Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Tunike
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4
Verja
So vam všeč tunike??

IPB Image

IPB Image
cool_girl
ja so mi...sam ne predoŁge pa preweć pisane wink.gif drugać pa so qŁ, sam jz jh Łih ne nosm
Verja
Me no všeč krajše pa tudi ne prevež raztegnjene, boljš so tiste malo bolj ob telesu.
Urshy
Jaz sem pred kakšnim mesecem kupila eno, pa čakam da bo malo topleje, da jo lahko oblečem. tongue.gif Je pa taka:
http://www.neckermann.si/articlecloseup.as...ticleid=1184991
callista
Urshy, ful je lepa!
Fluffy The Stud Eater
.
U, meni je tudi ta od Urshy zelo všeč.
Nasploh so mi tunike dobre, če jih seveda nosi dobra postava..... in da jih nositeljica ne nosi zato, da zakrije debelo rit. twisted.gif

.
pearl*bath
Meni pa niso tako zelo všeč. Morda zato, ker kadarkoli sem kakšno dala gor sem imela občutek, da imam zelo široke boke. smile.gif
Verja
Jaz mam pa rajš krajše tunike, te dolge so sicer o.k. sam mene mot, da mam čež rit.
_M_
Una iz Neckermanna je ful huda, men so nasploh všeč take stvari, da sežejo recimo čez boke..jaz si dam kako poletno kiklco čez hlače včasih.

Zadnjič sem pa v Modiani pomerila rdečo tako "oblekico" čez boke, s pasom za prevezovanje in nevem zakaj je nisem kupila..mi je bilo takoj žal, pa še noro poceni je bila..

Tunike kot tunike pa mi niso preveč všeč..moti me širina in kratkost, imam raje na tak način, kot je una gor, da je ožja pa daljša.
hudička
full so mi fajne tunike
in pridejo fajn tko na elegantne hlače/ krilo kot na jeans
lala
Ne maram tunike.Mogoce ko bos noseca se bom spomnila na njih smile.gif
Verja
QUOTE(lala)
Ne maram tunike.Mogoce ko bos noseca se bom spomnila na njih smile.gif

Takrat sigurno laugh.gif
Fergie
Ja so mi všeč, krajše, daljše vse.
Cvetka*
mm jaz jih pa rada nosim.. všeč so mi take, da so malo telirane, da ne pade čisto ravno, naravni materiali, bombaž, lan, pa ooobvezno kaka vezenina, metuljčki, rožce, nekaj da popestri, ena od tally weijla mam ko ma take lušne bakrene knofke, no, nekaj mora popestrit. Absolutno mora imet dolge ali pa vsaj na tričetrt rokave, in sedaj pa tudi sploh ni problem nosit, spodaj dam kako majčko, potem pa čez jopco, kako štrikano, obvezno enobarvno:) taki kontrasti se mi dopadejo, lahka poletna tkanina in nekaj tooplega. Nasploh so mi všeč nevsiljivo enobarvne. Nosiš jih lahko vedno in povsod, ni jih težko kombinirat, meni osebno so super duper zadevca. smile.gif
_Mayckica_
tista od urshy je res ful ful lepa ampak jaz nekako nikol ne "narajmam" takih modelov... ponavad vidim samo kakšne zmečkanke, etno stil ali pa grozno barvno kričeče tako da nisem ravno pristaš tunik rolleyes.gif
Ana
Meni so všeč ja, ampak morjo pasat osebi.
Verja
Men se tudi zdi, da tunike ne pašejo vsaki ženski.
pinkystar
men so tunike cool,sam ne tiste ful pisane in tiste ko so tko "oriental".ce se tam zmotis takoj zgleda ko ena sama fusarija. wink.gif
Verja
Še tunike:
IPB Image
IPB Image
Baby
nobena tunika me ni se priteglna k mi majo tak dosti blaga in vse zgleda tako frfotajoce, edino una od urshy mi je vsec ker je v bistvu že skoraj kot oblekca in še črna pa taka preprosta je smile.gif
Verja
Problem je to, da na enih ženskah stojijo super, potem pa jaz kupim mi pa ne stoji tako kot bi hotela.
_P_I_K_A_
OJLA.
MEN SO TUD TUNIKE FUL UŠEČ. A KŠNA MOGOČE VE KE JIH LOH DOBIM V ETNO STILU wink.gif
Jinadaze
QUOTE(_P_I_K_A_)
OJLA.
MEN SO TUD TUNIKE FUL UŠEČ. A KŠNA MOGOČE VE KE JIH LOH DOBIM V ETNO STILU wink.gif

Caps Lock rolleyes.gif ermm.gif
Take tunike pa dobiš skoraj povsod.
Juliet
Uhhh men je pa tale od Verje zelo všeč... sm jo glih zadnč gledla na Espritovi strani. 8)

IPB Image

Juliet bi mela tooo biggrin.gif , sej zdle se glih ofne nova trgovina Esprit tule u Celu, pa gremo pogledat. wink.gif
_P_I_K_A_
[img]http://www.guess.com/StyleImages/Y61F1283-BLK-RF.jpg[img]

[/img]http://www.guess.com/StyleImages/Y5435271-BRC-RF.jpg[img]
Ana
QUOTE(_P_I_K_A_)
[img]http://www.guess.com/StyleImages/Y61F1283-BLK-RF.jpg[img]

[/img]http://www.guess.com/StyleImages/Y5435271-BRC-RF.jpg[img]

IPB Image

IPB Image
Verja
IPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
Verja
IPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
Verja
Ful je dobra.
_Mayckica_
IPB Image
Dudu
IPB Image
Verja
QUOTE(_Mayckica_)
IPB Image

Taka barva je men ful lepa, samo ker sem bleda mi ne paše.
Ana
Lepa tunika!
Verja
IPB ImageIPB Image
Ana
IPB Image
rea
QUOTE(Anaa)
IPB Image

aaaaaaaa
aaaaaaaaaa
lepooo
URŠKA
IPB Image res lepo
Kalypso
IPB Image
Verja
Kalypso, ti same dobre cunje gor limaš. tongue.gif
_M_
ta rjava je res dobra, mi je všeč, ker je te dolžine, to men ful hudo zgleda..na pravi postavi, ermm.gif
Kalypso
QUOTE(Verja)
Kalypso, ti same dobre cunje gor limaš. tongue.gif
Jaz samo limam tisto, kar je meni všeč. ;) biggrin.gif
crna
Kalypso, se tale rjava tunika dobi pri nas??? blink.gif Kjut
Ana
IPB Image
Princeska
QUOTE(_Mayckica_)
IPB Image

luštkano
_M_
Evo, prvič limam sliko nečesa svojega..
tunika je drugače zelo prosojna..kar se ne vidi najbolje

IPB Image
Kalypso
QUOTE(crna)
Kalypso, se tale rjava tunika dobi pri nas??? blink.gif Kjut
našla sem na nemškem ebayu pod eno firmo, ki jo sicer prodajajo tudi pri nas samo mi je zdaj z glave padlo katera firma je to.
Kalypso
IPB Image
Verja
Všeč mi je tunika in hlače.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.