Oo, ne črt. Hočem čist enobarvno onleko, čist. Material bo til-večplastno (za kar sumim da kar fino pobajsa&skrajša osebke ki nimajo neke perfekt postave) oziroma eno tako non shiny pa malo bolj elastično blago, sej bom tk vidla. Upam da bom kje našla obleko, da mi je ne bo treba dat šivat&da jo bom našla v kaki trgovini/butiku(
s prijateljicami ciljamo na eno možnost, da bi šle v london
sčekirat- povratna karta ful prej rezervirana te pride 15k) in da jo bo pol treba sam še minimalno porihtat. Iščem nekaj takega; Ja, pasek bo pa obvezno. Sam nevem če glih na pasu, študiram tud kej v tej smeri:

(ob strani so barve, temno temno vijolično-bordo ali taka sivo petrolsko temna sta med top fajv barvami. Omahujem še med črno, temno modro pa še eno, zlo težko definiram

Aja, tisti zlati žarki pa kažejo na golden detajle; obroček v laseh, pasek , zapestnica in pa sandalčki- za to še nism čist zihr da bojo zlati, ker pol mi pa deluje vse skupaj kar preveč ujemajoče. Nevem, itak se pa ne vidijo neki ekstra:)
še nekaj idej..

(slike so temne, ker sem štimala kontrast, zadeva je risana s trdim svinčnikom in se detajli ful slabo vidijo ko je skenirano)