Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Pižama (SAMO SLIKE!)
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5
Errol
Gospe dične, a ste kje videle, kako nobel moško pižamo? Tako, da veš, da ni trenirka, pa da ima kak fajn vzorec...
Kami
Poskusi Beneton
Špela
palmers, schiesser biggrin.gif )
TASH
Jst tut Šiser priporočam biggrin.gif laugh.gif
Errol
Thanxxx, punce. To sem vse prečekiral, ma nič takega nisem našel, edino benetton mi ni prišel na misel. Bo treba jet v Italijo. Kva sem imel eno dobro pižamo z želvicami, tele črte pa ne veš ali si v telovadnici ali v arestu... Kar rež'te se želvicam. Smeh je pol zdravja. biggrin.gif
pika
laugh.gif
Errol
Itak, da sem videl Šiserjeve pižame in druge, ker ostalo perilo je zakon. (Punce, če fantom kupujete kaj takega za darilo, kupite jim bokserice iz serije Jacques Schiesser. Full drage, ma ko se vam bo rokca vanje zavlekla... biggrin.gif )Nikoli ne vem, ali je trenirka... Pol sem šel prečekirat še Benetton: pokazali so mi pižamo, kjer je na majici slika pujsa, pa en napis, ki se ga ne spomnim več. Tudi ostali modeli imajo kak štos. Povejte, ali je to sedaj "in"? Ostajam odprt za predloge.
lejck
Itaq da je in, une pizamce so prow kjutish biggrin.gif
Raj vidm da ma pujsa na majci pa na riti napis "cheeky monkey" kt pa tko kot si reku, neki kar ne ves a je za v arest al za med klosarje biggrin.gif
Ana
ZARA for man ? Mogoče majo tak tut kaj lepega. biggrin.gif
Errol
Hej, pa tole je pravi brainstorming. :happy6: Na Zaro še pomislil nisem. :walk: Hvala.
lejck
Sm vidla ucer v emporiumu majo zdej ful teh pizam za moske in za zenske biggrin.gif
rea
QUOTE(lejck)
Sm vidla ucer v emporiumu majo zdej ful teh pizam za moske in za zenske biggrin.gif

ja tam najbrž,ampak v zari pa jaz nikol nism vidla pižam za moške/ženske!a so?
lejck
js tut ne biggrin.gif
Princeska
QUOTE(Kami)
Poskusi Beneton

ja, tud jst predlagam. tok majo simpatične pižame. ravno dons sm se spet nasmehnila, ko sm šla mimo po trubarjevi. prov hudo biggrin.gif
Ana
QUOTE(rea)
QUOTE(lejck)

ja tam najbrž,ampak v zari pa jaz nikol nism vidla pižam za moške/ženske!a so?

Za moške so! Jaz sem lani kupla sestrinemu fantu take lušne boksarce za spat neke rdeče so ble gor pa so ble račke al nekaj takega. Tak da joke. Ful vredu. wink.gif
Špela
QUOTE(Princeska)
QUOTE(Kami)
Poskusi Beneton

ja, tud jst predlagam. tok majo simpatične pižame. ravno dons sm se spet nasmehnila, ko sm šla mimo po trubarjevi. prov hudo biggrin.gif

meni so pa grozne. z bivšim fantom sva se včeraj zvečer, ko sva šla mimo undercolors na trubarjevi, prou zgrozila. biggrin.gif js sm relka: 'letos si pa nam pižame zaželela!' biggrin.gif
Princeska
zakaj pa grozne??
rea
mogoče se ji zdijo preveč pocukrane?
Špela
QUOTE(rea)
mogoče se ji zdijo preveč pocukrane?

res je. niso mi všeč.
Errol
Hja, bom šel še gledat. Ma se mi v tej plundri ne da. Pa še en obisk imam danes. Hm, v petek popoldne, za vikend itak dežuje. :iroc:
bikini
A kdo ve kolk stanejo pižamce v benetonu?
rea
mah kokr sm jz kdaj pa kdaj pogledala so tm od 12-16000 sit.. rolleyes.gif kr neki,men je to full predrago.
zanč mi je od fanta mami kupla pižamco v intimissiju in je fulll lepa.Taka sivo roza biggrin.gif
bikini
QUOTE(rea)
mah kokr sm jz kdaj pa kdaj pogledala so tm od 12-16000 sit.. rolleyes.gif kr neki,men je to full predrago.
zanč mi je od fanta mami kupla pižamco v intimissiju in je fulll *******Taka sivo roza biggrin.gif

Ja al so nori...pa sej je sam pižama :cussing: No sej, al smo kej druzga prčakval.... kr nej jo majo. biggrin.gif

A tkole te tašča razvaja biggrin.gif Ja fajn se maš biggrin.gif
rea
ma res so mal odpiljeni sam se mi zdi,da bi direkt bankrotiral(vsj mi biggrin.gif )če bi si kupval pižame pr benetonu no-ma ne dam za pižamo 16kosov hahah obup.
ja pižamco mi je prvoščla tašča biggrin.gif za božička biggrin.gif
Errol
Končno sem pred kratkim zagledal pižam'co, ob kateri sem zastrigel z ušesi. biggrin.gif V Palmersu, kajpak. Cena 18K. Bom počakal na razprodaje. Ha, a so se že začele? Itaq pa grem lahko po službi pogledat. Bom poročal...
Ana
Danes so se začele! wink.gif
Errol
Končno imam pižaaam'co. :wav:
Verja
Men so pa take moške pižame ful všeč

IPB Image

IPB Image
Verja
Da ne odpiram nove teme, kakšne pizame so vam všeč?
Jaz spim v lahkih hlačah in majici - pa ni pižama. So mi pa takele ful dobre:

IPB Image
IPB Image
Verja
Al pa take:

IPB Image
IPB Image
[/list]
URŠKA
QUOTE(Verja)
IPB Image
IPB Image

tedve 'pižamci' sta kul, sej spodnji sta tut lušni, sam jest ne maram filinga ko kolena skup tišim brez hlač, ko se mi tak flek nardi ...
_M_
Mhm, lepi sta..

Sam jst se v pižamo največkrat preoblečem dejansko pred spanjem, tk da mi ni lih važn, kake imam.
pa parkrat sem že kupila kao ful lepo pižamco, pa se je pol čist skrčla, tk da ne gledam več na to.
Zdej pozimi sem imela najraje eno frotirasto oranžno, še iz pradavnine, da so mi ble hlače fejst kratke, majčka pa kul in jo imam ful rada, ker je frotir tk fajn material, fajn se počutim.

Drgač pa spim v boksarcah in kaki majčki.

pred leti sm kupla sestri eno iz Otto kataloga, pa je še danes kot nova, res dober nakup. Flanelasta, zgornji del na gumbe.
Verja
Pomoje moraš imet vsaj dve dobri (čeprav jaz jih nimam), če slučajno kam greš (bolnica, ... )
URŠKA
QUOTE(Verja)
Pomoje moraš imet vsaj dve dobri (čeprav jaz jih nimam), če slučajno kam greš (bolnica, ... )

haha, si pa hecna, v bolnici pižame ne rabiš ...
Verja
QUOTE(URŠKA)
QUOTE(Verja)

haha, si pa hecna, v bolnici pižame ne rabiš ...

Ja kaj pa, tiste njihove so grozne - imam izkušnje biggrin.gif
_M_
Jst sm pa kar nosila tisto klinično srajco, tud če je čist mim, sej sm itak samo ležala
bikini
Jst mam same luškane pižamce. Ne maram kr enih smešnih, čeških, razvlečenih pižam.
Špela
QUOTE(miss*sixty)
Jst mam same luškane pižamce. Ne maram kr enih smešnih, čeških, razvlečenih pižam.

js tut ne, mam tut same take fletkane - js sm doma večino časa v pižami, spim pa itak gola (razen v bolnici al pa na kakem obisku, kjer se to ne bi spodoblo). biggrin.gif za v bolnico mam zmeri moje pižame, ker tam mi še nikol vsaj približno niso cifre trofli in so mi vse hlače od pižame dol lezle - sem mogla okol hodit pa se držat za pas od pižame. biggrin.gif
Verja
IPB Image
rea
k sm bla v bolnci,pa sm mela uno njihovo pižamo na seb,pa tkrt še 5kg manj,pa vsa drobna v njihovi pižami,mi je joškica vn pogledala na hodniku med posvetom z zdravnikom,prjatlom in fantom(v času obsikov smo bli vsi na hodniku)
Ana
Ups Rea. biggrin.gif

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

Take so mi lušne zaj za poleti.
Verja
Ful so lušne.
bikini
Evo pa moja nova pižamca. :love5:

IPB Image
DiLeMa
Joooooj kok je huda!!! Kje si jo pa kupila?
bikini
QUOTE(DiLeMa)
Joooooj kok je huda!!! Kje si jo pa kupila?

iiii hvala, H&M v Celovcu biggrin.gif
lejck
Majo iste tut v City parku v lj.

Jst mam tut 2 Snoopy pižamce iz H&M pa morm rečt da so ful crap.
Full so se razvlekle..te kratke hlače sploh..kr tangice so ratale..tist med nogami je šlo skupi, hlačnice so se razvlekle... Tadruga k je pa dolga je pa tut za 5 številk prevelka ratala, pa prekratka...tko res grdo se je nardil.
ni glih neka kvaliteta no.
bikini
Hehe, sj jst mam vse pižame od snoopyja pa pol perila biggrin.gif Sam, nimam slabih izkušenj spljoh. Pr men še kr skup stoji. biggrin.gif

Ti preveč seksaš pa maš vse razvlečen. biggrin.gif
lejck
Ma ne, resno.
Ker majo tut moje prjatlce te Snoopy pižame pa se vsem isto dogaja.
Sam je pa tut res, da zdej k sm gledala eno črno pižamco...kao ista kokr una moja rumena k jo mam..pa je bla ta črna bolš kvaliteta že na otip.čeprow isti model pa vse, sam druga barva..glede na to da sm jo jst kupila lansko leto možno, da so zdej mal bolše začel delat biggrin.gif
bikini
Haha, sj jst jih mam tud. Sj sm rekla...tu mač fooka biggrin.gif biggrin.gif
Verja
Se mi je kr zdel, da je iz H&M-a.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.