Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Sončna očala (SAMO SLIKE!)
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
smetanca
jz res nism prepirčana da ta tema še ni odprta, tko da me prosm opozorte, če slučajno je..
hya zanima me samo kašna sončna očala nosite? jzt iščem letos mal cečje oblike, črne, al pa popolno nasprotje - 4oglate....
predlagite, predlagite, predlagite...
pa seveda kje jih lohk dobim in ceno wink.gif
ananas
uf... js nosim ena cheap sončna očala! obvezno bom mogla kere kakovostne kupit- sploh pa zdej k mam leče...
prej sm redno nosila očala z dioptrijo, zato nism kupovala, kakšnih dragih očal, ker sm mela itak vedno na nosu očala z dioptrijo... rolleyes.gif

drgač so mi pa ful grda očala k so zdej ful moderna- ogromen črn okvir, da zgledaš kot sova!!! Sj ne rečem- enim paše... sam jih pa je ogromn, k jih nos sam zarad tega ker je to moderno rolleyes.gif
ananas
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

no te so mi še fajn:
IPB Image

IPB Image

biggrin.gif
Rianna
jaz mam podobne kot so tele 2 samo so bolj zaobljene.
smetanca
IPB Image

te druge so hudoooo dobre
smetanca
QUOTE(pupa)

ja in kje si jih nasla, p kolk si dala zanje cca
smetanca
QUOTE(ananas)
uf... js nosim ena cheap sončna očala! obvezno bom mogla kere kakovostne kupit- sploh pa zdej k mam leče...
prej sm redno nosila očala z dioptrijo, zato nism kupovala, kakšnih dragih očal, ker sm mela itak vedno na nosu očala z dioptrijo... rolleyes.gif

drgač so mi pa ful grda očala k so zdej ful moderna- ogromen črn okvir, da zgledaš kot sova!!! Sj ne rečem- enim paše... sam jih pa je ogromn, k jih nos sam zarad tega ker je to moderno rolleyes.gif

glede sove je p tko, da je v vecini kr res, ampak men so tkooooo vsec...se predn so prsle v modo so mi ble full vsec, tko mal vecji okvirji.. blink.gif
jep res d mam tut jz sama dioptrijo in bo treba posikat neki zlo kakovostnga
Rianna
QUOTE(smetanca)
QUOTE(pupa)

ja in kje si jih nasla, p kolk si dala zanje cca

lani sem si jih v splitu kupila.. mislim da so ble okoli 5k, seveda niso original, kjub nalepki biggrin.gif
sonchika
Mene jezi, da ne morem nositi nobenih sončnih očal. Leč ne prenesem, tako da moram nositi očala, sončnih z dioptrijo pa nočem, ker so klasična in pri takih (odprtih) mi sije sonce od zgoraj. Beda.
Chandra
men so tudi kul večja očala, ampak na žalost mi ne pašejo, mam bolj majhen in okrogel obraz in zgledam pol ko muha v njih biggrin.gif tak da morm bit zadovoljna z majhnimi , pa še navadila sem se jih ful, tak da poleti nikamor brez njih wink.gif pa še odkar jih nosim, me ne boli več glava od sonca 8)
Rianna
meni nobena očala niso pasala. lani pa sem našla popolne in edine pa še moderne so wink.gif
Jinadaze
Men pa čist vsaka sončna očala pašejo.
Verja
Jaz imam podobna tem od Carrere.

IPB Image
Verja
IPB Image

Taka svetla mi pa niso všeč.
Verja
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Ana
Jaz pa nosim sončna očala, odkar mam leče. Prej nisem mogla, ker me je začela ful glava bolet! Mam ena taka hjuč... biggrin.gif
ananas
js sm tud ena "hjuč" očala kupla v grčiji... sam kot sm že rekla, vsaj enim pašejo ;) npr. men
ne, sj ne... ;)

všeč so mi, sam se mal čudn počutm! pol pa skoz mislm, da me vsak gleda... biggrin.gif tongue.gif
Ana
ananas jaz tudi v Grčiji. Na morju. biggrin.gif
_Mayckica_
jst mam pa zmer ful probleme s sončnimi očali ker mi nobena oblika ne paše... in sm zmer ful žalostna zarad tega cry.gif
Verja
QUOTE(_Mayckica_)
jst mam pa zmer ful probleme s sončnimi očali ker mi nobena oblika ne paše... in sm zmer ful žalostna zarad tega cry.gif

Jaz sem šele lani našla ta očala od Carrere, ki mi pašejo, prej sem imela ful probleme tudi sama.
Chandra
QUOTE(_Mayckica_)

ob takih količinah različni očal blink.gif ???
Verja
Jaz najdem največkrat na otroškem oddelku očala zase.
TASH
Aviatoooorke biggrin.gif biggrin.gif
IPB Image
Ahaaaaaa biggrin.gif blink.gif
Verja
Taka očala mi pa že od nekdaj niso všeč.
TASH
QUOTE(Verja)
Taka očala mi pa že od nekdaj niso všeč.

Tvoj problem. biggrin.gif Hec biggrin.gif Men so ful grda taka očala, k more čez celo pisat DIOOOOOOOOR, al pa CHANEL, fuj, fej ...gnus evil.gif blink.gif
So mi pa ušeč od Chanela, k so bla prej prleplena biggrin.gif
Verja
Men je tud ful bedno, če čez celo piše znamka...
Kalypso
QUOTE(TASH)
Aviatoooorke biggrin.gif biggrin.gif
IPB Image
Ahaaaaaa biggrin.gif blink.gif
Take pa nosi moj deda. biggrin.gif laugh.gif laugh.gif Že nevem koliko let. biggrin.gif
TASH
Men so te kul in jih nosm kljub temu, da so roza blink.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
IPB Image
Verja
Jaz bi v teh z roza okvirjom zgledala kot muha biggrin.gif
Ana
Moji špeglci :

IPB Image

Aja pa oboji, ki jih je TASH nalimala so zakon. 8)
Jinadaze
QUOTE(Anaa)
Moji špeglci :

IPB Image

Aja pa oboji, ki jih je TASH nalimala so zakon. 8)

Res je.Take ma fotr že ful let,ista firma. 8)
Verja
IPB Image
TASH
Anaaaaaa, a to so tvoji? Fuuuul se hudi! blink.gif biggrin.gif
Ana
U hvala. oops.gif biggrin.gif
vrana
ja jst sm si tut kupla sončna očala šele k sm dubla leče. mislm sej prej sm jih mela sam jih sploh nism kej dost nosila...

no zdej mam pa te (črne):
IPB Image
Parvinder
QUOTE(TASH)

ja se strinjam, kak ful so lepiiii tongue.gif
Verja
QUOTE(TASH)

Če si mene spraševala, niso moji, moje sem prilepla slikico na začetku nekje.
Verja
IPB Image
Verja
QUOTE(Verja)

IPB Image

To so pa moji.
TASH
Tut tvoji so lušni, sam men ful nobena očala ne pašejo, hahah biggrin.gif
Verja
QUOTE(TASH)
Tut tvoji so lušni, sam men ful nobena očala ne pašejo, hahah biggrin.gif

Samo se ful nisem mogla navadit na njih najprej. Zdej jih pa ne zamenjam za nič na svetu. Najboljš mi je to, da svetloba res nikjer ne pride not.
Verja
Še ena, ki so men dobra. Samo ne za vsak dan.
IPB Image
smetanca
ANAA pa TASH, kje sta pa vi2 kupili vajine? hudi, hudi, hudi... wink.gif
LPgirl
QUOTE(Anaa)

smetanca slabo bereš wink.gif biggrin.gif biggrin.gif
smetanca
QUOTE(LPgirl)
QUOTE(Anaa)

smetanca slabo bereš wink.gif biggrin.gif biggrin.gif

bom drugic bolj pozorna!! twisted.gif sicer pa ni vprasanje zadevalo samo anne wink.gif
crna
.
QUOTE(Verja)
QUOTE(Verja)

IPB Image

To so pa moji.

Mni so taki ful všeč. Al pa kaki veliki, ovalni z rjavimi šipcami.
Jih planiram kupit to pomlad, samo bom mogla bit res prvidna pri izbiri, ker mi ne pašejo vsa. Pa še drage so rolleyes.gif . Aja, pa tele špegle od firm (DG, Chanel, Dior, itd) majo UV zaščito? Ker rabm ena res dobra okol tega...
Kalypso
IPB Image
IPB Image
Verja
[quote="Kalypso"]IPB Image

Te so mi ful dobre.
vanna.p
hmmmm... js mam mam pa širok in oglat obraz, baje mi pašejo taka pilotska očala, ki so bl nek gor, na dveh ženskah smile.gif) sam so bl take za fotre... pa sj so mi všeč take samo raje s črnim okvirjem, sj bi ble v redu ane smile.gif sam trenutno ne najdem nobene slikce...
ananas
men so ti pilotski špegli ful hudi... si morm take kupit... sam kaj k me bojo vsi gledal pa ocenjeval (tega pa ful ne prenesem....) rolleyes.gif mah, smotkana sm!
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.