Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Torbice Kipling
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Verja
Ali katera kupuje torbice Kipling? Meni se zdijo the best, jih imam že odkar so odprli trgovino v Ljubljani. So drage vendar vredne svojega denarja.
Rianna
Nop.. prvič čujem.. kak pa te zgledajo te torbice ? Drugač kupim kar mi je všeč .. nikoli ne bi kupila torbice za 25 čukov al pa kaj podobnega - škoda denarja .. mam raje tisoč torbic poceni biggrin.gif
kristy
QUOTE(pupa)
Nop.. prvič čujem.. kak pa te zgledajo te torbice ? Drugač kupim kar mi je všeč .. nikoli ne bi kupila torbice za 25 čukov al pa kaj podobnega - škoda denarja .. mam raje tisoč torbic poceni biggrin.gif

se popolnoma strinjam!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
drgač pa tut js prvič slišm
tinca
QUOTE(Verja)
Ali katera kupuje torbice Kipling? Meni se zdijo the best, jih imam že odkar so odprli trgovino v Ljubljani. So drage vendar vredne svojega denarja.

....ja jaz imam eno že kakšnih sedem ali osem let in jo še zdaj nosim. Ker je takšna "univerzalna in športna" jo imam stalno za v službo ali pa na športna oblačila.
Saj je ful dobra in kvalitetna in mi ni žal da sem dala takrat več kot 10.000 sit, vendar si tudi jaz ne bi več kupila tako drage torbice.
MARELICA
Kipling je the best pa MD tudi. Jaz sem nora na Kipling. Kvalitetna izdelava, no cene so tako no tako visoke pa spet niso, da si ne bi mogli privoščit kake. Zdaj imajo že za zimo kolekcijo. Več o kolekciji si lahko pogledate na www.kipling.com
češnja
Bom malo osvežila tole temo. Tudi jaz imam rada Kiplingove torbice, imam celo popust in ni problema da si kakšno privoščim. smile.gif
piiiqiii
QUOTE(kristy @ 21. 9. 2005 - 13:16) *

se popolnoma strinjam!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
drgač pa tut js prvič slišm

ja tut jst se strinjam,imam polno torbic..take za 4,5€ in kakšno za 10€...vsak dan pa imam drugo!
nikoli neb mogla nosit torbico kakšnih pou leta... ermm.gif ermm.gif

kok pša sploh koštajo??
češnja
Jaa s popustom tam okrog 20 € malo manj malo več, če bo katera hotla popust nej se mi javi na zs.
Jinadaze
Misliš 120€? huh.gif Kok pa maš popusta?
češnja
Ne 20€ za Kipling torbico. Odvisno za katero torbico gre.
Jinadaze
QUOTE(Jinadaze @ 19. 2. 2008 - 23:39) *

Kok pa maš popusta?

piiiqiii
120€ no way!!! ermm.gif ermm.gif ermm.gif ermm.gif
tako torbico nam nkol kupla

v merkatorju sm vidla eno tam tako belo je bla 18 znižana 60% na 8 pa je ful lepa!
tko da grem popoldne ponjo smile.gif smile.gif
lp,sara
češnja
Kdo je pa rekel 120? Tok jaz tudi ne dam.
TASH
Joj, sam to vas pa res ne razumem da ne bi dale 120€ za torbico, sej je nimaš za pol leta, če je torba kvalitetna jo maš loh za zelo dolg časa, sploh če je klasična. huh.gif
piiiqiii
QUOTE(TASH @ 20. 2. 2008 - 16:07) *

Joj, sam to vas pa res ne razumem da ne bi dale 120€ za torbico, sej je nimaš za pol leta, če je torba kvalitetna jo maš loh za zelo dolg časa, sploh če je klasična. huh.gif

ja samo TASH jst nisem človek,ki bi lahko imel torbico pol leta tongue.gif
drugače pa če si človek ki pa se mu zid 120€ primerna cena in ve da bo nosil tisto torbico tut 2 let(ker trobica za 120€ bi pa mogla zdržet 2leta)pa si lahko kupi 3 magari!!

da ne bo tuki kkšnega nesporazuma,sama sm rekla sam to da ne morem torbic nostit ker sm človek ki ima skoz ene muhe in more bit vsak dan neki drgač, če ne nism srečna tongue.gif

Jinadaze je rekla(da so VERJETNO PREJ 120| KOT PA 20€),ko je popravila češnjo,ko je mislila da je 20€ malo premalo za tako trobico.

lp,sara
Hevea
Tash, pomojem se da najdet v redu torbico tudi za manj kot 120 evrov. Meni je to enostavno prevelik denar za eno torbo.
crna
Meni so te Kiplingove tako grde, da bi bilo še 20e preveč.
piiiqiii
ah pri meni je tko da spoh ne gledam znamke
če je uredu in primerna cena kupim pol pa tok kot zdrži zdrži....

sicer pa mal dnara mal muske al kak se že reče tongue.gif
lpp
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.