Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: ADIDAS ipd.
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
pety001
Ciao smile.gif

Js sm misnla, da je Adidas nemška firma… pa ugotavljam, da je edin kar je nemško je ime….karkol pogledam: hlače, majce, puloverje…vse je narjen v Aziji. Ne vem no, mi tlele plačujemo u iber za tele znamke, vse je pa narjen na Vzhodu. Pol je čist vseen če kupm eno trenirko iz H&M, k je glih tko narjena tm nekje, cena je pa 3x nižja. A vm je vseen kje so stvari narjene?

čudovit pozdravček,
Pety001
Plain Jane
To tud mene ful moti. down.gif Sploh, ker izkoriščajo tamkajšnje ljudi, ki delajo za mizerno plačo.
Ampak tako je, jaz se sicer poskušam temu izognit (čeprav kakšni Zari, H&M-u se pač ne moreš), ravno pred kratkim sem si kupila Miss Sixty kavbojke in gor lepo piše Made in Italy. tongue.gif
kristy
čeprov s emi dzi da tusi made in italy ni nevem kakšno zagotovilo za kvaliteto. men se je ena majčka takoj raztegnla...

Mene pa to ne moti. Pač kot pri vrsto drugih znamk plačaš za znamko.
Coco*
A ni dandanes pri vseh znamkah tako? Sej tudi Zara ima neke zadeve made in Mexico, Singapur itd.
sahara
ja, to nima veze. adidas bo zmerej bl kvaliteten od vseh h&m, zar in podobnega sranja. narejen je lahko v Aziji, pa bedno je ker izkoriščajo folk, sam je vseeno kvaliteten.
Izgubljena
Zara ima ene stvari narejene v Španiji.
Meni je vseeno kje je narejeno, samo da je kvaliteta primerna ceni.
crna
Pa je žalostno lih to, da cena ne ustreza kvaliteti.
Asha

Ja tako pač je, firma bo gledala na to da prihrani, zato se pa na veliko dela v Aziji in drugih državah, kjer je poceni delovna sila.
Sicer je pa Adidas ne glede na to kje se dela izredno kvaliteten, njihove superge so praktično neuničljive.
jemina
Meni se zdi, da je zj že vse narejeno v Aziji
Asha
Odvisno od firme.
jemina
Ma pri Adidasu je
Plain Jane
Uaaau, hudo: Jeremy Scott for Adidas Originals! woot.gif
KLIK in KLIK!

Tele bele supergice s krilci bi ful mela!
Jinadaze
bruh.gif

Še Uggsi so lepši.

Coco*
Zanimivo, ampak grdo.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.