgi pa poskusi poiskat kako oblekco, ki je kratka ampak ima čipko čez kolena ... veš, da so noge diskretno zakrite in odkrite hkrati. To je ful sexy.

Izogibaj se navpičnih črt, ker te bodo še povečale.

Meni je sicer všeč kaj takega. Mogoče je malo "ciganski" stil ampak meni je res ful všeč. Izstopa.

IPB Image + IPB Image

Tut ta oblekca je super lepa, čisto navadna ampak ful elegantna :

IPB ImageIPB Image

Mogoče tut kaj takega :

IPB Image + IPB Image

Izberi si pa nekaj takega, v čemer se boš fajn počutla in ne previsokih pet, ker boš umrla. tongue.gif

Dodajam še :

IPB Image + IPB Image
TejaF
Anna full dobro... Res... Sam nekak se ne vidim v tem, ker nimam takšne postave za to.. ne vem no... Za takšne obleke je fajn met lepo silhueto:) Dvomim, da bi mi zadaj, na "ledvicah" tako lepo padalo...

Full so lepe oblekce, sej nekaj v tej smeri razmišljam, predvsem v predelu prsi..sam da bo malo višje zaprto. sam potem ne vem:) Pa ne vem, če si naj dam šivat, ker sej super zgledajo na papirju, sam potem, ko oblečeš...
Glede visokih pet pa ni panike, ker me noge ne bolijo:) Hehe sam previsoke ne smejo bit, ker pol ne vem, kako bo s plesalcem tongue.gif
Kaj pa barve? Če bi bila črna z rdečo ali zeleno? oziroma nekaj v teh treh barvah... Ker mislim, da bi bilo najbolj OK, ker sme svetla...

LP
Chandra
jaz ti predlagam, da greš v Zaro pogledat, al pa v Orsayu sem zasledila zadnjič ful teh oblekc, ene so res lepe, ni hudič da ne boš našla sebi primerno wink.gif

Se strinjam z Ano, nikar dolge obleke, je škoda, da bi se skrivala, kaka luštna lahkotna, ne prekratka, ne predolga oblekca bi bila pomoje čista zmaga cool.gif
Jinadaze
Meni je ta prva črna toook všeč (pa cena je smešna biggrin.gif ). Bi mela kej tazga, sam mislim da bi rabla večje joške za korzet, drugače bo ravno iz profila. huh.gif down.gif

My Webpage

Aja, je pod Top 5 Dress Up. smile.gif
fifa
se strinjam, da bi blo res škoda da bi mela obleko do tal... show them what you've got girl! wink.gif biggrin.gif
hmm...neki sm še dodala slikc sam so bl tk...mrde pa najdeš kj kar bi ti blo...tžko ti kr na blef rečm kaj bi ti najbl prstajalo. pa pr barvi morš mal pazit ja, da nauš prebleda izpadla...
ta zlato sm pa morala dodat tud...mi je tok všeč oops.gif smile.gif sam kakšno postavco morš met za to...ajajaj... ermm.gif smile.gif
fifa
mix biggrin.gif
maniak na oblekce sm... definitivno oops.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.