Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: pasovi (SAMO SLIKE!)
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5
metal*girl
IPB Image
metal*girl
IPB Image
Ana
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
metal*girl
jes mam unga tazadnga od mene ko sm dodala sam da je rdeč biggrin.gif
Emily
metal*girl ful hudi pasovi! Kje pa si tega tazadnga kupila?
metal*girl
braco mi je iz grčije prnesu ko je biu na maturantskem izletu...pa sej te maš povsod u accesoriesu
metal*girl
IPB Image
rea
IPB Image

tak mi je hud,mam podobnga,sam da je brez netov pa cel je usnjen
_Mayckica_
jaz najraje nosim enobarvne pasove ki se skladajo z barvo majice, lepi in zanimivi so mi pa tudi takili:

IPB Image
Anya
QUOTE(metal*girl)
IPB Image

Jst bi si pa kupila takšnega, sam da bi bile te kovinske špičke v obliki kvadratkov.
Parvinder
QUOTE(Lindsay)
QUOTE(metal*girl)
IPB Image

Jst bi si pa kupila takšnega, sam da bi bile te kovinske špičke v obliki kvadratkov.

Ja moja frendica ma takga, kt ti mislš pa je ful lep. Pa men je še tak lep, k ma tko lukne po celmu pasu, po 3 v vsaki koloni. laugh.gif Sj če najdem kšno sliko, jo pokažem.
metal*girl
IPB Image
metal*girl
IPB Image
metal*girl
IPB Image
TASH
Jst sm mela ful lep pas z netki in mi ga je sošolka zgubila. ermm.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Moj pas je bil čist tak kot prvi biggrin.gif
Anya
IPB Image
No takega bi mela. Pomoje ful dobr zgleda zraven širokih hot navadnih hlač. Kje bi se ga pa dal kupit.?
metal*girl
usepousot accesories new yorker....
Anya
Assecories nima, new yorker ma čudne, kje je pa usepousot, pa ne vem. Mi kera razloži?
Ana
h&m ?
metal*girl
emm s kod sploh si? k u lublan maš u eni tam na prešernovi ko tut ful nakita prodajajo men se zdi de...drgač pa kje prek neta naročiš (sam je dražje pumoje)
TASH
H&M moški oddelek biggrin.gif
Anya
Metal girl, drgač sem iz ljubljane
Tash moški oddelek ima res ful dobre pasove, sam so mi predolgi. No če se bom kdaj tok zredila, pa hvala za nasvet. wink.gif
metal*girl
ja pa sej se nardi luknca loh... men so pa lepši daugi..pa taki ko se ne zapenjajo u tiste lukne na pasu...
TASH
Lindsay, a na kej namiguješ ... men so čist prou pasovi zi tistga oddelka blink.gif biggrin.gif
Emily
QUOTE(Lindsay)
IPB Image
No takega bi mela. Pomoje ful dobr zgleda zraven širokih hot navadnih hlač. Kje bi se ga pa dal kupit.?

Jst sm si takega kupila (sam, da ima le 2 vrsti ploščic) na tržnici ob ljubljanici. Al pa pejd pogledat v cosmic shock tm majo zihr.
Jinadaze
QUOTE(erchy)
QUOTE(Lindsay)
IPB Image

Jst sm si takega kupila (sam, da ima le 2 vrsti ploščic) na tržnici ob ljubljanici. Al pa pejd pogledat v cosmic shock tm majo zihr.

Cosmic SHOP so zaprli,sem vidla zadnjič na poti iz telovadbe. wink.gif
Verja
QUOTE(rea)
IPB Image

tak mi je hud,mam podobnga,sam da je brez netov pa cel je usnjen

Mi je všeč, sam brez netov in malo ožji.
Emily
QUOTE(Jinadaze)

Cosmic SHOP so zaprli,sem vidla zadnjič na poti iz telovadbe. wink.gif

Aja hm tega pa nism vedla.Pa drugač je SHOCK ne SHOP biggrin.gif Kar pogledat pejt tongue.gif biggrin.gif
Ana
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Verja
IPB Image

Dobr, sam jaz bi imela bež barve za ne ene hlače.
nevarna
ja tazga črnga(uzgori z železnimi kovicami) majo u orsayu uzgori, se prav tally welly al watewr, za 2500 sam ni usnjen. vidla sm da majo beuga, za črnga pa nism prepričana.
Ana
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
Jinadaze
QUOTE(Anaa)
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

Podobnega tretjemu mam jaz,samo je ful lepši- črno-rjav,pa brez belega šiva. smile.gif
Ana
Še dobro, da si citirala vse. biggrin.gif

IPB Image
Marmelada
QUOTE(Lindsay)
IPB Image

Sigurno imajo v Master of metal trgovini v Ledina centru. No vsaj jaz bom šla tja pogledat, k si tudi nameravam kupit enga tazga.
Sarah
QUOTE(Marmelada)
QUOTE(Lindsay)
IPB Image

Sigurno imajo v Master of metal trgovini v Ledina centru. No vsaj jaz bom šla tja pogledat, k si tudi nameravam kupit enga tazga.

takega imajo tudi v new yorkerju drugače
Kalypso
QUOTE(Sarah)
QUOTE(Marmelada)
QUOTE(Lindsay)
IPB Image

takega imajo tudi v new yorkerju drugače
jaz sem tud takega vidla v new yorkerju in mislim, da v orsayu
LPgirl
v H&M jih majo tut (na moškem oddelku biggrin.gif )
Marmelada
Meni mi je tisti v New Yorkerju zgledal tak bolj bogi
katty
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
Jinadaze
QUOTE(Anaa)
Še dobro, da si citirala vse. biggrin.gif

IPB Image

Anaa,takrat sem bla še mlada. :la: biggrin.gif
Anya
IPB Image

Ta mi je ušeč.
LPgirl
Eden izmed mojih pasov:

IPB Image
Fergie
Ufff človek se ga kr ustraši tongue.gif biggrin.gif
metal*girl
wow ul je lep...takoj bi ga mela.. 8)
Emily
QUOTE(LPgirl)
Eden izmed mojih pasov:

IPB Image

Lep wink.gif
Princeska
QUOTE(erchy)
QUOTE(LPgirl)
Eden izmed mojih pasov:

IPB Image

Lep wink.gif

tazga ma moja best frendica wink.gif

men je pa tale kjut:

IPB Image
katty
IPB Image
taki zlati so mi kul smile.gif
nihrida
Še moji ljubi pasovi:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Sweet Lady
tak pas ki je na zadnji sliki dobite na bolšem sejmu v mb za 1000 laugh.gif pa ma 3vrstice netov. takega bol tankega pa sem kupla v trstu za 7 evrov.
jas sem si ga kupla enkrat okoli božica in sem za njega dala 4.000 ermm.gif kupljen je bil v orsaju.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.