gaudeamus
12. 9. 2008 - 19:58
Kot vidite sem nov. Upam, da sem se vpisal na pravi forum in da pišem pod pravo temo. Sem modni analfabet, zato vas naprošam, da se mojim vprašanjem ne čudite, če se vam zdijo neumna. Najosnovnejše svetovne znamke sicer poznam, ampak to pa je tudi vse.
Imam problem, pri katerem bi potreboval pomoč. Letos sem maturant in seveda razmišljam tudi že o maturantskem plesu. Že nekaj let govorim, da si bom za to priložnost kupil obleko priznane svetovne znamke, ki pa bo seveda uporabna tudi še kasneje. Vem, da v Sloveniji ni ravno poplave prestižnih modnih znamk, zato me zanima, v katero trgovino oziroma kam se je najbolje napotiti, da bom deležen ustrezne strokovne pomoči ter ponudbe. Sam se nekako gibljem v krogu Gucci, D&G, Armani.
Vse kakršnjekoli tozadevne relevantne informacije bodo zelo dobrodošle.
Jinadaze
12. 9. 2008 - 22:00
Poglej v Emporium. Armani in D&G imajo sicer v Sportini, Gucci-ja pa pri nas ne dobiš.
Brokoli
13. 9. 2008 - 12:31
Italija - Milano pa Avstrija - Graz (se mi zdi, nism 100%)
Kalypso
14. 9. 2008 - 11:52
No ni ravno svetovna prestižna znamka, ampak ima preverjeno zelo dobro kvaliteto moških oblek: Mura. Mogoče če še tam pokukaš, če seveda ni premalo prestižna znamka zate.
Adriane
14. 9. 2008 - 12:13
Mura se za moje pojme lahko komot kosa s temi znamkami. Sešijejo ti obleko po meri za dosti manj denarja, a enakih kvalitet.
Se mi zdi, da mi kot matična država, Mure ne podpiramo doovlj. Druje po svetu, je zelo priznana. Na pamet mi pade recimo, da sodelujejo s HUGO BOSS recimo.
Za njih delajo srajce, ne? Se mi zdi da smo se na faksu o tem učili.
Mura je super! Sicer pa tudi Emporium zadostuje za maturanstkega, ni treba baš v tujino rinit.
ananas
14. 9. 2008 - 13:24
Emporium je fajn ker imaš ogromno znamk na enem kupu. In tako je že izključen problem skakanja iz trgovine v trgovino.
Mura je zelo dobra firma. Js jo tud priporočam. Razen če želiš met prov prestižno znamko, da rečeš- to pa je D&G.
Adriane
14. 9. 2008 - 13:35
... in dat zanjo čez 2000€.
Eli, ne vem. Povlekla informacijo nekje iz glave. nisem toliko v teh smernicah, da bi ti lahko oblj točno povedala.
Brokoli
14. 9. 2008 - 14:37
Aja, zdej sm se spomnla kje bi še lahka mel. V Midasu v Ljubljani:
http://www.midas.si/Pa se strinjam, Mura ma ful dobre obleke. Mislm, da je v Rusiji zelo priznana.
Kalypso
14. 9. 2008 - 14:37
Jaz sem slišala informacijo, da neka prekmurska firma šiva za Escado. Če je to Mura ne vem. Pozabila.
Pa recimo Hugo Boss imajo tudi obleke in njihove trgovine najdeš po Sloveniji.
Adriane
14. 9. 2008 - 14:54
Kalypso, hvala za update. http://www.finance.si/48503/Mura_in_Escada...vno_sodelovanje
LOL, informacija je stara 5 let. Kje jaz živim? 
Ma ja, saj skozi z nekom sodelujejo.
ananas
14. 9. 2008 - 15:12
Js sm si tud že ves čas belila glavo s kom že ena slo. firma sodeluje in zdej sm dobila odgovor
Sally
14. 9. 2008 - 15:18
Moj fant ma par Murinih in so res super.Srajice pa recimo od Svilanita.
ne vem,tko kot so druge rekle,razen če se hočeš hvalit kaj imaš....kupi murino obleko. Ker ti jo čist po meri vzamejo skup al pa narazen pa kvaliteta je zlo na nivoju.
Tudi ostale slovenske firme - Rašica, Oktober, itd niso od muh!
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.