Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Brokoli
blink.gif zelo lepa :love5:
Coco*
Meni ni nič posebnega, ampak čipka je pa noro huda blink.gif
Hevea
Meni je pa za crknit dobra. blink.gif
Rianna
IPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB ImageIPB Image

ful lepi:
IPB ImageIPB Image
Ancka Pomarancka
QUOTE(Kalypso)
IPB Image

You wanna show boobies? biggrin.gif
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
ananas
Ta mi je ful seksi... samo moraš imetu postavico za kaj takega

IPB Image
Iva
^^ Ja res je ful dobra.
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
Ana
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Vse so ZARA :love5: .
ananas
Druga mi je ful dobra, pa tud dost primerna za maturantski ples ;)
Jinadaze
Jaz bom verjetno kar kakšno iz Zare kupila, ker nikjer nimajo lepših (že narejenih, ne vem, če se mi bo dal it delat jo k šivilji). Pa še drage niso. 8)
Ana
Te vse tri so iz Zare smile.gif !
crna
Ana katere tri? Te zadnje nalimane slučajno? (tista dolga črna obleka s hrbtnim izrezom mi je noro všeč)
Ana
Ja te tri. smile.gif
crna
Uuu bo teba pogledat v Zaro, upam da imajo pri nas... Čeprav ne vem kam bi sploh lahko nosila tako obleko... ermm.gif
TASH
Meni je Anja lepša od oblek. biggrin.gif biggrin.gif
Še par oblekic iz NYC fashion weeka za spring/summer 2007
RL
IPB Image
Doo.Ri
IPB Image
Rag&Bone
IPB Image
Malandrino
IPB Image
J.Mendel (uauuu)biggrin.gif
IPB Image
Michael Kors (roza ...in ni slabo! ohmy.gif)
IPB Image
limeta
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Hevea
Tretja je super.
lejck
http://www.bolha.com/oglas1891112

zanimivo ni kej smile.gif
Rianna
IPB Image
_Mayckica_
ooo kera grozna obleka (tista iz bolhe biggrin.gif ), pa riannina mi tut ni preveč všeč... k mi zgleda ko haljiva za zjutrej oblečt rolleyes.gif
Huda Nina
Kak se vam zdi ta obleka od Pike?
Žal se ne vidi cela obleka. sad.gif
IPB Image
IPB Image
Coco*
Po moje ni za maturanca lih
Huda Nina
QUOTE(Coco*)
Po moje ni za maturanca lih

JAz bi jo pa fuuul mela. Kaj je res tak neprimerna?
Ana
Meni se zdi ful primerna in zelo lepa.
Coco*
Ma ne vem, tisto blago dol ki se sveti neki.
Pa cela panča ji pade vn.
Mogoče je lepa, ampak na njej mi ni všeč.
Huda Nina
QUOTE(Anaa)
Meni se zdi ful primerna in zelo lepa.

Hvala Anaa biggrin.gif Si me zelo osrečla in mi polepšala dan biggrin.gif biggrin.gif

Zdaj pa še en problem: Kje dobit to obleko?
Kalypso
Mater grde obleke na bolhi prodajajo. Primer:
IPB ImageIPB Image
Coco*
Hvala res. Ravnokar sem se nabasala. ermm.gif

biggrin.gif
Huda Nina
QUOTE(Coco*)
Ma ne vem, tisto blago dol ki se sveti neki.
Pa cela [b]panča ji pade vn.
Mogoče je lepa, ampak na njej mi ni všeč.

Kaj ji ven pade?
Coco*
trebuh biggrin.gif
luminelle
QUOTE(Rianna)
IPB Image

Hm,kje si to sliko izbrskala?Zakaj se mi zdi da poznam to punco.
Kalypso
IPB Image
IPB ImageIPB Image
Rianna
QUOTE(luminelle)
Hm,kje si to sliko izbrskala?Zakaj se mi zdi da poznam to punco.

ne bi rekla. razen če dela za neko tujo modno kreatorko smile.gif
limeta
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Ana
Grdo. blink.gif
Hevea
Meni so pa lih tle končno ene sprejemljive zadeve biggrin.gif
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
*Slončica*
Tega pa že nebi oblekla ker mi deluje ful starinsko (al pa za kkšno gejšo biggrin.gif)
Cvetka*
O, men se pa ful dopade kombiacija take temne(smagradno?)zelene barve, in pol tistega zlatega detajla. In točno to hočem sama met pri svoji oblekci. Mam pa malo problemčkov, ki se tičejo moje postave; mela bi nekaj, da bi me ''optično'' malo povečalo. Vem da določeni kroji delujejo totalno antipovečalno ( biggrin.gif) , pa še razširijo te kot slona laugh.gif . Jina, a ti mogoče veš?
Ana
Navpične črte povečajo. Pa ni muz zaj da so široke, lahko so čisto tanke veš komaj da se opazijo mogoče take izvezene v kaki svetli nežni barvi al pa mogoče zlati barvi. Lahko pa si daš tut široki pas čez pas, veš to ko se zaj nosi. Ti bo ful oprično podaljšalo noge pa boke poudarlo. smile.gif
Cvetka*
Oo, ne črt. Hočem čist enobarvno onleko, čist. Material bo til-večplastno (za kar sumim da kar fino pobajsa&skrajša osebke ki nimajo neke perfekt postave) oziroma eno tako non shiny pa malo bolj elastično blago, sej bom tk vidla. Upam da bom kje našla obleko, da mi je ne bo treba dat šivat&da jo bom našla v kaki trgovini/butiku(s prijateljicami ciljamo na eno možnost, da bi šle v london laugh.gif sčekirat- povratna karta ful prej rezervirana te pride 15k) in da jo bo pol treba sam še minimalno porihtat. Iščem nekaj takega; Ja, pasek bo pa obvezno. Sam nevem če glih na pasu, študiram tud kej v tej smeri:
IPB Image

(ob strani so barve, temno temno vijolično-bordo ali taka sivo petrolsko temna sta med top fajv barvami. Omahujem še med črno, temno modro pa še eno, zlo težko definiram laugh.gif Aja, tisti zlati žarki pa kažejo na golden detajle; obroček v laseh, pasek , zapestnica in pa sandalčki- za to še nism čist zihr da bojo zlati, ker pol mi pa deluje vse skupaj kar preveč ujemajoče. Nevem, itak se pa ne vidijo neki ekstra:)

še nekaj idej.. IPB Image
(slike so temne, ker sem štimala kontrast, zadeva je risana s trdim svinčnikom in se detajli ful slabo vidijo ko je skenirano)
sahara
pomoje boš huda!!!ne bi ti govorila katero izbrat ker zaupam tvoji presoji tongue.gif so mi pa vsi modeli všeč
_Mayckica_
ful ful lepi modeli, grozno lepo rišeš... pa mislim da tisti detajli sploh ne bi tko grozn izpadli če bi bli vsi zlati sam da ni glih nevem kakšna debelina ampk da bi bil tanek obroček, tanka zapestnica...
Cvetka*
Ja, ja, to tako ali tako. Sam, kaj pa dolžina? Dolga obleka ali nekje do kolen, ne pod, ampak čisto pri kolenih? Taka dolžina nekak razbije strogost, tisto eleganco
Ana

Ja nujno tak ! Ne si dolge obleke nabavlat :=) .
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.