*sweety*
18. 8. 2004 - 17:15
Kaksne rade nosite?Kje jih kupujete?Jaz imam rada sportne,elegantne,usnjene..
Finatina
18. 8. 2004 - 18:10
Predkratim mi je ena kolegica povedala kje vse kupuje torbice. In sicer na Trubarjevi ul. sta 2 trgovini istega lastnika, na isti strani, vendar nimata nikoli enako ponudbo in sta morda narazen za 2 lokala.
A kje?
Če greš iz Prešernovega trga mimo bivše Lekarne, ki jo zdaj obnavljajo po tisti uličici mimo Centromerkurja pa še naprej. Skratka držiš se desne strani, ker sta oba lokala na desni strani. Drugi lokal se nahaja točno nasproti trgovine X-NAME (trg.z oblačili, ala metro) je pa trgovina blizu trikotnika cest
Mala ulica Prečna
X-Name
Preš.trg :arrow: Trubarjeva ul

8)
Finatina
18. 8. 2004 - 18:12
Aja, to sem pozabila. Torbice imajo tudi luštne v Lunci (na Gospodsvetski in na Starem trgu ) v Lj.
A kakšne? odvisno, športne, športno-elegantne, ali pa čist elegantne.
To je to.
Pa ti? Kakšne so všeč tebi ?
bambi
19. 8. 2004 - 13:46
js sem nora na torbice

res, doma imam na omari, v omari, polno torbic.
kje jih kupujem? hum, to pa veckrat drugje oz povsod
lunca ima neizmerno lepe torbice.
ali pa veliko sem jih kupila kar na trgu v ljubljani, potem kje v BiH, v Bolgariji, na Hrvaskem v raznih trgovinah, kjer imajo cevlje...
mah veliko je teh trgovin..
*sweety*
19. 8. 2004 - 15:14
A veste da v lunci se nisem bila?Potem bom pa mogla it kaj pogledat

Kaksne so pa cene?Vecinoma kupujem torbice kaksen NY, ali H&M(Prihaja v Lj. juhu

)veliko pa tudi v Italiji.
Finatina
19. 8. 2004 - 15:30
Lunca ima čisto ok cene, dostopne. Logično je da moraš za neki ful dati malo več, vendar so ok. 8)
Jaz recimo sem si kupila pred kratkim eno belo, ki jo lahko imam za športno ali elegantno. Taka luštna je, srednje velika pa je bila 4700 SIT. Ampak mi je res ful všeč.
Drugače, pa če si morda prebrala moj post o butikih na Trubarjevi. Tista nasproti X-Name - trgovine, ima več popustov, pa tut tko luštne in modne.
Baje jih dobijo vsak teden. To še ne vem, ker potem bi vsak teden tam visela. To bi me bili veseli.
*vesnica*
19. 8. 2004 - 16:09
pri torbici mi je pomembno prvo da mi je vsec, drugo da pase k barvam, ki jih nosim na sebi,tud po stilu se mora ujemati., drugo pa da lahk notr kj dam
zdju sm se vrnila iz makedonije in lahk vam povem da sem si tam kupila oranzno torbico za celih 400 sit,hihih,luskana je ful. kupla sem zarad bare,bolj kot modni dodatek....poceni,a?
lp,vesnica
*sweety*
19. 8. 2004 - 17:08
Hvala Finatina!!!
Vesnica zastojn si torbico dobila NE poceni
Nana28
19. 8. 2004 - 21:02
Tud jest najraje kupujem torbice na Trubarjevi...vsakic ko hodim kaj po mestu si ze na zacetku recem da ne bom nobene kupla in da grem samo pogledat kaooo iz cistega ferbca sam kaj k vedno najdem kaksno res simpaticno in prirocno...pa se ugodne cene so....Sem bila pa na dopustu v Bolgariji in tud tam kupila dve torbice:)))
Pozdravcek Nannnn
Finatina
20. 8. 2004 - 7:16
Meni je pa všeč tale torbica od Avona:
http://www.avon.si/PRSuite/cafe/whatshot2....ticle=0&index=0
Po vsej verjetnosti si jo bom naročila.
Vam je všeč?
bambi
20. 8. 2004 - 10:48
ah... sej je lepa oblika, sam barva..nak
Finatina
20. 8. 2004 - 14:21
Ja meni je všeč, ker veliko kombiniram take barve. Imam tako eno kot drugo (npr. hlače, jakna).
Itak je pa to stvar okusa. Različni ljudje, različni okusi.
redkvica
18. 10. 2004 - 18:50
zakaj se prikaže moški parfum če kliknem na link

:
_tan_
18. 10. 2004 - 19:29
meni se tudi pokaže moški parfum
Vrtnica
18. 10. 2004 - 20:50
zadnjo torbico sem si kupla v krznarstvu Eber od ININIja je torbica. taksne srednje velikosti usnjena elegantna dokaj. Cenovno pa tudi ni bila draga.
JAGODA
19. 10. 2004 - 14:51
kokr jo kje vidm ne maram pa usnjenih pa krznenih :pale: nazadne sm v H&M kupla. tako roza bol mala pa s bisrčki
barb
22. 10. 2004 - 18:23
moški parfum se pokaže, k so verjetn spremenil akcijo... prej je bla torbica "aktualna" zdj je pa ta parfum! men se je ko sm pred dnevi odprla link pokazala čist solidna torbica
Fluffy The Stud Eater
31. 3. 2005 - 11:52
Jaz jih imam 5, vse bolj ali manj črne. Ena je čist ta mala, iz blaga, čist črna. Druga malo večja, tudi iz blaga, tudi čist črna. Tretja je kao 'štrikana' in ima zvezene 3 bele marjetice. Četrta tudi kao 'štrikana' in ima gor zvezeno eno ta vlko rdečo rožo. Peta pa je usnjena in največja - to imam za faks. Vse tri pa niso prav nič fensi šmensi, ampak čist luštkane in minimalistične, za diagonalno čez ramo. Blazno uporabna stvar.
Ne maram ostalih torbic... prav neumno bi se počutla tisto zraven nosit...
Špela
31. 3. 2005 - 21:03
kar en star cekar iz vrvi še od babice si zadenem čez ramo in to je to. če rabim samo drobnarije, imam eno 'športno' sivo torbico, kamor gre tut knjiga (zame vsekakor zelo priročno
), drugače pa ruzak nosim. mam še ene tri čisto majhne, ročno delane iz blaga, samo niso za čez ramo, ker majo prekratke ročaje, pol jih pa okol zapestij 'navijem' pa je.
NaStY GiRl
17. 4. 2005 - 10:10
mene pa zanima kje bi se dal kupt bl mejhne torbice?
pa da niso predrage
:wav: :wav: :wav: :wav: :angel13:
Finatina
17. 4. 2005 - 10:55
oj,
o tem sem enkrat že pisala, in sicer luštne torbice in še kr ugodne dobiš na Trubarjevi ulici, tam sta kr dve ulici, in sicer v trikotniku z cestama - Mala ulica, v bližini Napolija, če kej poznaš.
imena trgovin se ne spomnim, vem le to da je nasproti ena trgovina (metro, al neki podobnega)
pa lepo kupi.
lp
Zadnjič sem našla full lepe in odbite, polente torbice v drogeriji Pariz v Šentvidu (Lj). Vedno imajo zanimive modele

Se si kupila moder cekrček z bleščečimi metuljči...kičiiiiii
LP N
Finatina
17. 4. 2005 - 16:13
Za to trgovino sem pa že slišala. Nadi, kakšne cene pa so?
NaStY GiRl
28. 4. 2005 - 19:34
FINATINA a si se že spomnla imena trgovine?
tipkovnica<
28. 4. 2005 - 20:59
poglej v
lunci na gosposvetski, če ne pa nafehti ta stare da te pelejo v bosno - velika kladuša , kjer je v petek, soboto in nedeljo ful velik sejem - največji v severozahodnem delu bosne -- neke vrste tržnica.
na izbiro maš svega in svašta, tud torbic je malo morje . predvsem teh mejhnih in po ful dostopni ceni - maximum 1500 sit, sicer so pa v povprečju nekje 800 - 1000 sit.
ful folka iz slovenije pride dol v shopping, ker se FUL splača in če nisi ne vem kok usekana na blagovne znamke se lahko dol za 200 konvertibilnih mark (1 km=120 sit) oblečeš za pol leta
no tako, upam da ti bo v pomoč ;)
čao
*simoncy*
29. 4. 2005 - 8:54
Tipkovnica se čist strinjam! Pa tut znamke so dol, ampk seveda ponaredki.. Še kr dobra roba, sam kake teniske se hitr "sesujejo"..
Je pa še ena VEČJA tržnica od te, ampk mal dle, čist na jugu bosne: Arizona-se pa baje najde še več stvari, pa še bol kakovostne, za isto ceno.. Ne govorim sicer iz izkušenj, mi je to sestrična rekla, ampk pričakujem da me bo v kratkem vzela s sabo..
Fergie
30. 4. 2005 - 8:29
QUOTE(*simoncy*)
Je pa še ena VEČJA tržnica od te, ampk mal dle, čist na jugu bosne: Arizona-se pa baje najde še več stvari, pa še bol kakovostne, za isto ceno..
Ja ta je res full velka pa še kakšno leto ali dve nazaj so jo prenovili, da zdej vsaj malo bolje na pogled izgleda...
QUOTE(*vesnica*)
pri torbici mi je pomembno prvo da mi je vsec, drugo da pase k barvam, ki jih nosim na sebi,tud po stilu se mora ujemati., drugo pa da lahk notr kj dam
enako pri meni. drugače kupujem pa jih v La Mansu
Tudi jaz imam noro rada torbice... Včasih jih imam več, včasih manj, saj se jih naveličam in oddam naprej.
Najraje jih kupujem v Trstu...imajo kakršne si srce zaželi
Tan
Jaz jih imam menda 8 (toliko sem jih zdaj na hitro preštela), od velikih do malih.
Najbolj pa sem navezana na eno iz mehkega usnja, s trakci, ta najbolj paša na moj način oblačenja. Je bila pregrešno draga...12.000 sit.
sonchika
3. 5. 2005 - 6:31
Jaz imam 3. Ampak nosim samo eno. Ker se mi ne da predevati vseh stvari najprej v eno, pa v drugo in tako dalje. Imam pač samo eno.
jz jih mam dost...ene 15-sam nosm prbližn sam 2-3
pa še to mam eno od teh 3 za na fax,ostale pa kr tko
_Mayckica_
3. 5. 2005 - 16:35
jst pa zaenkrat ne nucam še kj prida torbic, mam sam eno k sm jo kupla za k birmi. So mi pa blazn luštne torbice (nekatere seveda) v turbo schuju (upam, da sm prou napisala

) k jih maš vseh barv, oblik pa še po dokaj zmerni ceni... Mislm da jo bom za valeto tut tm kupla ker nucam belo, ne črno...
PS: vem da ni glih za v to temo, sam najdla sm res čudovite čeveljčke, črne vse kul, sam majo pa take bele mašnce. Jst pa nimam na oblačilih nč belega, zato me je zanimal če bi izpadl v redu če bi pač mela gune čeveljčke pa da bi npr.mela belo torbico pa kkšne bele uhančke?
Martina
3. 5. 2005 - 17:57
a drgač si pa čist v črnem?
NaStY GiRl
5. 5. 2005 - 20:28
kolkokrat pa vi greste v bosno?pa kak vam uspe prepričat tastare?
Nikol jih še nisem! Bla sm sam 1 krat in to za novo leto
MARELICA
17. 8. 2005 - 6:35
Zame so tukaj v Sloveniji torbice dovolj dobre. Kupim jih na Trubarjevi ali pa v Kiplingu ali pa če že je kakšna ful lepa v Mandarini. Drugače pa imajo seaj novo kolekcijo v Kiplingu in se splača it pogledat. :afro:
Jaz jih mam vseh barv razn tega da mam črne tri ker črne se vedno najbolj rabijo. Drugače pa kupujem v h&m, Emporium, Zara, Kuna, razni butiki ko vidim lepo torbico jo pač kupim

.
Kok pa date za torbice ponavad, pa kok bi dale največ, jst full ne najdem nobene bagy torbice, mogoče kera ve kje bi jo dobila?
Bagy? Nevem kako maš v mislih TASH. Drugače pa jaz dam za torbico največ 8k. Ampk te mi more bit že res fuuuuuuuuul všeč.
Hm, ne vem akko bi rekla...Aha da je po obliki bolj vrečasta
Podobno temu:
Druga mi je full ušeč
MARELICA
17. 8. 2005 - 11:44
Kje je KUNA???
Marelica: Kuna je v Mariboru (nevem če še kje drugod po SLo ampak vrjetno ja). Nahaja se pa v centru maribora zraven trgovine Sariko oziroma nasproti bivšega Klarka. Mislim, da se tisti ulici reče Gosposka samo ne me za besedo prijet prosim ker nisem 100%

.
TASH: take torbice se dobijo pomojem v h&m al pa v New Yorkerju. Si že kaj gledala po teh dveh trgovinah?
MARELICA
17. 8. 2005 - 12:48
Aha, ker pa nisem iz Maribora, ne vem kako bo to šlo. Bom pogledala v NY in H&M-u. Ja no sem šla danes v Kipling in MD in so res malce drage. Predvsem v MDju.
Jst grem dones v Kipling, so drage, sam se mi zdi da so vredne, eno sem mela 3 leta!

Bom pogledala v Hm-ju!
No včeri sm šla pol v Kipling in sm našla eno full lepo torbico, samo je bla 13k tko da bo m mogla mal našparat
*mala*
18. 8. 2005 - 11:08
uh, sj nism edina obsedenka s torbicami...mam jih ful..pac za vsako barvno kombinacijo..za vsak stil:) sicer bi rabla eno crno tk za zvecer za vn...k zdejsnja mi je mal premala celo...
kupujem jih oa povsod: NY, diesel, h&m, na hrvaskem (na morju, k itak mors kej kupit

).....pa tk...skor vedn k kam grem, si jo kupim...se iz amsterdama mam eno, mnda,..
MARELICA
18. 8. 2005 - 16:41
Tash katere barve pa je in kakšna ? Daj reci ji za popust mogoče ti ga bo pa dala. Ker jaz tam ful punc poznam in so ful prijazne in ti dajo popust.
QUOTE(MARELICA)
Tash katere barve pa je in kakšna ? Daj reci ji za popust mogoče ti ga bo pa dala. Ker jaz tam ful punc poznam in so ful prijazne in ti dajo popust.

Hm, kako bi ti jo opisala? Kvadrataste oblike je, srednje velika, čisto nova kolekcija
MARELICA
18. 8. 2005 - 20:19
Kakšne barvepa je? Meni imajo tam ful lepe torbice.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.