Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Šal ali "rutka"
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4
limeta
Js dostikrat raje nosim šal.Sovražim rutke okol vratu.
callista
Uf, jst nimam sploh nobene rutke...Tko da: šal. biggrin.gif Mi je dosti lepši.
amikadeja
Js mam tud raje šale...sem bla čez zimo prav obsedena z njimi.. rolleyes.gif

Ampak zeblo me pa ni biggrin.gif
Kalypso
ko je priložnost za to nosim šal, čeprav sem v nižji stopnji OŠ nosila rutke, ko je bilo pretoplo za zimske (termoflis ali volnene) šale in še presveže za gol vrat.
Rianna
nosim šale, rute okol vratu mi ne potegnejo. za v pas pri kavbojkah so ok wink.gif
Ana
Rutka a-a.

Šal :thumright: .

IPB Image
Sarah
Jaz sem bila tudi to zimo kar malo obsedena s šali različnih barv ja. Rutk pa ne nosim, imam samo dve ki jih včasih poleti dam na kavbojke namesto pasa.
DiLeMa
Rutk ne nosim, čeprav jih imamo full velik doma, sem pa pozimi totalno obsedena s šali, jih imam sigurno ene 30 in se vedno komaj odločim, katerega bom vzela.
cedevita
Rutke so za stare babe biggrin.gif twisted.gif ...hecam se
Jaz tega ne nosim.
*sarca*
ja odvisn kake rutke...jst mam doma eno tako belo z modrim uzorcem pa ni za stare babce...am..ja pozim ful rada nosm šal..drgač pa rutk ne...mislm tko parkrat na leto ne smile.gif
Princeska
Zimski šali so mi full všeč, sploh tisti pisani...

Drugač pa kadar je bolj mraz rada kombiniram tud rutke. Mam dve, ki sta mi ful pri srcu. Ena je taka rozna, druga pa iz različnih nitk-modrih, roza in rumenih. Taka bolj elegantna sta...
Jinadaze
Vsako zimo sem prav obsedena z raznimi šali (letošnjo zimo s črtastimi in s čofki na koncih biggrin.gif ). Rut pa ne nosim, hudo mi je edino kakšna huda v laseh (samo mora ženski pasat seveda). Sem si ravno kupila eno. tongue.gif
Kalypso
IPB Image
kaj temu podobnega pa za spomladi in poleti zvečer
Verja
Jaz imam raje šale kot rute. Pozimi imam najraje mehke tople šale.
laLa°
men so tut šali zakon..ampak rutka tut ni slaba sam lepa mora bit...pa dolga biggrin.gif
nutella`
Rutk nimam čeprav mi na nekaterih dečvah zgleda zlo lepo če znajo skombinirat...šale paa... smile.gif
Špela
QUOTE(Kalypso)
IPB Image
kaj temu podobnega pa za spomladi in poleti zvečer

jaz mam nekaj podobnega, mi je full v redu - lahko samo za afnanje, lahko pa tut prav prijetno greje. bi še kej podobnega rada našla, da bi si lahko konkretno zavezala okoli joškov poleti in mela v smislu topa.

rutk mam eno polno škatlo (darila od tetke) in jih nosim samo v trikotnik na glavi čez lase, zvezane na tilniku. mi je seksi. zdej mam spet ravno prav dolge laske za kaj takega. okol vratu pa nimam nikol rutke, velik raj šale. včasih sem full nosla rutko okoli zapestja.
Kalypso
IPB Image
Ta mi je ful luškan, kaj ga je katera slučajno vidla v New Yorkerju?
Cvetka*
moji najljubši:
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
madona, enga tafajnega pa ne najdem.. no, pol se mi pa ni več lublo štimat bogice(lutka), tk da sm jih kr tkle fotkala; IPB Image
Cvetka*
Jes, dans zjutr sm našla the missing šalček. madona ko mam pa tako omaro da je za znoret, nč ne najdem. v soboto generalno pospravim:) al pa nasledno.. biggrin.gif
Ana
Al pa še nasledno.

Lepi sooooooooo !!! blink.gif blink.gif blink.gif

Jaz bi tut mela, samo vem, da ne bi nosla. Ej kak to, da maš ti tako lutkico ?
laLa°
jaa jas bi tut lutkico mela...bo treba malo pogledat po trgovinah kje bi se dal to dobit smile.gif
Cvetka*
V eni trgovini kjer prodajajo spodnje perilo sem si jo zrihtala. Ker je bla že tak al tak čist boga, pa sem vprašala prodajalko pa mal sitnarla biggrin.gif pol je pa itak rekla da jih majo preveč nabasanih v izložbi, pa sem jo dobla:) in sedaj je bogica mojaa smile.gif (drugač se pa dajo tele zadeve tud čist normalno kupit, prek interneta, kake bolhe, kajn problem.)
porkarit lejjo...
Ko bo anaa velika bo profesorica slovenščine, specializirana za slovenski pravopis tongue.gif
Ana
Ko bo pa Cvetka vlka pa bo poklicna izsiljevalka prodajalk v trgovinah s spodnjim perilom za razpadajoče lutke.
Cvetka*
Bogica ne razpada! Opravič se ji! (mogoč jo tu pa tam mal fali, sam razpada pač ne!) biggrin.gif
hehe, bejži si en šalček kupit, pa itak zdej ko je tk mrzlo smile.gif
Ana
laugh.gif
laLa°
uu zaj že rem na bolho leat če bom ki zahaklala kako tako lutko biggrin.gif
Kalypso
hmm sano za kaj pa sploh imaš tako lutko doma, cvetka?
laLa°
jas tut nevem zakaj bi jo mela....(mogoč da bi stvari gor slikala za forum, pa sama tut neke majčke šivam,pa da bi tko tut gor probavala....) smile.gif
Cvetka*
QUOTE(Kalypso)
hmm sano za kaj pa sploh imaš tako lutko doma, cvetka?

kalypso, raznorazne zadeve se dajo za bogico napravit. Včasih dobi kako majčko ko je šla ponesreči v sušilca in zadevo fajn raztegne nazaj, al jo mam preprosto v sobi oblečeno, kombiniram malo stvari na njej. Dostkrat jo v kakem kreativnem zanosu oblečem v blago, dobim kak nov kos, in potem sprobam kk bi določena ideja izpadla. Nevem če se vidi na fotkah, najpogostej si pomagam še z bucikami, ki jih ma ubogo dete zapičeno v vrat, tam kjer bi mogla bit glava. sem jaz en mazohist biggrin.gif
Cvetka*
QUOTE(Kalypso)
IPB Image

ajaaa, pa tolee sem vidla danes v ny v velenju. Majo še take zelene, sam ttle je definitivno lejpši. Cena: 2300sit. Ful se mi dopade, sam ma neke shiny nitje notr, tist bi jst vn pipnla biggrin.gif
laLa°
ja men je tut lep šalek al rutka al kaj pač je to...a misliš da bi to v ny v mb tut meli...hja tia bo treba jet pogledet laugh.gif biggrin.gif
Kalypso
Cvetka, to z lutko zanimivo smile.gif Pa pozabla sem napisat, da so mi tvoje ruke zelo všeč. biggrin.gif

Bom šla čekirat še v našega NY, če imajo in če je v živo ta ruka lepa. Hvala. biggrin.gif
anakonda
rutko v kavbojke. šal pa tud ne nosim. imam rajše kakšen puli.
Princeska
QUOTE(Kalypso)
IPB Image

kjut!!
*sarca*
ja full je lep!! biggrin.gif bi ga takoj mela...
*sarca*
IPB Image
obujanje teme smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smile.gif
limeta
jp...tist roza je luškan...od *sarce* mi pa ni tok vššeč
Kalypso
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Ana
najs. smile.gif
*sarca*
IPB Image
šal,ki je zame pretanek oz preozek.ravno za zimo ni... biggrin.gif biggrin.gif
Ana
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
Rianna
IPB Image
Jinadaze
8)
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Coco*
IPB Image
:love5:
*sarca*
IPB Image
Sanies
QUOTE(*sarca*)
IPB Image
šal,ki je zame pretanek oz preozek.ravno za zimo ni... biggrin.gif biggrin.gif

Mejbi ktera ve kje bi se dal kaj tazga dubit?Crno-bela kombinacija?
*sarca*
ta je iz nekermana biggrin.gif
Kalypso
IPB Image
Coco*
IPB Image
IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.