Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Lara Bohinc
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
gospodična*mična
Joj, meni ima ona tako dobre stvari!!! Njena nova kolekcija torbic je božanska, vse bi imela! Včeraj po pohajkovanju v Midasu se mi je kr zvrtelo od tolk lepih stvari.

IPB Image
IPB Image
klik
IPB Image
crna
Meni so pa njene zadeve naravnost grde in prenačičkane. Pač mi ta stil, kjer se vse sveti ne pali in me kvečjemu asociira na poceni stil določene skupine najstnic.
Brokoli
Ene stvari so mi lepe, druge manj. Tole mi je kr ok:
IPB Image
Cene so pa tut ubitačne ja, sam ok, itak je v tujini ful poznana.
celia
Spodnja torbica mi je lepa. Definitivo je talent.

Mi pa ni všeč, da dela trobice iz ogrožene vrste pitonov.
Sem alergična na to.
Naj iz svoje kože naredi torbice, bodo ziher šle za med. rolleyes.gif
crna
A res al kaj? No tega nisem vedla. Če je pa tako je pa res ne maram, pi*ka zafnana.
Freya_
Meni ima veliko kosov nakita in določene torbice fuul lepe. Svaka ji čast.
ciara
Se čist strinjam s Crno. V vsem.

Pa vse tole mi zgleda kičasto...pa načičkano u ibar.
monni
Tudi jaz se strinjam s crno.Men na splošno tele zlate,srebrne zadeve niso ravno všeč.
Padam bolj na les in podobno biggrin.gif
Šuša
tudi jaz smile.gif
gospodična*mična
jaz pa ravno z lesom itd nimam kaj početi, se bolj najdem v svetlikajočih, vpadljivih in glamur zadevah. wub.gif

Ma jz bi imela vse.
Fluffy The Stud Eater

Pi*ka plehka, naj rajši iz svoje gnile kože šiva torbice, se strinjam.
rea
Men ni nč všeč od tuki, pa že tko ne maram nobenga nakita, mi je dost vseen če je na sceni al ni.
Ancka Pomarancka
Men to ni nikakršen glamur ampak čista kičurina....
Cvetka*
Meni izraz kič (v modi) napeljuje na cenen izdelek. To pa njene stvari definitivno niso. smile.gif Všeč so mi nekateri detajli, celota kot sama pa je prenasičena z dodatki, barvami, materiali. Živalske kože ne uporablja samo ona, ampak še mnogi drugi oblikovalci. Petične stranke si želijo pravo usnje, kožo, in ne imitacije, zato pač dela take stvari. Meni osebno ne le, da mi to iz moralnih razlogov ne štima, tudi grdo mi je. Ampak kot oblikovalec se moraš znajt. Sem pa enkrat brala da so eno njeno torbico uplenili na letališki carini, ker je bila iz kože neke zavarovane živali. Zapestnica, ki jo je prilepila vanabicvetača, mi je prekrasna, imela bi tak pas za čez plašček, pa seveda iz kake bolj cenovno dostopne kovine, mogoče pobakren, ali pa kej podobnega.
Ancka Pomarancka
meni pa kič pomeni preveč načičkano biggrin.gif
Jinadaze

Meni so nekatere njene stvari čudovite (predvsem od nakita in pasov), medtem ko mi torbica ni nobena (z izjemo clutch-k).
Je pa daleč prišla, I want it too. oops.gif Všeč mi je tudi, da ima prepoznaven stil.
Brokoli
Cheryl Tweedy Cole:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Jinadaze
^^To sem vidla, ja. Njej itak vse paše. sleep.gif
ladyD
LB je res šefica.
Plain Jane
Men ma ful lepe stvari (čeprav me torbice močno spominjajo na Fendijeve huh.gif ), bi prec mela kakšen kos, dva ali 10. biggrin.gif
Jinadaze
Ona je imela take torbice še pred Fendi-jevimi Spy bagsi.
Fluffy The Stud Eater

Sem si zdaj šla podrobneje ogledat njene izdelke. In lahko rečem, da imajo vse, kar mi ni všeč pri nakitu in torbicah. ;-)

celia
Kolk smo jo spluvale. Cvetka ja, maš prav. Tukaj je dilema: iti preko svojih načel (če jih sploh ima) in se na njihov račun prodati za "uspeh" in bogastvo. Žalostno.
_Planet_
QUOTE(Cvetka* @ 30. 10. 2008 - 11:26) *

Zapestnica, ki jo je prilepila vanabicvetača, mi je prekrasna, imela bi tak pas za čez plašček, pa seveda iz kake bolj cenovno dostopne kovine, mogoče pobakren, ali pa kej podobnega.

laugh.gif

ananas
Men pa lep nakit
Na torbice že tako al tako nič ne dam.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Kalypso
Meni so nekatere stvari lepe, nekatere pa nepopisno grde in kičaste.
Nincha
Tazadnja zapestnca z metuljčki je HUDA cool.gif
sahara
podpis pod Kalypso in Nincho
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.