Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Metal stvari
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2
Anya
Se mi zdi da te metal stvari osnažujejo biggrin.gif biggrin.gif naše teme, zato sm odprla novo. Tko da zdj sm notr limite. wink.gif
pa3
ku nesramnoo=)
ni lih metal..je bl punk biggrin.gif sam useen..tu tui "onesnažuje" ne?
IPB Image
IPB Image
pa brez zemjr twisted.gif
IPB Image
Chandra
no evo bejbe, ki mate rade take zadevšne hehe, mate kar svojo temo 8)

pa da pristavim samo eno informacijo, v Celju je odprta trgovina Shelter z goth, metal,itd... stuffom, je pa v Gosposki ulici(bivša Zidanškova), nasprot trgovine Mura. Sem bila zadnjič na ogledu(ker jo ima prijatelj), marsikaj se dobi, če ne pa se pove, pa se naroči.

Pa3 take šuhe oz. ala allstarke ko si limala, take majo v tej štacuni.
Parvinder
diskriminacija biggrin.gif
Anina
Wow, v Celju??? A res? Fino!!! biggrin.gif
Grem kr ju3 mal pošnofat!
phoebe
emily teh strange kolekcija:
IPB Image

pulover:)smile.gif
piko*biko
js sm pa misla da je kiklca blink.gif se dobr da mamo podnapise biggrin.gif
laLa°
he he...men patake metal stvari niso najbol ušeč....sam 100 ljudi 100 okusov... wink.gif
Rianna
tud men ne, ampak ne bomo tu debatirali kak nam kaj ni všeč.. naj majo punce svojo temo wink.gif
laLa°
hja se popolnoma strinjam wink.gif
DiLeMa
Hahaha ... js sm si čist drgač razlagala ime teme ... kao da je nekdo metal stvari naokoli ... whatever, no. biggrin.gif
Anya
IPB Image

IPB Image

Od teh stvari ki smo jih metal biggrin.gif biggrin.gif mi je ful ušeč emily the strange in nightmare before christmas.
kristy
QUOTE(Lindsay)
IPB Image

Od teh stvari ki smo jih metal biggrin.gif biggrin.gif mi je ful ušeč emily the strange in nightmare before christmas.

ful hude twisted.gif
Ana
kristy lepo prosim ne citiraj slik za brezveze. Napiši samo - gate od Lindsay ...
pa3
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
pa3
ups..sorry kr sm 2 krt poslala..mi je neki zšteku komp oops.gif oops.gif
Ana
Ni problema. twisted.gif
pa3
se oprašičujem twisted.gif
Immortelle
Moja sanjska obleka... mogoče bi namesto zelene imela vijolično... wink.gif

IPB Image

IPB Image
Immortelle
IPB Image
Immortelle
IPB Image

[/img]
metal*girl
waaaaf sam to so že sej bol gothic obleke tongue.gif
Immortelle
QUOTE(metal*girl)
waaaaf sam to so že sej bol gothic obleke tongue.gif

Ja..samo kaj ko ni posebne teme samo za to... ermm.gif

biggrin.gif
Princeska
tm na vampirefreaks majo full teh oblek biggrin.gif
laLa°
Princeska lahka link od teh vampirefreaks prosim.. wink.gif
pa3
http://fuckthemainstream.com/

čene je pa še ta stran

http://www.kinkyangel.co.uk/store/
Princeska
IPB Image
*sarca*
uf...teh kopalk pa za nevem kaj nebi oblekla ermm.gif :puker:
pa3
IPB Image
metal*girl
ej pa3 ti si sigurn na vf.com an? dej a daš link tongue.gif da te vidm tongue.gif
nutella`
pa3 a ti maš slikce svoje gor?..če jih maš jih še tle pokaži prosim laugh.gif
pa3
http://vampirefreaks.com/u/pa3

oops.gif oops.gif
metal*girl
waf si šekšy...hit rno 10-ko tongue.gif ;)
nihrida
Jest sem pa dobila tole torbico iz Škotske...za reci piši 0,01 funta. smile.gif V bistvu sem plačala samo za poštnino - še ne 2 čuka.

IPB Image
phoebe
waw nihrida-ful je dobra! wink.gif

a to si jo prek ebaya kupila ali si jo prav na skotskem kupila?? 8)
Immortelle
Jaz mam tale nahrbtnik. Sem dala $15.00 s poštnino vred, ampak ga nič ne nosim... sad.gif

IPB Image

Na sploh imam veliko takih stvari, ampak jih ne nosim, ker v Sloveniji pač ni take scene, niti priložnosti. Mogoče kak koncert...to je to. ermm.gif
nihrida
Ursi, prek e-baya. smile.gif Itak!
phoebe
QUOTE(KissyKissy)
Jaz mam tale nahrbtnik. Sem dala $15.00 s poštnino vred, ampak ga nič ne nosim... sad.gif

klik

Na sploh imam veliko takih stvari, ampak jih ne nosim, ker v Sloveniji pač ni take scene, niti priložnosti. Mogoče kak koncert...to je to. ermm.gif

oooo kok je lep:)

jaz sem ze tud gledala po ebayu-ampak nisem nic nasla sad.gif sad.gif od takih nahrbtnikov.res zelo je lep biggrin.gif
nihrida
ja, lepi so taki, ampak jst bi imela raje pentagram ali pajka, kot pa križ gor.

aja, btw...Kissykissy...če se kdaj odločiš, da prodaš kaj od svojih stvari...mislim da bo še krvavo potem na tem forumu. wink.gif
phoebe
aha twisted.gif twisted.gif
Immortelle
QUOTE(nihrida)
ja, lepi so taki, ampak jst bi imela raje pentagram ali pajka, kot pa križ gor.

aja, btw...Kissykissy...če se kdaj odločiš, da prodaš kaj od svojih stvari...mislim da bo še krvavo potem na tem forumu. wink.gif

Hehe... sem že razmišljala o tem, da bi kaj prodala... vsaj kake dodatke, ki jih res ne rabim.
Na žalost se kar ne morem ločit od stvari... čeprav vem, da jih ne bom verjetno nikoli uporablia... rolleyes.gif

Če bom kdaj kaj prodala, bom zagotovo objavila tukaj link do albuma s slikcami in opisi. wink.gif

Aja..men bi blo tut boljše, če bi bil kak netopir al pa pajek na nahrbtniku, pa jih niso meli takrat...
metal*girl
ja em dans sm bla po celem novem mestu preletela use trgovine a niker unga klasičnga metalskega pasa...uno 3 vrste netkov ko ma pa črn je...jo ej js ga ful nucam!! a ga ma kera za prodat?
Anina
Js ga mam pa ga ne dam 8) Ma v Celju maš to usepousod...
nihrida
QUOTE(metal*girl)
ja em dans sm bla po celem novem mestu preletela use trgovine a niker unga klasičnga metalskega pasa...uno 3 vrste netkov ko ma pa črn je...jo ej js ga ful nucam!! a ga ma kera za prodat?

Em, a misliš velike ali male piramide? Ali kakšne druge nete? V MOM-u majo tega polno, pa tudi drugje v trgovinah je to zdj popularno... Ma, ponavadi je tako, da ko kaj iščeš, tega ne boš našel. rolleyes.gif Vsaj pri meni no.
Chandra
QUOTE(ursi)
QUOTE(KissyKissy)

klik

Na sploh imam veliko takih stvari, ampak jih ne nosim, ker v Sloveniji pač ni take scene, niti priložnosti. Mogoče kak koncert...to je to.  :?

oooo kok je lep:)

jaz sem ze tud gledala po ebayu-ampak nisem nic nasla sad.gif sad.gif od takih nahrbtnikov.res zelo je lep biggrin.gif

Ma take torbice maš v Sheltru v Celu
Anina
QUOTE(Chandra)

pa da pristavim samo eno informacijo, v Celju je odprta trgovina Shelter z goth, metal,itd... stuffom, je pa v Gosposki ulici(bivša Zidanškova), nasprot trgovine Mura. Sem bila zadnjič na ogledu(ker jo ima prijatelj), marsikaj se dobi, če ne pa se pove, pa se naroči.

Pa3 take šuhe oz. ala allstarke ko si limala, take majo v tej štacuni.

Morem povedat, da sem bla včiri v Shelterju v Celju in mi ni trgovina nič posebnega...predvsem bi morali imeti več nosljivih stvari, ne pa naprimer mask in ogabnih korzetov, oblek iz folije ipd. Majo pa svetovne all starke in mislim, da bom šla po ene...
Chandra
to je res, ker tudi meni ni bilo nič všeč, ampak mislim da se da Mateju to naročit, pa ti pol on uvozi... Najbrž ima kake kataloge, ne vem, se nisem niti spščala v te zadeve. Sicer je pa trgovina šele dober mesec odprta in ob povpraševanju se bo tudi ponudba povečala... Vse je odvisno od folka po čem anjveč sprašuje...
crna
QUOTE(Chandra)
no evo bejbe, ki mate rade take zadevšne hehe, mate kar svojo temo 8)

OMG, tole mi je pa polepšalo dan. Sej nekje sem že brala, da se je nekaj odprlo v CE, samo so imeli dvoumne informacije, pa mi ni bilo čisto jasno.
Imajo kake razprodaje? No, tudi če jih ni, bom dnar prišparan za razprodaje morda kar tam pustila biggrin.gif .
crna
Zdej s temi plastik fantastik stvarmi je takole - latex se pri nas težje dobi, tako da je kar fajn, da je trgovino založil s tem, poleg tega je pa material izredno poceni, nekoliko tudi zato, ker ful malo časa zdrži (hlače npr. ob rednem nošenju le eno sezono).
nihrida
Sam men to tko cheap deluje. Zgledaš pol k tak amaterski drag queen. Moraš bit res neki posebnga (naprimer Sonya Scarlet da ti to paše). biggrin.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.