Zanima me kakšna naj bo poročna frizura za dolge, rjave lase z blond prameni
inchika
6. 6. 2006 - 13:08
Se boš poročila? Mah nimam nobenega strokovnega mnenja, moje osebno prepričanje pa je, da so mi dolgi lasje najlepši spuščeni, po možnosti mal skodrani, nikakor pa mi niso všeč kakšne velike lasne skulpture na glavi. Saj se da dodat lepe dodatke tudi na razpuščene lase...brez fig in podobnih zvitkov...aah zdej sm čist not padla...
ja poročila in to kmalu čez mesec pa pol, pa se mi ne sanja kakšno frizuo naredit. Problem je ker mam rahlo skodrane lase. Če bo lepo vreme bo uredu, drgače se mi začnejo zvivat tako, dane vem kaj narediti.
DiLeMa
6. 6. 2006 - 13:21
inchika
6. 6. 2006 - 13:35
QUOTE(Tanya)
ja poročila in to kmalu čez mesec pa pol, pa se mi ne sanja kakšno frizuo naredit. Problem je ker mam rahlo skodrane lase. Če bo lepo vreme bo uredu, drgače se mi začnejo zvivat tako, dane vem kaj narediti.
Skodrane lase imaš!? Jst bi tuudiii! Ma potem pa sploh nimaš veliko dela: dolgi, pa še skodrani lasi so pa ja nekaj najlepšega! Nimam izkušenj z naravno skodranimi lasi, ampak saj obstajajo razni preparati, da ti jih mal "utrdijo" in da se ti pol ne skodrajo do konca? Če imaš ponavadi skodrane lase, bi si jih lahko zravnala za spremembo - ker na ravnih lasih je lesk še bolj opazen, ker se svetloba drugače odbija?
inchika
6. 6. 2006 - 13:38
Frizura na 2. sliki, ki jo je DiLeMa nalepla, mi men tko romantično deluje...pa za okras si lahko dodaš kakšne majhne cvetke tam kjer bi bili lasje speti...al ti tak look ne odgovarja?
sonchika
6. 6. 2006 - 14:07
Mislim, da ne bi bilo slabo obiskati kakšnega dobrega frizerja, ki se spozna na svoj posel.
Kalypso
6. 6. 2006 - 20:05
QUOTE(sonchika)
Mislim, da ne bi bilo slabo obiskati kakšnega dobrega frizerja, ki se spozna na svoj posel.
se strinjam
sicer pa še ena fotka frizure:
Fluffy The Stud Eater
6. 6. 2006 - 20:21
.
O grozota, kakšna pošastljivo odurna frizura nad mano.

Res ne vem, zakaj ima večina bejb za kakšne prireditve tendence po nekih spenjanjih in tako dalje. Ko pa je tako lepo videt negovane, spuščene lase.
.
Kalypso
6. 6. 2006 - 20:25
Tanjci
6. 6. 2006 - 21:51
no men je všeč tale... čeprov imam sama čist ČIST ravne lase, jih bom poiskusila oblikovat, da bodo takole valoviti (seveda pri frizerki)... pa brez rož
drugač imamm pa tud jst rjave lase z blond prameni, ampak samo še 1 mesec do poroke
[img]http://www.freewebs.com/studio_elgon/porocna9.bmp[/img]
za vsak slucaj (neki mi ne pokaze slike
)
Tanjci
6. 6. 2006 - 21:54
QUOTE(DiLeMa)
ta mi je tud ful lepa, sam da ni preveč rahla... mora zdržat ples ipd.
Fluffy The Stud Eater
6. 6. 2006 - 22:43
QUOTE(Tanjci)
Meni je ta npr. všeč, tudi rožice so mi simpatične.
Tudi meni je ful lepa in rožice so mi ful fajn.
Slike od Dileme so super!!! Tko preproste, lepe, naravne. Men se zdijo take frizure za poroko najboljše. Tud sama sem mela spuščene, speti lasje so mi tko staromodni... Tele frizurce so pa res fenomenalne Dilema kje si jih našla? Jst ti priporočam takšno!
Lany ... te slike so ble čist slučajno najdene na netu in ker so mi bile všeč, sem jih shranla.
Mmmm lepe :-) So mi take nedolžno-sexy frizure
Tisti dve blond frizuri, ki jih je pokazala Dilema sta mi zelo všeč. Ta zadnja še posebno ker je preprosta.
Kalypso
10. 6. 2006 - 11:49
Cvetka*
10. 6. 2006 - 13:47
poročne čupe tipa:

so mi horible
dopadejo pa se mi preproste tiare v spuščeni čupci, tale ma že preveč skodrane lase, drugač je okej

s tem da mi ni čist všeč ker je zlate barve, bakreno bi blo kul, kamenčki pa take barve kot je obleka:)
al pa kak bol fensi obroček, tele zapestnice/verižice (drugo in predzadnjo)bi preštimala v obročke in bi blo superca. Pri takem dodatku tudi ne potrebuješ kej ekstra nakita, kvečjemu kak prstanček, ki paše zraven.
nutella`
10. 6. 2006 - 13:57
Meni se tudi zdi da če imaš dolge in skodrane jih mooraš imeti spuščene...samo te tvoje kodrčke malo povdari in utrdi pa bo...
mimogrede: imaš kakšno sliko tvojih las?
nutella`
10. 6. 2006 - 13:59
ewo:
NIVEA
LOCKEN
Aloe vera
+ Pflege
LOCKIGES/
WELLIGES
HAAR
+ natürliche Sprungkraft,
bessere Kämmbarkeit
iz te linije obstaja šampon in balzam... meni in pa tudi MLaDoLeTni lepo povdari kodrčke.
Chandra
10. 6. 2006 - 15:09
QUOTE(Kalypso)
joj keri grdi špici
Kalypso
10. 6. 2006 - 15:34
valda, če so podaljšani ;) Ampak sicer mi je tak tip frizurce všeč.
DiLeMa
10. 6. 2006 - 15:39
QUOTE(cvetkolinka)
Meni je pa tole zelo, zelo, zeeeeelo lepo.
anakonda
10. 6. 2006 - 15:42
ja se strinjam z mnogimi tukaj, da zakaj bi si spenjale lase, sploh v mladih letih - tja do nekje 35ega (odvisno kako dbro izgledas v teh letih).
Meni je se zdaj zal da sem za valeto, ceprav je ze toliko nazaj - imela spete lase!!! ker mi niti ne pasejo toliko spete. Ceprav tisto je bilo kar v redu, glede na to da si drugace nisem vsec ce imam spete.
To da imas malo spete, pa potem spuscene dol je v redu, kot je tukaj na eni sliki prikazano. To se mi zdi super. Oziroma spete samo en del.
Sicer pa saj ves kaj pravijo: manj je vec. in to velja glede vsega - make-up itd.
So mi prav obupne ene zenske ko nase natvezijo vse kar jim pade pod roko, da o kaksnih makeupih sploh ne govorim!
anakonda
10. 6. 2006 - 15:42
QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(cvetkolinka)
Meni je pa tole zelo, zelo, zeeeeelo lepo.
podpis, definitivno!!
Cvetka*
10. 6. 2006 - 15:49
en obroček ala un zgoraj ko sm ga prilepla sm nardila. Všeč mi je:) nimam pa pojma zakaj ga naj mam, mislim, kje ga naj nosim. No, mogoč pa kr tko, za evridej. Bom vidla:)
nutella`
10. 6. 2006 - 16:03
QUOTE(anakonda)
So mi prav obupne ene zenske ko nase natvezijo vse kar jim pade pod roko, da o kaksnih makeupih sploh ne govorim!
Ful dobro powedano in se čist strinjam.
Princeska
10. 6. 2006 - 19:12
Dilema full lepe frizure!
Jst definitivno ne bom mela spetih las, ker so dolgi in rahlo skodrani najlepši in še super pridejo na tiaro!!
laLa°
10. 6. 2006 - 19:42
QUOTE(Claudija)
QUOTE(anakonda)
ja ene se tko gor naredijo za poroko kot da je pust....da o valeti sploh ne govorimo....ko vsaka tretja zgleda stara 20 let...
inchika
13. 6. 2006 - 17:22
QUOTE(*Tia*)
QUOTE(Claudija)
QUOTE(anakonda)
ja ene se tko gor naredijo za poroko kot da je pust....da o valeti sploh ne govorimo....ko vsaka tretja zgleda stara 20 let...

...in potem si našpricajo še celo flašo laka (ja seveda, kako pa naj bi jim drugače tiste baročne skulpture skup stale

), da se jim po zlepljenih lasih vidijo bele pikice...bljak, in pol se gredo ženit v tem! Joooj...
QUOTE(inchika)
QUOTE(*Tia*)
QUOTE(Claudija)
QUOTE(anakonda)

...in potem si našpricajo še celo flašo laka (ja seveda, kako pa naj bi jim drugače tiste baročne skulpture skup stale

), da se jim po zlepljenih lasih vidijo bele pikice...bljak, in pol se gredo ženit v tem! Joooj...
Ja groza1

Men so te spete čupe čist mim, še posebej tiste, k jim pol še kšni kodrčki visijo ven - :thumbdown: Jst sm mela čist spuščene, ravne in tiaro na glavi in je blo ful ful lepo!
Parvinder
14. 6. 2006 - 9:05
QUOTE(lany)
Ja groza1

Men so te spete čupe čist mim,
še posebej tiste, k jim pol še kšni kodrčki visijo ven - :thumbdown: Jst sm mela čist spuščene, ravne in tiaro na glavi in je blo ful ful lepo!
Ja grrr, baje bo to mela dons na valeti ena moja sošolka. pa to men toook grdo zgleda. Lan sem eno vidla (prav tako na valeti) k je mela uno kito čist pr glavi, po celi glavi-odspred pa dva kodrčka ven

GROZA!
MLadoLetNa
14. 6. 2006 - 12:48
o jaa, ena pr obhajilu je bla pr frizerju in mela kao ful doterano frizurco, pa uspred dva pramna kodrov
čeprov men je to nagravžn če je use ful polizan pol pa tko uspred 2 kodra, sam če ma pa ena celo bl volumnsko frizuro, pa da ma naravno mal skodrane lase, mi je pa čist ušeč če ji tko naravno kšn pramn s kšnim valovitim kodrom vn uhaja
QUOTE(MLadoLetNa)
o jaa, ena pr obhajilu je bla pr frizerju in mela kao ful doterano frizurco, pa uspred dva pramna kodrov
čeprov men je to nagravžn če je use ful polizan pol pa tko uspred 2 kodra, sam če ma pa ena celo bl volumnsko frizuro, pa da ma naravno mal skodrane lase, mi je pa čist ušeč če ji tko naravno kšn pramn s kšnim valovitim kodrom vn uhaja

Se strinjam, to je čist neki druzga in to se tud takoj opaz - al so kodri naravni al so tisti svedri polakirani... brrrr
MLadoLetNa
14. 6. 2006 - 12:52
Pa si rabila potrdilo da so naravni kodrčki lepi a ne

No pa si ga dobila
MLadoLetNa
14. 6. 2006 - 13:06
Hannah
14. 6. 2006 - 18:00
_Mayckica_
14. 6. 2006 - 19:15
sej je lepo, sam tisti prvi mi zgledajo kt da bi imel 1kg voska gor
Taprva je wau !
_Mayckica_
27. 6. 2006 - 17:10
mičken preveč mi je skuštrana...
trepalnce

hudo!
Jinadaze
27. 6. 2006 - 18:54
Sade, fantastična frizura in make-up! 8)
To je Jessica Alba, ne?
ja, to je jessica
QUOTE(xsoncekx)
trepalnce

hudo!
Joj men je ona cela huda....
_Mayckica_
1. 7. 2006 - 8:59
men tut, ona je men ena izmed najlepših žensk, taka naravna mi izpade
Hannah
1. 7. 2006 - 23:09
QUOTE(sade)
a ni to Jessica Alba?
Vsaj podobna ji je ;)
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.