Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Kje se kupi ?
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
Ana
Torej ena splošna tema, v kateri lahko sprašujete, kje se kupi kaki kos oblačila, obutve itd ..

No, mene zanima, kje v MB.ju bi dobila superge ADIO ?

IPB Image

V bistvu bi si jih lahko preko neta naročla ampak je problem, da majo največjo št 39 to pa mislim, da mi bo premalo. sad.gif

Hvala za pomoč !
*tinchy_ka*
uauu keri hudi šuhi, am a lohk sam uprašam na keri strani(na netu) so? biggrin.gif ker so mi res ful dobri biggrin.gif biggrin.gif
Ana
http://www.superge.si/html/svn/2198922-AA.shtml

Šla bom v Thomas Sport pa jih probala ampak zelo dvomim, da mi bo 39 prav. cry.gif
*tinchy_ka*
hvala smile.gif

probaj mogoče ti bo pa prou wink.gif wink.gif js bom šla tut pugledat biggrin.gif biggrin.gif
izabela
Mene pa zanima, kje se kupijo All Starke, visoke, za manj kot 10 jurjev?
Vcasih so se kje prodajali lanske barve za pol cene, zdaj pa niti tega ne najdem vec. Nujno! Sploh ne znam vec v cem drugem hodit smile.gif
Chandra
Sport 2000 je mel neko znižanje all stark, idi prečekirat če še imajo... Pa v Celju sem videla, da imajo tudi one čist črne(k je še guma črna wink.gif ).
*tinchy_ka*
mene pa zanima kje bi lahko dubla tako torbo kokr sta te dve spodi al pa takšno kokr so ble une pink bag (tak model, in velikost torbe)?? ker sm preletala ceu centr lj.in nism našla nč... ermm.gif ermm.gif

IPB Image

IPB Image
devilka
js mam podobno torbico kt tvoja prva, tinchyka....s tem de je pucca gor(lustkana punchka smile.gif ) pa sm jo u italiji, u gorici kupla...majo ful tega od HK pa playboya, pucce....pa poceni tudi.... wink.gif učasso mel pa kj tazga tud na lublanski taglavni tržnici, zdej pa n vem, k že kr neki časa nism bla tm....
*tinchy_ka*
aha, ja sj js razmišlala da bi se kr u italijo odpraula sam bo mal teži mami prepričat biggrin.gif drgač pa šla sm gledat tud na tržnico pa ni nč.. ermm.gif ermm.gif drgač pa mi je useen kaj je gor, rabm sam tak model sam pač da bo lep biggrin.gif

evo tako torbo mam js duma, sam rabla bi malenkost večjo...
IPB Image
devilka
hmmmm, ka pa kašn accesories al pa kej tazga....emmm če ne bom šla pa js najbrž kmal u italijo....bom mal prečekirala...moja frendica gre pa še prej....pa ji bom rekla nj mal pogleda če majo kej pametnga....pa še tko je, de te torbice so u gorici fulll pocen....k pr nas sm jih tko tud že gledala od 7-10k....tm sm dala pa dva jurčka....pa še velka je&lepa....
*tinchy_ka*
oky hvala devilka biggrin.gif biggrin.gif no pol mi pa napiši če boš našla kj pametnga magar na ZS wink.gif js bom šla še mal pogledat po btcju, pa city parku pa u tale accesories biggrin.gif biggrin.gif
sarchy_ka
Js bi pa mele ene baggy hlače.. Kšni nasveti glede trgovin?
Ana
BTC - hala A - Hip Hop Shop ?

Roxy ?

Quiksilver ? smile.gif
*tinchy_ka*
no rols wink.gif
sarchy_ka
Bom probala, hvala obema! biggrin.gif
laLa°
baggy hlače? oops.gif oops.gif
Ana
Ja, take bolj ohlapne. Skejtarske. biggrin.gif Right ?
*tinchy_ka*
jap..pa hip-hoparji jih majo velikrat...am anna dons sm probala une šuhe k si prlimala fotko na prvi strani pa mi je 39 prou tko da si bom kr prek neta naručila ful so mi fajn biggrin.gif biggrin.gif
redkvica
QUOTE(Coco*)

IPB Image

zanima me kje lahko dobim tole ali karkoli s temle motivom? hvala hvala biggrin.gif
phoebe
ebay? rolleyes.gif wink.gif
Ana
QUOTE(*tinchy_ka*)
jap..pa hip-hoparji jih majo velikrat...am anna dons sm probala une šuhe k si prlimala fotko na prvi strani pa mi je 39 prou tko da si bom kr prek neta naručila ful so mi fajn  :D  :D

Kiii siii jiiih prrrooobala ???

Kako številko nosiš drugače ?
sahara
madness al pa one way

zmotila sm se. to j bil mišlen odggovor na kjedobit baggyje oops.gif
Anya
QUOTE(redkvica)
QUOTE(Coco*)

IPB Image

zanima me kje lahko dobim tole ali karkoli s temle motivom? hvala hvala biggrin.gif

Men se zdi da so pred časom imeli takšen oz. podoben motiv v Women` secret wink.gif .
phoebe
QUOTE(Anaa)
QUOTE(*tinchy_ka*)
jap..pa hip-hoparji jih majo velikrat...am anna dons sm probala une šuhe k si prlimala fotko na prvi strani pa mi je 39 prou tko da si bom kr prek neta naručila ful so mi fajn biggrin.gif biggrin.gif

ana klikni me na msn-ju pa jih lahk prek ebaya narocis!ti bom jaz pomgala wink.gif (ce zelis)
Ana
Hvala. smile.gif .. v Bistvu jih majo tut v Mariboru ampak nevem, če mi bo 39 prav. ermm.gif Morem najprej probat, potem pa tebi rečem če bom neuspešna.
*tinchy_ka*
QUOTE(Anaa)
QUOTE(*tinchy_ka*)

sm ti na ZS že napisala biggrin.gif wink.gif
kristy
QUOTE(sahara)
madness al pa one way

zmotila sm se. to j bil mišlen odggovor na kjedobit baggyje oops.gif

ok če jih katera najde mi sporoči!!ker jaz jih tud RABIM!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kristy
QUOTE(sarchy_ka)

a si že šla gleddat????? ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif
Brokoli
mene pa zanima kje v ljubljani bi se dalo kupt takole zapestnco:
IPB Image
*tinchy_ka*
anaa a nisi ti mela eno podobno?? biggrin.gif biggrin.gif sam ker une štecune u lj. ni cry.gif
Brokoli
QUOTE(*tinchy_ka*)
anaa a nisi ti mela eno podobno?? biggrin.gif biggrin.gif sam ker une štecune u lj. ni cry.gif

saj lih to. sm že anno uprašala pa sm ugotovila da je tista štacuna samo v mb...tko da iščem naprej tongue.gif ermm.gif .
*tinchy_ka*
ermm.gif...no če kj najdeš sporoči tongue.gif wink.gif
sarchy_ka
QUOTE(kristy)
QUOTE(sarchy_ka)

a si že šla gleddat????? ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif

Ah nism, sploh se mi ne da spravt u Lublano.. ermm.gif Upam, da ta teden.
kristy
QUOTE(sarchy_ka)
QUOTE(kristy)
QUOTE(sarchy_ka)

sej boš sporočila če kej najdeš??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sarchy_ka
QUOTE(kristy)
QUOTE(sarchy_ka)
QUOTE(kristy)
QUOTE(sarchy_ka)

sej boš sporočila če kej najdeš??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Brez skrbi! smile.gif
Anina
QUOTE(xonethousandtearsx)
mene pa zanima kje v ljubljani bi se dalo kupt takole zapestnco:
IPB Image

A se je že ugotovilo - kje? biggrin.gif Ni važno Lj al Mb...
Brokoli
QUOTE(Anaa)
Jaz sem v MB.ju kupla. Li&Me se reče.

Drugače pa hvala za pohvale.
Anina
Kje pa je Li&Me v MB? 8)
devilka
QUOTE(pa3)
IPB Image

kje se kup tale prstan?pa ne kr enga, de je tm iz tržnce pobran, srebrn mora bit....po zlatarnah glih nimajo kej tazga...a mislte de bi u silverju u btc-ju kej mel...
kristy
men se zdid a imajo v new yorkerju podobne pa v H&M na moškem oddelku tut biggrin.gif
Ana
QUOTE(Anina)
Kje pa je Li&Me v MB? 8)

Tam nasproti H&M !
Anina
Aja? Bom skočla pogledat! Hvala! 8)
devilka
QUOTE(kristy)
men se zdid a imajo v new yorkerju podobne pa v H&M na moškem oddelku tut biggrin.gif

muchos gracias...glih dons grem u city park....pa bom mal pogledala...
nutella`
Men mantrajo eni čevlji ko sem jih vidla v Cosmu pa zadaj piše da se jih dobi v ljubljansem Emporiumu. A mislite da se tu kje blizu MB neda dobit? ..so pa Adidasovi. Morm jih dobit kr sm se zalubla v njih.
devilka
claudia, a bi lhk slikco.....k se mi zdi de sm neke adidaske zanč u emporiumu gledla....drgač pa, mislš, de se ne bi u mb u emporiumu dal pogledt....
kristy
SLIKCOOOOOO!!!
js že par mescov obupavam nad adidaskami. kr ne najdem jih pa ne najdem cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
nutella`
QUOTE(*tinchy_ka*)
QUOTE(Anaa)
QUOTE(*tinchy_ka*)

sm ti na ZS že napisala biggrin.gif wink.gif

Daaj še men prosiim.

Ana kje v Mb jih majo?

Men so všeč taki, na letaku od Hervisa sem vidla da jih majo Nike, samo tu je zlata al pa modra kljukica pa mi ne gre vsepovsod tak zraven ko ti, ko so celi beli.
nutella`
QUOTE(devilka)
claudia, a bi lhk slikco.....k se mi zdi de sm neke adidaske zanč u emporiumu gledla....drgač pa, mislš, de se ne bi u mb u emporiumu dal pogledt....

Bom probaLa sliko poiskat....predstavljeni so bli tisti mesec ko je blo SP, in je bil naslov kao nogometna moda nekaj takega...športno pač. Teniski so spredaj pri jeziku nareti tak kot kopački ampak so ženski. Črni in majo lila črte na vsaki strani. Bom probala sliko poiskat. Hudič je da piše samo: teniski Adidas... čist nič bolj podrobno in nič sad.gif
Ana
QUOTE(Claudija)

Ana kje v Mb jih majo?

V TOMAS SPORTU ! Ampak jaz sem šla gledat v tistega v Evropark in tam jih niso meli ! Še v mesto morem it ! Če pa greš ti pred mano pa mi prosim povej, če majo ! wink.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.