Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: KORZETI
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4
metal*girl
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
bellini
uuuu moja tema oops.gif Jaz sem nora na korzete...ampak ne takšne kot metal*girl wink.gif Tukaj so trije najljubši:

IPB Image

IPB Image

IPB Image
sade
kaj nosite modrce pod korzeti? ker meni se zdi kot da mi bo vse vun palo brez modrca (saj nimam nobenega-še nisem primernega najšla).
metal*girl
čak blink.gif ti misliš povedat da nimaš še modrca blink.gif blink.gif
Jeannette
ja hotla rečt da nima še nobenega za pod korzet, če sm jst praw zastopla........
bellini
ne ne, pod korzetom ni potrebe po modrcu...no vsaj v mojem primeru ne, saj so te kosti tako močne in lepo fiksirajo prsa wink.gif V bistvu si sploh ne predstavljam kak bi modrc stal pod korzetom. Pač potrebno je kupit pravo velikost in to je to.
sade
QUOTE(metal*girl)
čak blink.gif ti misliš povedat da nimaš še modrca blink.gif blink.gif

laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
nihrida
A tukaj (v SLO) kupujete korzete? Ker jaz še nisem našla nobenega pametnega. No ja, enega pa, samo ni ravno korzet.

IPB Image IPB Image
Immortelle
Jaz imam 4 korzete, vse kupjene prek neta.
Zdaj bo bolj toplo, jih bom končno spet lahko nosila za ven. biggrin.gif

Tu so slikce:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image[/code]
Immortelle
Aja, pa v Beathe Uhse imajo par dobrih korzetkov. Me je že mikalo, da bi kupila, ampak so nad 25.000 Sit.

Npr:

IPB Image

IPB Image

http://www.beate-uhse.com/
nihrida
Lepi korzeti. Kupuješ prek e-baya al v trgovinah?
Immortelle
QUOTE(nihrida)
Lepi korzeti. Kupuješ prek e-baya al v trgovinah?

Oboje. Imam tudi nekaj online prjateljic iz tujine, ki mi kaj kupijo v trgovinah in potem pošljejo, jaz pa jim nakažem denar. wink.gif
Tanjci
jst rabim za pod poročno obleko korzet... kje se da (tega hudiča) kupit?!!!!
pika
Imajo jih v trgovinah s spodnjim perilom. Malo povprašej.
Sicer so jih imeli tudi v NY-erju...sam nism neki gledala.
Immortelle
QUOTE(pika)
Imajo jih v trgovinah s spodnjim perilom. Malo povprašej.
Sicer so jih imeli tudi v NY-erju...sam nism neki gledala.

Tisto niso pravi korzeti. Za poroko mora bit tak, ki stisne in ki je kompakten, s kovinskimi kostmi, ne pa plastičnimi.
laLa°
hm...jaz pa nad korzeti nisem ravno najbolj navdušena.... ermm.gif
Špela
QUOTE(*Tia*)
hm...jaz pa nad korzeti nisem ravno najbolj navdušena.... ermm.gif

tut jaz ne. meni so naravnost grozni.
laLa°
ja se strinjam...... laugh.gif
Kalypso
[quote=Špela][quote=*Tia*]hm...jaz pa nad korzeti nisem ravno najbolj navdušena.... ermm.gif[/quote]

tut jaz ne. meni so naravnost grozni.se kar podpišem pod tem
Anya
Men so pa ful ušeč, za kakšne posebne priložnosti namesto majčke, če le maš postavo za to. biggrin.gif
crna
Jaz sem si dala delat že tri korzete, pa sem zadovoljna samo z enim. Prvi je bil bolj na hitrco, ker sem ga rabila za maturanca, pa je tak mehek iz spandexa, na žalost spredaj nima zadrge in traja celo večnost da ga navlečem gor.
Drugi je iz satena, pa mu ful manjka trdnosti (pretanek material), pa še tiste kosti ful nekam čudno štrlijo in ga niti ne nosim...
Zadnji je pa ful lep, sem ga dala delat iz enega starega vezenega staenastega prta, take bledo marelično-roza barve, trakci in obroba so pa črni. Ta ful lepo stoji, samo bi rabla spredaj narest še zadrgo, če ne spet traja stoletje, da ga spravim nase. rolleyes.gif
Pri nas jih ni niokjer, razen v tistih Venra Shopih, kar je pa že omenjeno. Pa dragi so.
laLa°
crna kai bi lahko proosim slikce nalepla od teh tvojih korzetov...sam jas pa si jih nebi upala dat gor za kako posebno priložnost namest mayčke.,..bi se pomoje neugodno počutla pa koz bi se bala da bi mi dol padu pa bi si ga gor vlekla... ermm.gif oops.gif
anakonda
[quote=Kalypso][quote=Špela][quote=*Tia*]hm...jaz pa nad korzeti nisem ravno najbolj navdušena.... ermm.gif[/quote]

tut jaz ne. meni so naravnost grozni.

se moj podpis.

malo korzetov je na tem svetu, ki bi bili meni vsec.

Vecina mi jih je "cudnih,smesnih,grdih".
TASH
Men tut prilepljeni korzeti niso ušeč. blink.gif ermm.gif Mi je pa ušeč moj temnomoder korzetek z belimi pikami. biggrin.gif
laLa°
dej slikco TASH... smile.gif
Princeska
Men so pa korzeti full všeč, sam pač taki bolj fancy, ne uni hard.. Pa ni nujn da so čist korzeti taki ta pravi, loh so tud wannabe korzeti... Al ap majčke s štrikci od korzeta ( tako mam eno)

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Špela
OT: princess, ktera je tam na polički ena l'occitane krema? biggrin.gif

da ne bom samo OT: jaz mam itak premale joške za korzet, bi mogla verjetno še kake pol kile vate noter stlačit, da bi nekak zgledalo. biggrin.gif
Cvetka*
oo kk mi je tale tvoj luštn, princeska! paše ti! smile.gif
crna
omg, tazaden je zupa! Kje si ga pa kupila, če se smem pozanimat? wink.gif
Princeska
Nism na tisti slikci jst.. žal... bi pa mela tak korzet wink.gif
Kalypso
take kot je na zadnji slikici imajo oz. so pred časom imeli v H&M-u
Cvetka*
IPB Image
tale ni napačen, sam gor bi lahko mel več zakrito, za kake 2-3,4 centimetrčke bi mogu bit višji, da je vseen mal bol diskretno in zakrito. Sam nimam pojma kako bi ga nosila. Za kake fensi priložnosti, najbrž. Sam zraven bi mela jeans cigaret gate, pa kake bele flat sandalčke.
sam prevelike boobies pr korzetih izpadejo tk cheap attraction, lepi mi zgledajo na suhicah z enim normalnim do majhnim oprsjem. Maj opinjon.

(madoniš ko pišem ko en prvošolček)
bellini
Še nekaj primerkov, ki so meni všeč
IPB Image

no to je bolj majčka s temi trakci
IPB Image

IPB Image
Anya
Men je biu pred kake pol leta ful ušeč en korzet, ki so ga prodajal u maxiju. Biu je tak črn, pa ful kurbiš, sam ne pa tko da ga ne bi mogu za ven nosit. No men je biu perfekten. In cena je bla pa 55k blink.gif .
Anya
IPB Image

Kopiram od sahare iz druge teme. No ta mi je ful lep, sam bi mogu bit mal višji.
Princeska
IPB Image
Parvinder
jaz sem danes vidla en taaaaak lep korzet, črn, pa mi ga mami no hotla kupit. No saj je mela prav, ker ga itak ne bi nkol nosila. No, sam lep je pa biu 8)
Hevea
IPB Image tongue.gif
limeta
IPB Image
Tanjci
men pa to ful popačen zgleda rolleyes.gif
Rianna
od princeske je ful lep !
nihrida
Tale korzet dobim v kratkem:

IPB Image
IPB Image
Immortelle
Super, zelo lep!

Jaz sem pa ravnokar naročila tegale (se da nosit tudi brez trakcev za nogavice):

IPB Image
Jeannette
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
sahara
in za kam poj mate te korzete?
Immortelle
QUOTE(sahara)
in za kam poj mate te korzete?

Za ven - zvečer. smile.gif
metal*girl
joj js bi ga tut mela...lih od nihridke dobim uno kiklco...pa nimam nč pametnga za zram ermm.gif a ga ma kera za prodat tongue.gif al pa če ve kle kej prodajajo tongue.gif
Princeska
IPB Image
Immortelle
QUOTE(metal*girl)
joj js bi ga tut mela...lih od nihridke dobim uno kiklco...pa nimam nč pametnga za zram ermm.gif a ga ma kera za prodat tongue.gif al pa če ve kle kej prodajajo tongue.gif

V Beate Uhse jih imajo.... v BTCju hala A. smile.gif
Jinadaze
Metal*girl, v H&M-u majo sigurno kakšen model. wink.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.