Kalypso
8. 6. 2006 - 9:48
Mislim, da nisem nikjer zasledila te teme... (če pa že obstaja se opravičujem).
Dekleta, kakšen stil vam je najbolj všeč na moški populaciji?
Fantje, kakšen stil pa imate vi?
sonchika
8. 6. 2006 - 10:18
Moj fetiš so moške obleke.
Sicer sem pa pristaš športnega stila.
simpl, ampak z okusom. da zna kombinirat barve pa to.
kavbojke/žametke, kaka fina majčka (pa po možnosti ne prevelka al pa too tight
), pozimi kak fleten puli (jep, fetiš na zakrite vratove -- m., hvala!
), plaščki do kolen. obuvalo semiš čeveljci al pa supergice.
palim pa tut na biznismen obleke, ampak resnično samo na one s stilom. ne prve na rob hlače in prva kravata iz fotrove omare.
borderski stil, sicer hlače ne smejo bit na pol riti, ampak samo nakazan.
najbl mi je pa nagravžn, k majo tipi roza oprijete majčkice, pa bele kapri hlače spodi. bljaaaaaaaaaaaaaaaah!! nad oblekami tut nism navdušena.tak street, borderski look mi je kul.
Men tud skejtr stil š vedno najbolši! Al pa čist navadn, kavbojke in majčka,...
OGABNI se mi zdijo pa tisti z roza in podobnimi majčkami!!! :pig:
meni pa je skejterski stil čist mimo in se mi zdi da imajo ta stil samo še froci recimo do 17 let
všeč pa mi je čist običajen stil: kavbojke, t-shirt majca (lahko je drzen pri barvah

), pozimi puloverji in puliji.
poleti so dobrodošle športne kratke hlače, 3/4 hlače mi niso preveč všeč. no, odvisno od materiala in kako komu pašejo.
ful mi je pa seksi kaka lepa šilt kapa
pa za pozimi mi sploh niso dobri kaki lakasti čeveljčki-bljak
Rianna
9. 6. 2006 - 16:24
športni stil
QUOTE(Rianna)
športni stil

razloži malo tole ... a to so kavbojke pa superge? al kaj?
Cvetka*
9. 6. 2006 - 16:37

moj sanjski pob bi mel ene kul rjave alstarke(guma tud rjava), jeans gate, kako v izi majčko, čez pa suknjič. Tk bi bil oblečen vsaak dan:) Majčke bi menju:)
Pa ni nujno no allstarke.
Kake retro adidas tud pridejo v upoštev.
Ej, glih to iščem zdj zase, tte 60ies adidas patke, bele, podplat iz take oranžne gume, spredi tk mal bel semiš, drgač so kk naj rečem, platnene?, pa obavezno une tri črne črte. Take bi ful mela. Pa moj pob tud lahko:) pol bi se pa enaka okol šetala

kuul:)(hecam se, istih čevlov pač nebi mogla met. Vsaj oba naenkrat ko bi bla skupi

individualno bi še šlo, heh:)
Rianna
9. 6. 2006 - 16:53
[quote=Špela][quote=Rianna]športni stil

[/quote]
razloži malo tole ... a to so kavbojke pa superge? al kaj?
ja. kavbojke, različne majčke, superge al pa športno elegantni stil je tud ok - kavbojke, majčka, (suknjič), čevlji.
bellini
9. 6. 2006 - 17:05
Moj fura športni stil oblačenja: kavbojke DC al pa Billabong, kratke majce al pa tanke puloverje, patike (beri=superge) pa šprtne jakne.
Sam ko pa vidim naše mlade asistente na faxu v oblekah ahhh :love10: prav lepo jih je za videt
OT: Rianna a si ti bivša pupa?
men so tut dobre ene kavbojke...supergice pa neka majca na kr. rokave...(barve barve barve)...sam nabolj grooozno mi je ko viiš da se fant oblači v roza...zadnič sm vidla enga z roza srajco, roza črtasto kravato pa temno pink pulover okrog vrata pa črne hlače na črto pa lakaste čevljčke.....men se je obračalo :puker: :pukel:
bellini
9. 6. 2006 - 17:41
Mah mene pa pink barva ne moti na fantu dokler je okusno in mu paše. Sploh temnim moškim taka nežno roza srajca ful paše..na primer Cavaza v naši mali kliniki je mel v prejšnem delu in mu je pasala. Vse je odvisno kak moški nosi svoja oblačila.
am ja...sam men pa roza barva na moškem moti...razn če je sv.roza srajca...z okusom...ta pa je biu tak gej

...če se lahko tako izrazim
ja moji kolegi so to poimenoval "u izi gej scena"
he he he-...sei po mojem mnenju je res
nutella`
9. 6. 2006 - 18:43
QUOTE(Anina)
¸
Nekaterim pa prav pašejo....
ja...blontnim še kr pašejo...sei je en taq na naši šoli..pa mu prav paše...
moj fant je ZELO temen in ima eno roza majco (sem ga jaz prepričala v nakup

) in je v njej super cute
metal*girl
9. 6. 2006 - 18:47
QUOTE(Claudija)
QUOTE(Anina)
¸
misliš uni emo al prou taki pederski ful...ko se še obnašajo...
anim take majce pašejo...samo taki ljudje so izjeme.....
nutella`
9. 6. 2006 - 18:49
QUOTE(metal*girl)
QUOTE(Claudija)
QUOTE(Anina)
¸
misliš uni emo al prou taki pederski ful...ko se še obnašajo...
Ja sei prawim da enim ful paše...pa se mi zdi da blontnim, pa tud temnolascem. Aja metal*girl meni se tudi zdi ful pedersko če se fantje še obnašajo tako zraven.
ja eni so res taki geji...ko še majo rokco tko dvignjeno ko laufajo...te pa jas crkavam od smeha...
nutella`
9. 6. 2006 - 18:55
QUOTE(*Tia*)
ja eni so res taki geji...ko še majo rokco tko dvignjeno ko laufajo...te pa jas crkavam od smeha...
Uff to z rokco pa mi še pr puncah čudno zgleda...
ja...pa če pr puncahto čudno zgleda si predstavljal šele na fantih.....bljak...lahko kr grejo v društvo gejev
ah men je važn sam,a je moj fnt po mojem okusu
edino prov
Jinadaze
9. 6. 2006 - 20:58
Višek strpnosti in anti-homofobije je zaslediti v tej temi. :angryfire: :evil3:
Sej roza majčke nekaterim prau pašejo .. samo da so lepe in ne tiste varjante živo roza mrežaste majčke :pottytrain5:
Višek je pa recimo na Siciliji v Palermu, kjer majo čisti VSI (ne pretiravam) tipi roza majčke .. bljaaaaaaaak
Sva s kolegico šteli kolko tipov je nima .. haha .. EN tip je biu oblečen drugače
jinadaze, ne pretiravi! noben ni nč reku proti gejem, nektaerim pač ni všeč tak način oblačenja. pika. kakšna moška moda je pa teb všeč?
QUOTE(Jinadaze)
Višek strpnosti in anti-homofobije je zaslediti v tej temi. :angryfire: :evil3:
pripomba na mestu.
Fluffy The Stud Eater
9. 6. 2006 - 22:16
.
Jaz sem mnenja, da predvsem človek naredi obleko (in ne nasprotno, kot je sicer obče razširjena misel). Na enem bo lahko pink srajca izgledala v nulo hot (če jo bo znal nosit), na drugem pa komično.
Meni je všeč taki stil, kot ga ima moj tip. Leviske, majce, temne srajce.
Všeč so mi pa tudi kakšne hudo fensi obleke, ampak res prva špica, da.
Ni mi pa všeč pretiran športni stil (trenerke, ful široke mikice na kapuco, ipd. ), pa žametne hlače mi niso všeč, razni hip hop stili in drugi ekstremi.
.
jst sm najrajš oblečen čist casual... ne premal, ne preveč fancy
pač, "skejterske" superge (pa nism skejter...), rahlo prevelike kavbojke, pa majica s kratkimi rokavi, al pa kšna srajca...
pa na rdeče obleke sem čisto mahnjen... (na sebi, seveda)
ni glih moška moda, ampak se mi je milo storilo, ko se mi je bivši oblekel v eno mojo oblekco in sva jo mahnila po ljubljani.
so fucking gay, huh?!
Fluffy The Stud Eater
9. 6. 2006 - 22:34
.
V tvojo
oblekco? Fucking wild!
PS: ja, gej je pa itak.... že zato, ker najbrž uporablja eno milo za tuširanje, eno pa za lase. why?!?
.
Špela
10. 6. 2006 - 10:15
QUOTE(Jenna)
PS: ja, gej je pa itak.... že zato, ker najbrž uporablja eno milo za tuširanje, eno pa za lase. why?!?
OT: kaj se zgodi, če ti tip uporablja še losjon za telo, kremo in maske za obraz? smells like metro! hehehehe
laLa°
10. 6. 2006 - 10:17
he he he he....men je fulll lep tak športn stil...

...joo kak je men to lepo...
sonchika
10. 6. 2006 - 10:31
Ko smo že pri roza majicah. Tokrat o srajci. moj fant ima eno hudo roza srajco. In je čudovita.
Princeska
10. 6. 2006 - 10:31
QUOTE(bellini)
Mah mene pa pink barva ne moti na fantu dokler je okusno in mu paše.
men je to tud čist kul, zakaj pa ne...
pr nas v klasu mata sicer samo dva tipa sem pa tja pinki majco, ampak jima čist paše. na jeanske čist hudo zgleda.
tud oni bi se lahko pritožval na zdejšnjo modo, ko bejbe nosjo samo dolgočasne barve...
metal*girl
10. 6. 2006 - 10:59
moj braco(19), ko so mel u tretjem letniku mat.izlet so šli u grčijo pa je kupu eno majčko ful razteglivo rdečo pa rdeč pas s takimi bodicami malimi ven...no in ene kavbojke obtišene mau je meu in so šli po mestu

hah kere fotke je naredu

zdej pa mami to majčko nos jest pa pas
za maturanca je biu pa ful lpo oblečen...tak une hlače pa un "rekelc" gor spodi pa nežno roza srajčko telerano...ful fensi...lah pokažm fotko:P
metal*girl
10. 6. 2006 - 11:15
sahara
10. 6. 2006 - 11:21
men je pa najbol hip hop style, pa mojmu tut najbl paše.no ja, poleg črne obleke pa črne srajce (mmm).
Kalypso
11. 6. 2006 - 14:25
Meni je zelo všeč športno-eleganten stil. Kavbojke, običajna bombažna majčka, ko je potrebno čez kak lep puloverček ali jopica pa kakšne pumine teniske zraven. Poleti so mi blazno všeč tudi tričetrt hlače. Zraven pa kaka huda srajčka. Barva vseeno kakšna, glavno da moškemu paše.

Pa na moškem so mi blazno všeč japonke. Ampak kaj, ko jih moj noče nosit.
Fluffy The Stud Eater
11. 6. 2006 - 17:08
[quote=Špela][quote=Jenna]
PS: ja, gej je pa itak.... že zato, ker najbrž uporablja eno milo za tuširanje, eno pa za lase. why?!?[/quote]
OT: kaj se zgodi, če ti tip uporablja še losjon za telo, kremo in maske za obraz? smells like metro! hehehehe
Pol je moj ortodoksen metro, haha.
In prosim, odgovori mi na vpr. - a prav v oblekci je skakljal po Lj? :=)))
MLadoLetNa
11. 6. 2006 - 19:37
men je pr fantu tko ušeč če nos kavbojke pa kšne lušne srajčke zravn ... takih poletnih barv, črtaste alpa karo, tko da fajn izpade
laLa°
11. 6. 2006 - 20:18
ja sam v barvah more bit..ne črna...
MLadoLetNa
11. 6. 2006 - 20:33
ja itak, mi je ušeč recmo kremasta s bl oranžno karo,alpa svetlo modra in podobno ...tko ja, u barvah
Coco*
11. 6. 2006 - 20:35
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.