Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: telovniki in brezrokavniki
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Brokoli
Nisem še zasledila teme o telovnikih in sem se jo odločila odpret, ker prihajajo jesenski dnevi. biggrin.gif
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
Coco*
QUOTE(xonethousandtearsx)
Nisem še zasledila teme o telovnikih in sem se jo odločila odpret, ker prihajajo jesenski dnevi. biggrin.gif

Sej se jih da nosit tudi poleti biggrin.gif
Brokoli
pa dobr sm mogla en uvod napisat biggrin.gif .
Ana
IPB Image

ermm.gif:ermm.gif:

biggrin.gif:D
piko*biko
looooool

fredy miler ma pa res najlepsi reklc
laLa°
xonethousandtearsx tisti na drugi slikci je lepi..sam pomoje bi biu še lepši če bi blo tisto kaj je rdeče roza biggrin.gif smile.gif
Brokoli
tisti ta drugi teleovnik je od L.A.M.B. laugh.gif . meni je pa rdeče črna kombinacija zelo všeč smile.gif .
Ana
:love5: saj lamb ma ful telovnikov ! smile.gif
izabela
Sam pripomnila bi, da sta v prvem postu dva brezrokavnika in dva telovnika. brezrokavnik ni isto kot telovnik. biggrin.gif
Pikica, korosci smo ponosni na Fredija Milerja!! biggrin.gif
Brokoli
sem spremenila naslov oops.gif .
isti od l.a.m.b. kot zgoraj, samo v drugačni barvi
IPB Image
izabela
Kaj je tale l.a.m.b.? Ze dolgo iscem podoben brezrokavnik...
Jinadaze
Love.Angel.Music.Baby.

Gwen-ina kolekcija. 8) wink.gif
izabela
QUOTE(Jinadaze)
Love.Angel.Music.Baby.

Ojej kako ime smile.gif
Iva
IPB Image

biggrin.gif biggrin.gif
Coco*
QUOTE(izabela)
QUOTE(Jinadaze)
Love.Angel.Music.Baby.

Ojej kako ime smile.gif

Meni je ful všeč biggrin.gif
izabela
Men bi blo pa bols, ce bi blo lamb kot jagenjcek, ne pa tk..otrocje se mi zdi smile.gif
Ana
pSssssssssst !

IPB Image
Hevea
A vi to resno nosite?? blink.gif

Sej ne rečem nič, ampak če bi vidla na cesti žensko v takem brezrokavniku kot ga je na primer nalepla Anaa in ne bi bla lih 65 let stara, bi mi zgledalo malenkost čudno. Take stvari nosi moj nono ermm.gif
Brokoli
IPB Image
Iva
Hevea meni to na ženski tudi ni kaj preveč všeč!! biggrin.gif Sama pa tud ne vem če bi to oblekla.
izabela
Js bi pa ful mela takega kot je na cist prvi sliki, karirast.. cez belo srajco recimo, za kadar se hoces malo leps oblect..kak izpit recmo.. smile.gif
Brokoli
IPB Image
_M_
Meni je tudi na srajčko ful lepo tongue.gif ,
lahko tak brezrokavnik s puli ovratnikom ali pa z V-izrezom.

Ravno listam po katalogih in iščem neki takega, oz. kombinacijo s srajčko, da si magari naročim.

Al mogoče kera ve, kje jih imajo v Lj?
Rianna
meni telovniki niso všeč, še posebej tisti s srajčko. blek twisted.gif
TASH
Telovniki love.gif
Ana
Kliknite za ogled priponke wub.gif
_M_
Otto:

IPB Image
Brokoli
IPB Image
IPB Image
Coco*
drugi oops.gif
Kalypso
kjut:
IPB Image
eve
IPB Image
laLa°
mm eve tale je full lep biggrin.gif

IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB Image pri teh dveh bi pa jas srajčko spodaj oblekla IPB ImageIPB Image
z3a
drugiiii wub.gif
eve
IPB Image
razmišlam, če bi kupila kaj podobnega biggrin.gif

IPB Image
Brokoli
ta je tak oversized pa volnen happy.gif
IPB Image
Kalypso
IPB Image
Ana

Ooo Brokoli. To je TS ne ?
Brokoli
jaaa
in že spet ga ni v slo evil.gif .
Ana

Veš kaj sem jaz ramišljala. Kaj pa če bi vprašala prodajalke iz TS, če bi se dalo neko stvar naročit, da si gledala na internetu in bi rada mela ampak oni nimajo in če bi se dalo pač naročit (če se ne motim, dobijo vsaki tedn nove stvari iz Londona). tongue.gif
Brokoli
u ja to bi blo dobr. kukr pr knjigah k lahko rečš knjigarni da nej naročijo laugh.gif thumbup.gif . pa jaz sem itak rekla da bom uvozniku pisala da nej še čevlje začnejo uvažat in drugo. ampak ne vem komu nej to sploh pišem hmm.gif .
Ana

Jaz bi šla kr k prodajalkam pa jim zatežila, da naj mi poslovodjo pripeljejo, če one ne morejo riti zmigat. tongue.gif V mangotu majo tak fajn, jaz grem ponavadi z revijo tja in rečem, to to to in to .. pa mi zrihtajo vse. biggrin.gif
Brokoli
ohmy.gif
uau se pa potrudjo. jaz bom tut uprašala prvo prodajalke drugače pa uvoznika mad.gif .
Kalypso
IPB Image
Kalypso
IPB Image wub.gif
freak
IPB Image IPB Image
eve
Kalypso, tale, ki si ga nalepila, je res božanski. wub.gif
Kalypso
Je ne. Veš, da sem kakšna dva tedna nazaj ful podobnega, le da je bil oranžen brez kit gledala v Stradivarusu (ali kako se tej novi trgovini že reče).
limeta
IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.