Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Slike frizur
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Nega in oblikovanje las
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
rea
Ne, ej sam res, men pa ni žou, prej so se mi pod jakno vozlal pa spdovijal pa k sm spala sm se cukala, zdj je pa full bl lahkotno pa res ni niti en scepln, pa ne vem, če si bom še tok dolge puščala, bom mogla res 2x premist!
Tash, a ti si si uspredi kej nrdila al maš vse enak dolge?
TASH
Jst sm se pa zato postrigla, k so bli uničeni laski, res bogi cry.gif Hočem dolgeee, take do sredine hrbta oops.gif .Črpov je kul, ja k ni nč sceplen!! Ne nč si nism uspredi nrdila, ker hočem dolge, nočem frfruja, upam, da mi čimprej zrastejo, bom k princeska! laugh.gif oops.gif
rea
Na zrnu graha! wink.gif
Sj lepo da si želiš bit princeska, jaz pa sneguljčica! laugh.gif
TASH
Nisi resna. laugh.gif
crna
Jst se pa ful navdušujem nad paži, all shapes and sizes woot.gif :

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
Frida
Crna, a si boš tud sama kej tazga omislila?
DiLeMa
QUOTE(crna @ 7. 10. 2007 - 13:06) *

IPB Image

Tole mi je strašljivo, ogabno grdo. Can't help it. blink.gif laugh.gif
crna
Dilema: Meni barva ni (very Ginger Spice bruh.gif), mi je pa oblika super.

Frida:
NE.

Frufru sem imela dobesedno celo otroštvo, do cca. 14ega leta in mi je totalno presedel. Sem si ga zopet omislila pred tremi leti, plus lase sem odstrigla nekam do ramen (ampak ne na tisti klasični paž, ki ima noter zavihane lase), pa mi je kolegica takoj rekla da sem ista kot ko sem bla mala (se poznave iz začetka OŠ). Tko da no go . Pa tudi sem dobila ful deljenih kritik - enim je blo všeč drugim ne, čelo se mi je začelo prej mastit, pa ni lepo stalo včasih... Itd.
So mi pa všeč takele interpretacije stilov iz 20ih, na drugih smile.gif .

Sama sem se zdaj postrigla nekje 10cm, pa še bom šla v začetku novembra, le kak cm, pa lase mi bo "na noter zavihala" . Kako frizurco imaš pa ti kaj v planu? Jst ti predlagam paž wink.gif .

- pa še malo dolgih las

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
laLa°
^^ lol1.gif Kot klovn.
crna
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
BlackPerla
To zadnjo čupco ma pa pol faxa laugh.gif , tko je popularna. In celo prav tko pobarvano.

Jaz sem imela lansko leto paž in še nekaj let nazaj, pol sem se pa naveličala.
ananas
Ja dejansko imajo vsi tako frizurco po ta novem biggrin.gif

No na neki takega se bom pa js naslednjič postrigla biggrin.gif

IPB Image

eve
Meni so paži tud ful lepi. Naslednjič, ko se grem postričt, grem na paža, mi je tud frizerka že ene parkrat predlagala, naj se tako pstrižem, ker bi mi mnde lepo pasalo. Sam lase si moram mal daljše pustit. smile.gif

Ananas, lušna je tale frizurca. smile.gif
Dragica
OMG kako lepi lasjeKliknite za ogled priponke

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
crna
Zavesa stari moj. Sam pa z njimi tudi nič ne moreš narest, vse takoj dol pade. Ampak bi menjala, takoj. cool.gif
BlackPerla
Joj Dragica, ko sem tole fotko vilda me je skor kap, kako majo ene ful lepe laske. Zdej si puščam take in enkrat ni bo že uspelo.
_M_
Men so pa take dolge frizure prav nagravžne, pa lepi lasje gor ali dol.
DiLeMa
Meni ima tudi tale naravnost božansko lepe lase, barvo tudi. Ampak predolge, če bi jih imela tkole, bi blo 100x lepše:

IPB Image

Se mi zdi, da lasje pri določeni dolžini že začnejo izgledat neurejeno in zapuščeno, četudi so lepi in zdravi. Tale dečva je pomoje glih na meji, če ne že malo čez. Lepše bi mi tudi izgledalo, če bi imela malo postopoma postrižene oz. spredaj krajše, bi delovalo bolj razgibano in manj 'težko'.
ananas
Verjem, da ima ta dečva vse mogoče spreje za lesk gor, zravnane in lepo počesane za slikanje. Vse imajo tako na tej strani, pa na začetku, pred preobrazbo ne izgledajo nič svetleči. Js mam tud sošolke k majo štreno na glavi, ko pa pridejo od frizerja pa so gladki, mehki in sijoči. Po dveh dneh pa nič več laugh.gif
Sj ne morm nič trdit, lahk ma res že tko lepe, sam tko je težko trdit...

Men so tudi predolgi in bi jih tud skrajšala kot ti, Dilema wink.gif
freak
QUOTE(crna @ 7. 10. 2007 - 14:07) *

IPB Image

IPB Image
]

Teli dve fizurci sta mi res noro dobri.
crna
Ja meni tudi, ampak sama nikoli ne bi imela. Že tak nisem pristaš barvanja, pa tudi sicer mi je tole skoraj prekratko in daleč prepopularno.

Meni so pa takele zavese čisto ok, nekaj nevsakdanjega, poleg tega se pa tako dobro negovan dolg las lepo giblje, ravno zaradi teže. Če pa lasje niso popolni v vseh ozirih pa je krajša dolžina bolj primerna. Imo seveda.
BlackPerla
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image Tale barva mi je ušeč.

Se strinjam z Dilemo, da ima punca malo predolge lase. Moja sošolka jih ima do rite, ampak to zgleda tko dolgočasno. Ampak, važno da je njej lepo.
Adriane
danes sem v centru vidla eno metalko. 160 z ravnimi, dokaj gostimi (pri taki dolžini je že težko rečt), vranje črnimi lasmi do kolenskega pregiba! ohmy.gif Kako lahko sploh živi z njimi?!
BlackPerla
Nevem blink.gif . Ko se sam spomnem na to, kako dolgo so si morale pustiti rasti lase, me kar mine. Nega more biti zelo zakomplicirana. Še malo fotk za kratkolaske smile.gif .

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
Jinadaze
QUOTE(Adriane @ 9. 10. 2007 - 21:46) *

danes sem v centru vidla eno metalko. 160 z ravnimi, dokaj gostimi (pri taki dolžini je že težko rečt), vranje črnimi lasmi do kolenskega pregiba! ohmy.gif Kako lahko sploh živi z njimi?!

OMG. blink.gif ohmy.gif

Oblika in volumen sta mi tle ful všeč. happy.gif
IPB Image
Matilda

Jaz pa iščem kake slikce, pa spljoh ne vem, pod kaj naj iščem... Mogoče bo kdo vedel - a obstaja kakšen poseben izraz, če imaš npr. 1 ali več pramenov las "previtih, objetih" z vrvico, nitko, ene ali več različnih barv. Jaz bi imela kaj takega, samo ko niti slik ne vem kje iskat. ermm.gif
Jinadaze
IPB Image
eve
Ful mi je lepa tale frizurca. wub.gif
laLa°
Tukaj mi ima Sienna ful lepo frizuro. blush1.gif
Dragica
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
freak
QUOTE(Dragica @ 15. 10. 2007 - 17:27) *

IPB Image
IPB Image

Ko vidim take frizurce me prime da bi se na kratko postrigla.
sade
to niso kratki lasje ermm.gif
BlackPerla
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
Coco*
Kodri in barva na drugi sliki sta božanska ohmy.gif
monni
desni
IPB Image
IPB Image
sahara
IPB Image čudna je

IPB Image tut ona je čudna

sahara
IPB Image rose mcgowan blink.gif
tyasa
QUOTE(MateYa @ 13. 10. 2007 - 17:05) *

Jaz pa iščem kake slikce, pa spljoh ne vem, pod kaj naj iščem... Mogoče bo kdo vedel - a obstaja kakšen poseben izraz, če imaš npr. 1 ali več pramenov las "previtih, objetih" z vrvico, nitko, ene ali več različnih barv. Jaz bi imela kaj takega, samo ko niti slik ne vem kje iskat. ermm.gif

Slučajno sem imela to sliko na računalniku. Misliš približno na tak način? Samo ona ima kitke hmm.gif Drugače pa res nevem kako bi se temu reklo huh.gif
IPB Image
monni
sam ne blond
IPB Image
sahara
IPB Image joj joj joj, kok mi ma hudo čupo!

IPB Image
Dragica

Frizerji pripravili šov

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...39_60059570.php
DiLeMa
Kakšni sta oni dve čupi na koncu - balonasta čopa. laugh.gif
Errol
Sem videl včeraj na tv. Bom rekel Maliju, da mi montira kaj podobnega v čupo. Moglo bi zažgat.
Kalypso
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
piiiqiii
mmm tale zadnja mi ima full lepo barvo las:) full mi je všeč
_Mayckica_
ta zadna ma še kj drucga lepga kot sam barvo las smile.gif
moonshine
QUOTE(_Mayckica_ @ 27. 10. 2007 - 18:17) *

ta zadna ma še kj drucga lepga kot sam barvo las smile.gif

ja okice si misnla ne? wink.gif
paradajzz
IPB Image

sama oblika in barva mi je noroo všeč wub.gif
ninaa
QUOTE(MateYa @ 13. 10. 2007 - 17:05) *

Kej takega? Sam tole sem našla na rač. smile.gif
IPB Image
BlackPerla
IPB Image IPB Image IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.