Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: birma :-)
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3
klavdy
smile.gif hello!! js sm nova tle...ni in zle maja (konc maja) mamo birmo.. in full nevem ka naj mam oblečen... nevem da bi mela kiklo to ne.. pol kej fejst elegantnga tud nebi mela...nevem..če mate kej fotk prlepte...plis.. aha pol bi še pa prašala..a mislte da bi blo ql če bi mela npr. hlače a jakno kr iz žameta..sam ne tistga debelga žameta da bi mi blo vroč.. a mislte da bi blo???

LEJ ŽE V NAPREJ SE VAM ZAHVALJUJEM PA UPAM DA MI BOTE LAHK POMAGALE"" PLIS... laugh.gif
klavdy
aha pa se opravičujem če je tema že bla...
nika
no, js sm bla pri birmi 2 leti nazaj, obleceno sem imela belo srajcko s 3/4 rokavi, tako lusno, crne hlace na rob z belim in sivim potiskom (eni nepravilni kvadri razlicnih velikosti z zaobljenimi robovi biggrin.gif), bele sandalcke, sivo jakno (imitacija usnja). zraven sem imela srebrne uhancke (visece) in verizico (komplet).

vecina je mela obleke pa kiklce, ene so v redu izpadle, spet druge so sle mal prevec v skrajnosti rolleyes.gif

upostevaj, da zna biti v cerkvi hladno (!!!) - mi smo tudi imeli maja, pa me je zeblo uh ...

zamet ... zakaj pa ne ... pa ksna lusna bluzica ... tko poslovno elegantno 8) pomoje bi blo fajn ;)

probej tako skkombinirat, da ti bo vsec in da se bos fajn pocutila. ;)
_Mayckica_
jaz sem imela birmo oktobra, ko je blo že precej hladno, oblečene pa sem imela črne hlače na rob, modro bluzico, pa modro kratko jaknco. Kot nakit pa ene simpl lepe uhančke in toj blo to.
Anya
No zase ne vem k je nism mela. biggrin.gif No jo je pa mela moja sestrična in tm so šli res u skrajnost. Ene so mele prov kustimčke, take staromodne in enobarvne ermm.gif . No moja sestrična je mela bele hlače s črnimi črtami, pa črno belo majčko(tako bl elegantno nekakšne packe je mela pa mal bleščic), pa črno jopco in nizke špičake. Ta kombinacija mi je čist ok, skupi je use eleganten, če pa ločš dele se dajo normaln nost. biggrin.gif
kristy
evo neki tazga bom mela mogoče js!!sam je pa res da bo v cerkvi precej mrzlo! ermm.gif ermm.gif ermm.gif

IPB Image
sahara
jz sm jo pa imela pred 4imi leti pa sm mela bele hlače, bel top pa čez belo mal bl prozorno jopco. pa j blo dost lepo, k sm še bl temna.
Parvinder
Js sm jo mela lansk let pa sm mela take modre ravne hlače, pa gor en top (k smo jo mel junija) z modrim rožam, čez pa belo bluzo...men sm se zdela kul biggrin.gif
*Slončica*
Jst sm mela pa take bež hlače iz Zare, Pa rjav "reklc"(tak elegantn, pa bl kratk. Mal je potegnu že na zlato) Spodi sm mela oblečeno eno ful lepo roza čipkasto zlo oprijeto majčko z velkim izrezom. Obute sm mela pa roza špičake.

Zaenkrat mam slikane sam čevle
IPB Image
MLadoLetNa
jz jo mam dele oktobra, in grem jutr s sestrama gledat za cune, zame pa za mojo sestro k mi bo tud botra, in zdej nevem kaj nj mam oblečn, še mn kero frizuro nj mam.
nekak sm razmišlala da mi mela raj hlače k kiklco, mogoče gor iz rebrastga žameta črno jaknco (sploh nevem zakaj mi je to dons na misu padl ermm.gif ) , pa neki uspod, k oktobra bo mogl bit že mal bl hladno, pa itak bomo mel une rdeče hale povrh, tko da niti ni treba da se neki ful uau napravš ...

kaj drgač ve kj predlagate ?
Matilda
Ha,jst jo mam tud oktobra, in prav tako bo moja botra najstarejša sestra... wink.gif Glede cunc sem ziher, da bova skočile kaj v Avstrijo...Mogoče bom tud mela oblečen še kaj od takrat, kot sem mela na eni poroki...Za poroko sva glih tko s sestro skočile v Avstrijo in smo celi dan iskali biggrin.gif in na koncu našli nekaj zame... wink.gif
MLadoLetNa
jz grem dons u lj pogledat, je pa sestra 30 stara, mjhna 156, pa ne lih suha (za sabo ma tud dve nosečnosti) ..tko da nevem kaj bi blo najbol zanjo kupt, da jo neb še pošerl.

jz sm pa normalne postave 159/50

ma kšna kšn predlog mogoče ?:S tongue.gif
MLadoLetNa
IPB Image
a se vm tole za bermo dopade ?
limeta
js vem da bom mela za birmo in za valeto neki tazga
IPB Imagesam da v roza-vijolčni svetli barvi
MLadoLetNa
kdaj pa mate bermo ? k mi jo mamo 8. oktobra, in ne mislm bit tm sam u eni majčki, recmo pr uni moji zgorni sliki se mi ful dopade, al posebi oblekca, alpa ta jopčka k kšnim čokoladnim hlačam, pa kšnim topkom ..

tko btw mi tvoja oblekca k bi jo mela ful ni ušeč, ampak vsake oči majo svojga malarja .. biggrin.gif
Ana
Meni se ono ful dopade. smile.gif
MLadoLetNa
a pa mislš da bi prbližn kj tazga isto dobr izpadl na men, k nism tok suhcena ko ta na sliki, ampak pač normalna ermm.gif

pa še, kašna ti je pa frizura ? k jz bi mela mrbit sam zlikane, alpa pol še ne ena strani postran prečke eno kito spleteno tko počez , sam si gotov ne predstavlaš .. ermm.gif
*_angel_*
sm hotla naložt kak smo bli js pa kolegice oblečene na birmi pa slika full rztegne forum, tak da rajš neom dala
MLadoLetNa
no, da še kle povem, 8. oktobra mam že bermo, pa še nč za oblčet ermm.gif sad.gif

bla sm u city parku, potem u centru lj u zari, sportini pa to, u stari ljubljani, pa nč nism dobila rolleyes.gif

jutr nameravam et pogledat še u btc, pa mogoče že spet u city park smile.gif , ker če nom nč dobila, bi mogla et km delat , za to je pa že mal pozn ermm.gif

me zanima, če mate kšne predloge, alpa slike, kako nj bom prbližn oblečena, in kje se kj dobi . sm mjhna 159, št. mam ponavad 36 al 38 številko , seprav sm normalne postave, mela bi pa hlače oblečene.

prosm za kšne predloge wink.gif wink.gif wink.gif
pa do jutr morm vedt, tko da se prosm čimbl razgovorte tongue.gif
MLadoLetNa
... smile.gif
Ana
Bi mela ene lepe elegantne hlače pa kako tuniko preko ? Hm, nevem .. jaz bi si sicer obelko oblekla ampak ti je nočeš ..
MLadoLetNa
nj še povem, da bomo mogl met une rdeče hale čez rolleyes.gif laugh.gif , ampak useen ne morš lih navadno oblečn pridt ermm.gif

sam za oktobr bo itak treba met kšno jaknco :S, pa nevem kašno, kere barve bi mela us epa nč ...mah rolleyes.gif
Ana
OMG, boga. sad.gif Jaz bi oblekla bele hlače, bež balerinke, en lepi topek marelične barve pa kako jaknco bež al pa belo navrh. smile.gif Pa tisto nemogočo haljo pač noo .. ermm.gif
Kalypso
Jaz bi tudi nekaj takšnega kot je Anaa predlagala oblekla. Upam, da boš našla kaj. ;)
MLadoLetNa
dons sm mal premišljevala da bi mela, tko mal bl elegantne kavbojke biggrin.gif , balerinke s petko, črn topk, pa belo jaknco ...kako se vm zdi ? predvsem to s kavbojkami ? tongue.gif
Lacrima
Js sm mela birmo lansko leto in sm bla oblečena v tako elegantno bluzico zelo rozno blede barve. Bluzica je bla iz čist drobnih čipk, tko da sm spodi mogla met še en bel tanek topek. Hlače so bile nekaj odtenkov temnejše od bluzice (zlikane na rob smile.gif ). Za čez sem mela pa tako bolj kratko jaknco bele barve s komaj opaznimi izvezenimi vzorčki. Spodaj sem mela še bele čeveljčke s petko in pa belo torbico smile.gif

Vsa v stilu v glavnem biggrin.gif
Ana
QUOTE(MLadoLetNa)
dons sm mal premišljevala da bi mela, tko mal bl elegantne kavbojke  :D , balerinke s petko, črn topk, pa belo jaknco ...kako se vm zdi ?  predvsem to s kavbojkami ?  :P

Ne kavbojk. Zakaj ne bi mela kakih lepih belih,bež al pa marelične barve hlač ? Pa črne barve se izogni.
Anya
Če boš imela kavbojke vzemi temnejši đins, ker deluje bolj elegantno. Pa zraven morajo biti nujno petke, lahko tudi škornji ki jih boš lahko še kdaj nosila. Mene osebno je všeč če so skinike ali bermuda hlače, pa visoki škornji, samo ne vem če bi ti pasalo ker si manjše postave.
metal*girl
QUOTE(Anaa)
QUOTE(MLadoLetNa)
dons sm mal premišljevala da bi mela, tko mal bl elegantne kavbojke  :D , balerinke s petko, črn topk, pa belo jaknco ...kako se vm zdi ?  predvsem to s kavbojkami ?  :P

Ne kavbojk. Zakaj ne bi mela kakih lepih belih,bež al pa marelične barve hlač ? Pa črne barve se izogni.

zaka črne? js sm se pa prou elegantn počutla...
MLadoLetNa
eto bla u ljubljani biggrin.gif

u zari sm vidla eno olivno jaknco, k pa nism bla prepričana zanjo a nj jo uzamm, za kar mi je zdej žou, ker nevem če jo bojo jutr še mel, je bla sam še ena S cry.gif

potem bi mela pod to jaknco eno tako ful fensi črno majčko (k jih mam poln za koncerte z orkestrom), in bom kr eno od teh mela, ena je celo mal dalša, skor k tunika, in bi pomoje ful fajn pršla tongue.gif

pol sm šla pa u new yorker, dobila tm ene temnejše kavbojke, dost elegantne, pa še u dolžino so mi prov, sam jih nom mela za bermo biggrin.gif, sm pa probala še dva modela črnih hlač, k sta mi bla ko ulita, ene so bl ravne (u dolžino lih tok dolge, da bi mela sam balerinke loh), druge na zvonc bl (treba bi blo za en rob skrajšat, pa eno mal večjo petko). in se nism mogla odločt, k še nism mela jakne, in sm jih rezerverala tongue.gif

zravn bi pršou en tak pas črn, z eno večjo nevem kako bi rekla , sponko ermm.gif na sredini, obut bi mela pa olivno zelene balerinke tongue.gif

to se mi zdi kr fajn, sam če bo jutr še una jaknca tm ermm.gif

kako se pa vm zdi ?
Iva
Samo to kaj si zdaj naštela je vse črno kaj se mi ravno za birmo ne zdi primerno, da bi bla cela v črnem vredu bi blo, da bi vsaj malo zbila z kako svetlo majčko to črnino ven. ermm.gif
Kalypso
Če se boš ti vredu v tem počutla, potem ok. Ampak kavbojke se mi res zdijo malo preveč "casual" za tak dogodek. Moje mnenje. Lepše bi bile kakšne elegantne bele, bež ali pa črne hlače.
Chandra
kaj pa vem, pomoje pa je brezveze neki pretiravat, ker itak bojo meli one halje gor in se bo en ku*c vidlo kaj ima spodaj. Pa tistega v cerkvi je tak hitro konec, pol pa kosilo(al pač kako imate navade ne vem) in tam je res vseeno kaj imaš oblečeno. Ma ne vem, to se je včasih bolj kompliciralo, k so skor vse v tistih čudnih oblekah okol skakale, brrrr, me še zdaj strese.
Cvetka*
Hm, men je blo pa fajn komplicirat, ker sem si pol dobla same take cote&šlape, da sm jih lahko še pol nosla. Tud če je bla reč mal bol draga, o mami, k'mon, sej je birma no biggrin.gif .. Je pa to že 5 let nazaj ane. Zdaj je od kakih 5-6ih kosov aktualna samo še majčka, pa še ta sam za pižamo, ker se je precej razvlekla. Ijjja. Ne komplicirat, keep it simple.&useful for later biggrin.gif
MLadoLetNa
no, sm use dobila, razn verišča mi še manka tongue.gif

mam olivno zeleno jaknco, k jo bom mela odprto , uzad ma tako malo ketnco k ful lepo pride (jaknco lahko jo bom za mal bl elegantno nosila s temnimi kavbojkami biggrin.gif) . pod njo bom mela eno črno majčko iz orsaya, pride čist mal čez vrat , ko en majčkin puli, k se uzad na vratu zapre na tri gumbke, ker bom čist zaprta, bom mela pomoje kšno zlato "ketno" biggrin.gif (jo še nimam, ker so dele pol city parka predddčasno zaprl rolleyes.gif ).
uspod bom mela pa črne hlače, s takim črnim pasom, pa ma pas tm k se zapne tako (ma nevem kako nj rečm:S ).
čevle sm pa u humanicu kupila, s petko kot jih majo balerinke, mal olivno zelene, pa rjave, take mal ekstra, lepe tongue.gif
ker bom mela pa zlikane lase, sm si kupila še zlt tanek obročk.

se mi zdi kr fajn .. tongue.gif
_Mayckica_
oooo komej čakamo fotke biggrin.gif
MLadoLetNa
hehe laugh.gif
laLa°
QUOTE(MLadoLetNa @ 21. 9. 2006 - 21:13) *

no, sm use dobila, razn verišča mi še manka tongue.gif
mam olivno zeleno jaknco, k jo bom mela odprto , uzad ma tako malo ketnco k ful lepo pride (jaknco lahko jo bom za mal bl elegantno nosila s temnimi kavbojkami biggrin.gif) . pod njo bom mela eno črno majčko iz orsaya, pride čist mal čez vrat , ko en majčkin puli, k se uzad na vratu zapre na tri gumbke, ker bom čist zaprta, bom mela pomoje kšno zlato "ketno" biggrin.gif (jo še nimam, ker so dele pol city parka predddčasno zaprl rolleyes.gif ).
uspod bom mela pa črne hlače, s takim črnim pasom, pa ma pas tm k se zapne tako (ma nevem kako nj rečm:S ).
čevle sm pa u humanicu kupila, s petko kot jih majo balerinke, mal olivno zelene, pa rjave, take mal ekstra, lepe tongue.gif
ker bom mela pa zlikane lase, sm si kupila še zlt tanek obročk.
se mi zdi kr fajn .. tongue.gif

kolko pa si plačala za use skupaj? biggrin.gif
MLadoLetNa
dala ja biggrin.gif ...ma 37 jurju wink.gif (joj ej, ker forum, trenutno sm še totalno zmedena blink.gif ) ...neznam dat niti na malo pisavo mad.gif
Ana
Ja obvezno čakamo slike smile.gif .
MLadoLetNa
boste še skor tri tedne čakal tongue.gif
natka
glede oblek za takšne priložnosti sem bolj izbirčna, priporočam vam POROČNI SALON SANJA. Tam so mi sešili po mojih merah ful posebno obleko. Imajo res super izbiro materialov in dodatkov(Swarovski in ostalo). Bila sem zelo zadovoljna, res pa je da se moraš peljat v ms...se pa splača, definitivno!!! Če karkoli rabim grem kar tja, vedno najdemo ful dobro rešitev smile.gif
MLadoLetNa
spet reklama rolleyes.gif

drgač pa natka (čeprov te vrjetn nov več na forum =), se za bermo ne mislm oblečt u eno prekrasno obleko, gor pa Swarovske diamantke ipd . laugh.gif ...mogoče bi pršlo u poštev za kšno maturo smile.gif
Chandra
eh daj še za maturo ne, za na ohcet pa ja, no če si nevesta, drgač pa tudi ne. Hah, kak eni radi pretiravajo
limeta

IPB Image
IPB Image
_Mayckica_
oooo kera luštna oblekca (tista ta črna)
MLadoLetNa
Kliknite za ogled priponkeKliknite za ogled priponkeKliknite za ogled priponkedam še posvetlene slike, da se sploh loč cune, drgač sm mela pa nekak tko biggrin.gif

zelena jaknca, majčka črna, zapeta uzadi na tri gumbke, črne hlače s pasom, zelene čevlčke smile.gif
Ana

Saj bi bla kr fajn ampak meni ni glih fajn za birmo cela v črnem. Hm ...
Matilda
Ja, mladoletna, končn slikce!! smile.gif Mogoče še moje dobite čez en teden. wink.gif
MLadoLetNa
jz sm se fajn u črnm počutila, k sm že za koncerte navajena bit skoz u črnm, in bi se u čem zlo svetlem prov slabo počutla hmm.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.