Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Kopalke
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
AnYa_r
IPB Image

Čeprav je pri nas poletja že skoraj konec, pa v Avstraliji predstavljajo kolekcije kopalk za leto 2006.

Kolekcije so polne valovitih oblik, enobarvnih številk ter bele in črne barve kot najnovejše modne smernice. Modne znamke, kot so Azzollini in David Jones, so v Sydneyju razkrile nov, prefinjen slog z domiselnimi kroji, ki dovolj zakrijejo kot tudi odkrijejo.

Ponovni vzpon so doživele hlačke, ki se jih nosi v kombinaciji bele in črne barve. Podrobnosti so v znamenju 60. Za ljubitelje plaže pa je italijanski modni oblikovalec Azzollini modno revijo priredil kar na peščeni plaži. Svoje modele je odel v črne miniaturne enodelne kopalke.
_Mayckica_
Ojoj, kakšne kičaste kopalke :confused1:
Ana
Meni so pa fula všeč! 8)
*mala*
QUOTE(_Mayckica_)
Ojoj, kakšne kičaste kopalke :confused1:

se strinjam..ne maram takih pisanih kopalk...mi je pa model zgornjega dela na sredinski manekenki vsec biggrin.gif
sonchika
Uf, ste pa hitri. smile.gif
Meni so kar všeč - samo tisti trakci nekoliko čudno izgledajo. Eh, jaz jih itak ne spravim nase, tako da bom ostala kar pri klasiki. smile.gif
Ana
Meni so pa glih trakci všeč. Ampak so nepraktični ne rolleyes.gif .
kristy
men so pasredinske všeč biggrin.gif
Ka
meni praktično nobene izredno nizke kopalke ne pašejo, pa ne glede na to v kakih kilah sem, kaj šele trakci. tako da bom po vsej verjetnosti ostala zvesta svojemu kroju
bambi
Vse so čudne, če že pa ta prve.
callista
Nobene mi niso všeč, vsaj po pisanosti ne. Če bi že mogla izbirat, bi izbrala tasrednje, ker mi je všeč model zgornjega dela.
bitchy
prevec pisane barve, sama bolj prisegam na crno-belo kombnacijo, vsaj kar se kopalk tice
rea
Če bi mela, bi mela ta prve
Tanjci
vidm, da če bom kombinirala katerikol zg.del kopalk s spodnjim od drugega modela, ne bom nič zgrešila... kul IPB Image
AnYa_r
ja saj so kr zanimive te kopalke, sam imam občutek da so bolj namenjene pohajkovanju po plaži in po teh kafičkih ob plaži, glede plavanja pa bi mogli sprobat, kr se ti trakci vlečejo za tabo..hehe se bojim da bi se mi kaj čudnega obesilo na njih in pol ko bi prišla z vode bi sam gledla od kod te to...hecam se!
Fluffy The Stud Eater
.

No ja, si ne predstavljam, da bi s temi trakovi letala po plaži.

.
sajk
A oni trakci so zato, da lažje ustaviš kako ki mimo teče? biggrin.gif twisted.gif

Praktično twisted.gif
Rianna
men tud niso všeč takšne pisane kopalke, kaj šele tile trakci .. že tako ali tako me motijo na bikinikah.. ermm.gif

QUOTE(sajk)
A oni trakci so zato, da lažje ustaviš kako ki mimo teče? biggrin.gif twisted.gif

Praktično twisted.gif

prav imaš biggrin.gif
*simoncy*
K ste glih pr kopalkah..
IPB Image
Lep kroj, lepa barva!
*simoncy*
Hm.. zakaj enih slikc noče prkazat? cry.gif
TASH
QUOTE(*simoncy*)
K ste glih pr kopalkah..
IPB Image
Lep kroj, lepa barva!

IPB Image

Ta leve kopalke so cute-sam bi ble po moje še lepš če bi ble živo rdeče barve, al pa snežno bele!

Kopalke

Še ene kopalke

Triumph
LEPE \"kopalke\" twisted.gif twisted.gif

Pa da ne pozabm za najmlajše:

IPB Image

To je zaenkrat vse z moje strani, upam da nism preveč fotk nametala? oops.gif
[size=7][/size]Sem malo popravila post tko, da so zdej linki do slikic
AnYa_r
ja tiste zgornje kopalke v zeleni barvi niso slabe, ampak me zanima kako se obnese pri tistih zenskah ki nimajo zlo oskih bokov ampak malo širše! hmmm...pomojem se vse bolj poudari!
*simoncy*
Ja, po moje bi res precej poudarlo.. treba met fejst postavco za u take kopalke rolleyes.gif
Kaku se vam pa une predtazadne zdijo-na linku? twisted.gif twisted.gif twisted.gif
Ana
Taprve kopalke (zelene) so mi zakon!
callista
Ful hude kopalke:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Rianna
QUOTE(callista)
Ful hude kopalke:
IPB Image

razmišljam, da bi mela tak model kopalk 8)
Ana
QUOTE(callista)
Ful hude kopalke:

IPB Image

ful so lepe!
Nasty
IPB Image

Hehe twisted.gif
Verja
Še kopalk:

IPB Image

IPB Image
Verja
Take bi pa jaz imela

IPB Image
callista
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Hevea
QUOTE(callista)
IPB Image

IPB Image
IPB Image

ohhoho, beautiful.
Ana
Fuj kaki zretruširani trebuščki. ermm.gif
kristy
ampak a ta zadnji dve slikci a sta sploh tapravi!!??!? blink.gif blink.gif blink.gif
URŠKA
QUOTE(callista)
IPB Image

HUDOOOOOOOOOO !!
bikini
Jaaaa, sam res :love4:

Men so te kopalkice k majo hotkice pa full nizek pas full sexy.
URŠKA
QUOTE(miss*sixty)
Jaaaa, sam res  :love4:  

Men so te kopalkice k majo hotkice pa full nizek pas full sexy.

res, ne bi se mogla bolj strinjati wink.gif wink.gif wink.gif
bikini
Hehe biggrin.gif
Kje jih prodajajo? Letos se definitivno kupim ene. IPB Image
Anya
QUOTE(callista)

IPB Image

Jst bi pa take mela sam če bi ble mal podložene biggrin.gif .
anči
IPB Image

waaw laugh.gif

QUOTE(pupa)
QUOTE(callista)
Ful hude kopalke:
IPB Image

razmišljam, da bi mela tak model kopalk 8)

8)

QUOTE(¤PunChkA¤)
QUOTE(callista)
Ful hude kopalke:

IPB Image

ful so lepe!

QUOTE(callista)

ufff... letos bo pa težk izbor... jst bi kr use mela :love10:

me zanima ko bi to kj na men zgledal... rolleyes.gif
Parvinder
Ja pr men je to problem k nimam lepe postave (sploh trebuh), pol pa ene kopalke na eni perfekt tipici ful dobr zgledajo že zarad postave, na men pa bljaaaaaaak oops.gif .
Anya
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
anči
ja sj toj to k nweš ko bojo kopalke na tep sedle an.. loh da so ti najhujše ni pa u nih zgledaš blink.gif

ja jst pa nism debela... sam nwem nimam prou dougih nog... pa mjhn celulita mam.. pa mi kuj samozavest zbije... tko da kšnih kopalk sploh probam ne... rolleyes.gif
Nasty
IPB Image

IPB Image
Anya
Čeprav nj bi u tej temi izražal okus glede kopalk, se mi zdi da morjo bit te kopalke nosljive v javnost. Razen če ti take nosš blink.gif
Parvinder
Fuj, ne bi mela takga nizkga "pasa", mislm, d se že skor kj vid...
bikini
Ojeeej te mi pa res niso všeč. Takih pa ne dam gor.
Emily
sam so res grozne te zadnje kopalke...no sam kokr komu paše meni niso všeč.
cedevita
[quote=erchy]sam so res grozne te zadnje kopalke...no sam kokr komu paše meni niso všeč.

Se strinjam...meni tudi niso všeč.
bikini
Lep izborček biggrin.gif

Sam kaj, ko na tej bejbi vse hudo zgleda. :wav: Všeč so mi pa 1, 2, 4, 9, 13, 14!!
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.