Errol
22. 11. 2005 - 10:31
Gospe dične, a ste kje videle, kako nobel moško pižamo? Tako, da veš, da ni trenirka, pa da ima kak fajn vzorec...
Kami
22. 11. 2005 - 10:33
Poskusi Beneton
Špela
22. 11. 2005 - 10:49
palmers, schiesser 
)
TASH
22. 11. 2005 - 10:53
Jst tut
Šiser priporočam
Errol
22. 11. 2005 - 12:41
Thanxxx, punce. To sem vse prečekiral, ma nič takega nisem našel, edino benetton mi ni prišel na misel. Bo treba jet v Italijo. Kva sem imel eno dobro pižamo z želvicami, tele črte pa ne veš ali si v telovadnici ali v arestu... Kar rež'te se želvicam. Smeh je pol zdravja.
pika
22. 11. 2005 - 12:57
Errol
28. 11. 2005 - 11:27
Itak, da sem videl Šiserjeve pižame in druge, ker ostalo perilo je zakon. (Punce, če fantom kupujete kaj takega za darilo, kupite jim bokserice iz serije Jacques Schiesser. Full drage, ma ko se vam bo rokca vanje zavlekla...

)Nikoli ne vem, ali je trenirka... Pol sem šel prečekirat še Benetton: pokazali so mi pižamo, kjer je na majici slika pujsa, pa en napis, ki se ga ne spomnim več. Tudi ostali modeli imajo kak štos. Povejte, ali je to sedaj "in"? Ostajam odprt za predloge.
lejck
28. 11. 2005 - 12:09
Itaq da je in, une pizamce so prow kjutish
Raj vidm da ma pujsa na majci pa na riti napis "cheeky monkey" kt pa tko kot si reku, neki kar ne ves a je za v arest al za med klosarje
ZARA for man ? Mogoče majo tak tut kaj lepega.
Errol
29. 11. 2005 - 8:18
Hej, pa tole je pravi brainstorming. :happy6: Na Zaro še pomislil nisem. :walk: Hvala.
lejck
29. 11. 2005 - 11:03
Sm vidla ucer v emporiumu majo zdej ful teh pizam za moske in za zenske
QUOTE(lejck)

ja tam najbrž,ampak v zari pa jaz nikol nism vidla pižam za moške/ženske!a so?
lejck
29. 11. 2005 - 13:16
js tut ne
Princeska
29. 11. 2005 - 14:06
QUOTE(Kami)
Poskusi Beneton
ja, tud jst predlagam. tok majo simpatične pižame. ravno dons sm se spet nasmehnila, ko sm šla mimo po trubarjevi. prov hudo
QUOTE(rea)
QUOTE(lejck)

ja tam najbrž,ampak v zari pa jaz nikol nism vidla pižam za moške/ženske!a so?
Za moške so! Jaz sem lani kupla sestrinemu fantu take lušne boksarce za spat neke rdeče so ble gor pa so ble račke al nekaj takega. Tak da joke. Ful vredu.
Špela
29. 11. 2005 - 15:43
QUOTE(Princeska)
QUOTE(Kami)
Poskusi Beneton
ja, tud jst predlagam. tok majo simpatične pižame. ravno dons sm se spet nasmehnila, ko sm šla mimo po trubarjevi. prov hudo

meni so pa grozne. z bivšim fantom sva se včeraj zvečer, ko sva šla mimo undercolors na trubarjevi, prou zgrozila.
js sm relka: 'letos si pa nam pižame zaželela!'
Princeska
29. 11. 2005 - 16:54
zakaj pa grozne??
mogoče se ji zdijo preveč pocukrane?
Špela
29. 11. 2005 - 19:35
QUOTE(rea)
mogoče se ji zdijo preveč pocukrane?
res je. niso mi všeč.
Errol
30. 11. 2005 - 10:13
Hja, bom šel še gledat. Ma se mi v tej plundri ne da. Pa še en obisk imam danes. Hm, v petek popoldne, za vikend itak dežuje. :iroc:
bikini
22. 12. 2005 - 15:50
A kdo ve kolk stanejo pižamce v benetonu?
mah kokr sm jz kdaj pa kdaj pogledala so tm od 12-16000 sit..

kr neki,men je to full predrago.
zanč mi je od fanta mami kupla pižamco v intimissiju in je fulll lepa.Taka sivo roza
bikini
22. 12. 2005 - 21:04
QUOTE(rea)
mah kokr sm jz kdaj pa kdaj pogledala so tm od 12-16000 sit..

kr neki,men je to full predrago.
zanč mi je od fanta mami kupla pižamco v intimissiju in je fulll *******Taka sivo roza

Ja al so nori...pa sej je sam pižama :cussing: No sej, al smo kej druzga prčakval.... kr nej jo majo.
A tkole te tašča razvaja

Ja fajn se maš
ma res so mal odpiljeni sam se mi zdi,da bi direkt bankrotiral(vsj mi

)če bi si kupval pižame pr benetonu no-ma ne dam za pižamo 16kosov hahah obup.
ja pižamco mi je prvoščla tašča

za božička
Končno sem pred kratkim zagledal pižam'co, ob kateri sem zastrigel z ušesi.

V Palmersu, kajpak. Cena 18K. Bom počakal na razprodaje. Ha, a so se že začele? Itaq pa grem lahko po službi pogledat. Bom poročal...
Danes so se začele!
Končno imam pižaaam'co. :wav:
Verja
17. 2. 2006 - 21:31
Men so pa take moške pižame ful všeč
Verja
19. 3. 2006 - 15:42
Da ne odpiram nove teme, kakšne pizame so vam všeč?
Jaz spim v lahkih hlačah in majici - pa ni pižama. So mi pa takele ful dobre:
Verja
19. 3. 2006 - 15:46
Al pa take:

[/list]
URŠKA
19. 3. 2006 - 16:30
QUOTE(Verja)
tedve 'pižamci' sta kul, sej spodnji sta tut lušni, sam jest ne maram filinga ko kolena skup tišim brez hlač, ko se mi tak flek nardi ...
Mhm, lepi sta..
Sam jst se v pižamo največkrat preoblečem dejansko pred spanjem, tk da mi ni lih važn, kake imam.
pa parkrat sem že kupila kao ful lepo pižamco, pa se je pol čist skrčla, tk da ne gledam več na to.
Zdej pozimi sem imela najraje eno frotirasto oranžno, še iz pradavnine, da so mi ble hlače fejst kratke, majčka pa kul in jo imam ful rada, ker je frotir tk fajn material, fajn se počutim.
Drgač pa spim v boksarcah in kaki majčki.
pred leti sm kupla sestri eno iz Otto kataloga, pa je še danes kot nova, res dober nakup. Flanelasta, zgornji del na gumbe.
Verja
19. 3. 2006 - 17:01
Pomoje moraš imet vsaj dve dobri (čeprav jaz jih nimam), če slučajno kam greš (bolnica, ... )
URŠKA
19. 3. 2006 - 17:12
QUOTE(Verja)
Pomoje moraš imet vsaj dve dobri (čeprav jaz jih nimam), če slučajno kam greš (bolnica, ... )
haha, si pa hecna, v bolnici pižame ne rabiš ...
Verja
19. 3. 2006 - 17:14
QUOTE(URŠKA)
QUOTE(Verja)
haha, si pa hecna, v bolnici pižame ne rabiš ...
Ja kaj pa, tiste njihove so grozne - imam izkušnje
Jst sm pa kar nosila tisto klinično srajco, tud če je čist mim, sej sm itak samo ležala
bikini
19. 3. 2006 - 19:12
Jst mam same luškane pižamce. Ne maram kr enih smešnih, čeških, razvlečenih pižam.
Špela
19. 3. 2006 - 19:19
QUOTE(miss*sixty)
Jst mam same luškane pižamce. Ne maram kr enih smešnih, čeških, razvlečenih pižam.
js tut ne, mam tut same take fletkane - js sm doma večino časa v pižami, spim pa itak gola (razen v bolnici al pa na kakem obisku, kjer se to ne bi spodoblo).
za v bolnico mam zmeri moje pižame, ker tam mi še nikol vsaj približno niso cifre trofli in so mi vse hlače od pižame dol lezle - sem mogla okol hodit pa se držat za pas od pižame.
Verja
24. 3. 2006 - 14:47
k sm bla v bolnci,pa sm mela uno njihovo pižamo na seb,pa tkrt še 5kg manj,pa vsa drobna v njihovi pižami,mi je joškica vn pogledala na hodniku med posvetom z zdravnikom,prjatlom in fantom(v času obsikov smo bli vsi na hodniku)
bikini
5. 4. 2006 - 21:46
Evo pa moja nova pižamca. :love5:
DiLeMa
5. 4. 2006 - 21:47
Joooooj kok je huda!!! Kje si jo pa kupila?
bikini
5. 4. 2006 - 22:06
QUOTE(DiLeMa)
Joooooj kok je huda!!! Kje si jo pa kupila?
iiii hvala, H&M v Celovcu
Majo iste tut v City parku v lj.
Jst mam tut 2 Snoopy pižamce iz H&M pa morm rečt da so ful crap.
Full so se razvlekle..te kratke hlače sploh..kr tangice so ratale..tist med nogami je šlo skupi, hlačnice so se razvlekle... Tadruga k je pa dolga je pa tut za 5 številk prevelka ratala, pa prekratka...tko res grdo se je nardil.
ni glih neka kvaliteta no.
bikini
5. 4. 2006 - 22:52
Hehe, sj jst mam vse pižame od snoopyja pa pol perila

Sam, nimam slabih izkušenj spljoh. Pr men še kr skup stoji.
Ti preveč seksaš pa maš vse razvlečen.
Ma ne, resno.
Ker majo tut moje prjatlce te Snoopy pižame pa se vsem isto dogaja.
Sam je pa tut res, da zdej k sm gledala eno črno pižamco...kao ista kokr una moja rumena k jo mam..pa je bla ta črna bolš kvaliteta že na otip.čeprow isti model pa vse, sam druga barva..glede na to da sm jo jst kupila lansko leto možno, da so zdej mal bolše začel delat
bikini
5. 4. 2006 - 22:57
Haha, sj jst jih mam tud. Sj sm rekla...tu mač fooka
Se mi je kr zdel, da je iz H&M-a.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.