Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Torbice za mobitel
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Kalypso
Rada bi si omislila eno lepo torbico za mobitel. Gledala sem že v H&M-u, pa mi nobena ni bila všeč. Kje drugje bi še to prodajali? Kakšne lepe...

Recimo te od nici so mi lušne, čeprav mogoče malo preveč punčkaste.
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Verja
biggrin.gif men so sicer kakšne všeč, sam, če bi jo imela bi imela črno usnjeno. Drugač je pa nimam trenutno.
Ana
Na pošti so ful lepe ! Pa big bang, bof ..
Princeska
Dobiš jih tud v moji sobi pa v mullerju, tam spodaj ko majo od assesories, so taki kot štumfki za telefončke...

men je to full dobr in priročno, ker mam sama telefon k ga je treba full čuvat, sploh pa bi se hitro odrgnu... tko da mam tako torbico od hello kitty ( sicer full punčkasto) ampak je supr biggrin.gif

IPB Image
Kalypso
QUOTE(Anaa)
Na pošti so ful lepe ! Pa big bang, bof ..
Ql. Bom šla pogledat. biggrin.gif
LPgirl
Od Nici dobiš v raznih papirnicah pa u Rutarju...

Drgač ma pa moja babica k ma čist en brezvezn telefon spraulen v taki usnjeni 'torbici' za cigarete biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Notr ma pa še svoja navodila, če slučajno pozabi kako se prekine al pa kako pogleda kok ma še keša biggrin.gif
callista
Šele zdaj sem ugotovila, da bi blo tako torbico fajn imet. Ker imam že čist bogi mobitel. Mora bit nekje na mehkem. biggrin.gif
Fluffy The Stud Eater
.
Ona ta prva rdeča mi je všeč. Sicer sem dobla od kolegice eno takšno torbico, črnega ptiča. Ampak ta ptič kar lepo sedi na tvju. Nekak mi je to precej nepraktično, da bi še to navlako okoli vlačla. Mam kr v torbici poseben predalček za gsm. Nevarnost za gsm poškodovat se pa itak začne takrat, ko pride v moje roke. Mi zelo rad pada dol. biggrin.gif

.
Kalypso
QUOTE(callista)
Šele zdaj sem ugotovila, da bi blo tako torbico fajn imet. Ker imam že čist bogi mobitel. Mora bit nekje na mehkem. biggrin.gif
Jaz tudi ja. Ker ko ga vlačim po torbiciah pa po žepih, je že kar bogi.
metal*girl
QUOTE(Kalypso)
QUOTE(callista)
Jaz tudi ja. Ker ko ga vlačim po torbiciah pa po žepih, je že kar bogi.

lol zaka maš pa tko spolzke roke da ti kr pada tongue.gif hehe joke ne vzet zares...
Verja
[quote=Jenna].
Ona ta prva rdeča mi je všeč. Sicer sem dobla od kolegice eno takšno torbico, črnega ptiča. Ampak ta ptič kar lepo sedi na tvju. Nekak mi je to precej nepraktično, da bi še to navlako okoli vlačla. Mam kr v torbici poseben predalček za gsm. Nevarnost za gsm poškodovat se pa itak začne takrat, ko pride v moje roke. Mi zelo rad pada dol. biggrin.gif

.

Tudi meni se zdijo te zadeve nepraktične, itak je pa zdej večinoma v torbicah narejen predalček in ni panike. Telefon pa tudi meni leti iz rok. biggrin.gif
Anya
Te torbice so tudi meni zelo nepraktične, pa še prevelike. Se mi zdi da je pol bolš če je mobi u prozornem etui-u.
Kalypso
Jaz bi si sama sešila ali seštrikala tako torbico, če bi znala. Pa ne znam. Babici, ki to zna razložit kaj hočem pa je tudi hudičevo težko. Tako da mi preostane samo kupit.
loris
Js sem od Nicija torbico za gsm, kupula v Mullerju, ram pri plišatih igračkah biggrin.gif
Kalypso
Sem si nabavla torbico za mobitel. biggrin.gif
IPB Image
Coco*
Luškano

Ampak meni je to ful nepraktčno met u torbici posebej ..
dam mobi v žep od kavbojk (pol mam vedno neko bunko biggrin.gif ) al pa v torbo in je
*Slončica*
Ful je lepa, kje si jo pa kupla? K jst jo tut že kkšne pol leta iščn, sam ne najbl vztrajno biggrin.gif
Kalypso
Na štantih v Novaliji na Pagu. ;)
*Slončica*
cry.gif P asm že mislna da kje bl v Ljublan cry.gif
Princeska
Jst mam pa zdej tako:

IPB Image
Ana
Saj to je vse lepo in prav. Ampak ko se meni ne da to vlačit posebaj v torbici. oops.gif
laLa°
ii lepa wink.gif ..jst si bom tut šla eno kupit....vrjetno roza smile.gif ..kr moj fonek je že kr bogi...bo si treba kako torbco omislit biggrin.gif
Brokoli
IPB Image
sicer pa sem fake LV torbice za mobitel zasledila v accesories-u. so mel še denarnice ampak si nič od tega nisem kupila, zdej mi je pa žal ermm.gif .
luminelle
Jaz imam eno rozo torbico za mobitel sam ga ne moram stisat.Kot prvo (motorola pac) komaj slisim zvok,kadar kdo zvoni pa tako...grdi je v torbici.Imam tapravo torbico sam telefon si še moram se nabavit.
*Slončica*
Peinceska a si ti svojo kupla v Sloveniji-če si kje??
K mi je ful luškana biggrin.gif
devilka
js sm neki tazga k ma princeska gledala v mullerju na čopovi....pa u btc-ju tud...
Kalypso
Tako kot ima princeska (od Nici) se v Mariboru dobi v Nicijevi trgovini na Slovenski ulici, pa mogoče v Müllerju in v Rutarju.
Princeska
Ja, v Mullerju sm bla najprej sam so mel sam črne pa rjave, pol sm šla pa v Namo in tam našla belega.
*Slončica*
QUOTE(Princeska)
Jst mam pa zdej tako:

IPB Image

Jst sm si tut kupla tako, sam da je temno rjava wink.gif
Princeska
Jst mam pa novo- tako nogavičko čist hot pink z belimi rožicami (kupljena v bigbangu) pol sm pa kupla še za mojga nanota oblekco u mullerju- svetlo roza s temno roza odtisi tačk biggrin.gif
redkvica
a to je sploh praktično? Tipo zvoni telfon, moreš odpret navadno torbico, najt tole torbico za mobi, jo zvlečt vn, jo odpret in tačaš klicatelj že obupa in prekine. Al jih nosite posebej? :scratch:
*Slončica*
Sej ne rabš dost cajta da ga vn potegneš. Pa še fajn je ker se ti nemore popraskat ekran. Sploh če maš tist obesek na telefonu se zlo rado popraska. Tko daš pa telefon v torbico, obesek pa zapreš vn... pa je biggrin.gif
Iva
QUOTE(Princeska)
Jst mam pa novo- tako nogavičko čist hot pink z belimi rožicami (kupljena v bigbangu) pol sm pa kupla še za mojga nanota oblekco u mullerju- svetlo roza s temno roza odtisi tačk biggrin.gif

Fulll mi je luškana kombinacija obeh teh torbic. Sliko!! biggrin.gif biggrin.gif
Rianna
IPB Image IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
luminelle
Joj ce bi te torbice za mobi bile prave torbice ... smile.gif
*Slončica*
Ful so luškane wink.gif
Chandra
jaz tudi iščem nek luškan žepek, pa ful ne vem kam it pogledat, a majo v vsakmu big bangu? Pa kolk so kaj cene, pa kake cene ma Nici?
Kalypso
Nici ima cene, koliko sem jaz gledala tam okoli 2000 sit.
Chandra
aha hvala, pol sploh ni tak strašno, sem misla da je več
Kalypso
Z novim mobitelom sem si tudi novo torbico nabavla (edin razlog da sem si jo, da stare torbice ne najdem):
IPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
_M_
Kupljeno včeraj na stojnicah v LJ:
zelena barva je v bistvu dosti bolj živa kot na sliki, tisti temni del je pa temno rjava in sem vzela tega zato, ke rje moj mobi rjav, ful dobro pride, no smile.gif
IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.