Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Katero oblačilo ste nazadnje kupili?
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96
Fluffy The Stud Eater
Da bomo še tukaj imeli eno takšno temo. IPB Image

Jaz naj povem, da sem si danes kupila v Benettonu po znižani ceni (iz 6k na 4k) eno hudo dobro majčko brez rokavov, dekolte in na vsaki joški IPB Image žepek... vojaško zeleno/sive barve... mi jo je kolegica, ki tam dala, kar stran dala, k je vedla, da mi bo všeč. Oh, sem ji hvaležna. IPB Image
sonchika
Jaz sem nazadnje nakupovala v Londonu konec aprila. In takrat sem si res omislila vse.
Špela
svetle lanene hlače v h&m, tam nekje 4.5 k.
Robidnica
res luštno črno majčko na naramnice in bele tričetrt hlače s srebrno rožico na zadnjem žepu (že nekaj časa nazaj) 8)
Nadi
brez rokavov majčko, z full hudim ovratniko, mal fancy biggrin.gif in to v Tkanini, kjer nikoli ne kupujem. Ampak majčko sem vidla na lutki v izložbi, sem slekla lutko in vzela majčko. Je bila zadnja biggrin.gif
wilma
Em, mislim, da so bile to kavbojke iz Manga. smile.gif
Lumpyka
Se mi zdi, da nazadnje ena roza majčka brez rokavov, znižana iz 5k na 3k. smile.gif
tinca
Zadnji moj nakup (katalog) so bile moške bermuda hlače - ravno takšne kot sem jih vedno želela - cena: 10.000 sit. Podobne ima moj fant in sem mu jih vedno zagrebla biggrin.gif
Vilinka
eno hudo :angel4: sexi oprijeto črno-belo bombažno oblekco do kolen s špageti naramnicami v sportini na čopovi. kakšen mesec nazaj.
mandy*
Jaz sem pa nazadnje kupila ene sexi bele capri hlače na žepe smile.gif , pa eno lepo oranžno majčko in pisano tuniko.
Martina
majčko v new yorkerju
*Ar|anchY*
jst sm si pa nazadnje kupila eno belo jopco smile.gif , pol eno oranzno majcko z ful lepimi naramncami wink.gif pa eno crno majcko s kratkimi rokavi pa tak sloncek je gor, ful cute pride. biggrin.gif za vse skupi sm dala ukol 6k. tongue.gif
katya
spodnje perilo (komplet) v intimisimi
Kami
Jaz sem pa celo včeraj šla na razprodaje in sem si kupila 7 majčk s kratkimi rokavi (samo ramena), in za vse skupaj nisem dala več kot 8.000 sit! laugh.gif
Taki nakupi se izplačajo!!!
Nila
Kupila sem si eno belo majčko z malce širšimi naramnicami v kombinaciji s črno (ob robovih) in z res hudo obliko izreza. Potem pa še eno tako malo bolj posebno, ki jo lahko nosiš brez rokavov (tako da imaš cele rame proste) ali pa si jo potegneš gor in ima potem take polrokavčke (zelo primerno, če grem delat, potem pa kar direkt z dela zvečer kam ven malo posedet na kakšno pijačko in da nisem tako službeno "zategnjena" - pač včasih ni časa domov hodit in se preobčlačit rolleyes.gif biggrin.gif ).
Lumpyka
Učir sm šla v shopping s frendico, pa smo nabavle vsega boga - majčke, kiklce, kopalke, sončna očala... Pa mi je blo ful vredu, gužve ni blo, dobile sva pa vse kar sva hotele! wink.gif
Špela
lanene bež 3/4 hlače clark (preverila, če so v redu zašite in so ble wink.gif ) in nove japanke iz massa.
Marjetka
Ojoj...jaz raje ne napisem,ker mi roba sele prihaja... oops.gif
Lilith
zgornji del kopalk v H&M - pred 2 tednoma
bellini
Hmmm no jaz sem si kupila kup majic za trening pa za prosti čas, potem lepe (vsaj meni) rdeče športne 3/4 hlače v Orsay-u pa še ene nike kratke hlače za jogging. Letos sem celi čas iskala ene lepe poletne (pa ne lanene) rdeče hlače...zgleda, da je rdeča bla letos out smile.gif Osebno mi je kombinacija rdeče- bela noro dobra....
Vrtnica
Črn baloner, v emporiumu
Jeny
Tudi ja z sem včeraj šla malo v šoping (je očka dal denar za razprodaje), pa prvo sploh nisem vedla kaj naj si kupim, ker imam že toliko stvari! No na koncu sem si kupila kompletno garderobo za jesen (v šolskih klopeh moramo biti pač lepi). Kupila sem si temne, sprane kavbojke, žameten bež blazer, broško z roza kamenčki za na blazer, klasično elegantno belo jopico, svetlo modro majčko brez rokav z izvezeno čipko ter kristalčki na dekolteju, svetlo moder tanjši puloverček z V-izrezom, belo pižamco z roza črtami ter dva para čevljev, ene bolj športne belo-bež nizke mokasinke in črne špičake, salonarje s sivimi pikicami po diagonali (sem probavala tudi balerinke, pa sem v njih prav čudna, meni so še vedno bolj všeč špičaki, saj naredijo lepe, dolge noge), pa še en belo-bež pas z veliko "šnolo" iz rjavih kamenčkov. Aja, pa še fantu sem kupila ene sivo-bele boksarce.
To je bil moj včerajšni nakup, ki sem ga prav dobro opravila, saj ponavadi vedno izgubljam živce, ker so vse moje številke že pobrane, včeraj pa se dobila vse stvari. Verjetno je to zato, ker nakupa sploh nisem načrtovala. Imam pa že ogledane stvari, ki jih moram še kupiti: pulije, hlače iz tvida, blazerje, puloverčke,torbice,... laugh.gif
sonchika
Ata je pa dal ogromno denarja, kaj? smile.gif
tinca
QUOTE(sonchika)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Blagor...........
Marjetka
Jeny ti si pa naredila ogromno zaloge. :thumright:
Jeny
QUOTE(tinca)
QUOTE(sonchika)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Blagor...........

Sej vem, sem ravno včeraj rekla fantu, da me je kar malo sram, ker sem tako razvajena! biggrin.gif Tale moj nakup je bil res kar velik, čeprav sem prvič res uživala, ker sem dobila vse stvari, ki sem si jih zamislila. Zapravila sem okoli 50.000 SIT. To ubistvu sploh ni tako veliko, glede na količino nakupljenega, saj moje kolegice zapravijo toliko denarja le za ene kavbojke in čevlje! Jaz ne gledam toliko na znamke oblačil. Pomembna mi je kvaliteta za normalno ceno. Me je pa tudi oči pohvalil, da sem kupila dobre stvari, saj ponavadi privlečem domov take cunje za afnat, ki pa ji potem samo enkrat oblečem. Sem si morala narediti zalogo, saj nama z bratom očka ponavadi da denar za obleke 2-krat na leto, v času razprodaj, vmes pa si obleke kupujem sama, čeprav raje zapravljam za kozmetiko! laugh.gif
ananas
Podobno je pri nas doma- za razprodaje dobil denar potem pa grem kr z mami nakupovat, ker ma ona žilco za to in najde same take stvari k so mi všeč...
Med letom si kupim kakšno najčko...

Drugače pa sm nazadnje v Emporiumu kupila supr kopalke, naslednji teden pa grem še za kej pogledat...
sonchika
Jaz sem pa v trgovinah ena slepa kura. Zato je fajn, ko sem v Londonu, in gre z mano teta. Ona pregleda vse. Ampak res vse. In najde fantastične reči po pametnih cenah. Pa še na materiale se spozna in vedno izbere kaj kvalitetnega. (primer - eno majčko mi je prinesla 7 let nazaj - nosila sem jo skoraj vsak dan, zdaj sicer malenkost manj, pa je še vedno cela).
Asha
Hm, nazadnje sem pomojem kupila eno torbico za na plažo. To je blo kakšen mesec nazaj.
pika
Jaz sem si par dni nazaj kupila ful lepe kopalke-takoj ko sem jih zagledala,sm jih mogla met ,ko pa sm prisla domov sm pa ugotovila,da grem letos sam za par dni na morje in da jih v resnici sploh ne potrebujem.
Ampak so pa sexy wink.gif
DiLeMa
Živo rumene bikinke. wink.gif
lejck
zdele k sm to brala me je pa tooook prjel da bi sla u btc,u emporium u shopping..jao pa tok mam cun da me mami non stop zafrkava da bi lahka ze sama eno razprodajo nardila...pa nc ne rabm...ampak......ampak grem vseen pogledat:D
letos si nism na razprodajah nc kupla razn ene rumene kiklce v benettonu.aja pa ene bele cevlcke smile.gif
wilma
Hm, včeraj sem si kupila pastelno zeleno krilo in olivno zeleno majčko z malce spuščenimi naramnicami. Izredno zadovoljna! biggrin.gif Pa še tako poceni je bilo, da sem mislila, da me hecajo. laugh.gif
Ka
trenirka rdeča, 9Ksit, se mi je zdelo kar kul nakup. kroj je že retro, edino za material sem malo v skrbeh, da se mi nebi že po kakem mescu zmuckal...bomo vidli.
Fluffy The Stud Eater
ena jeans minika (d&g) in ena majčka (espirit)

Vesela.
Ana
Jaz pa sem si kupla prvi dan razprodaj eno mini krilo iz đinsa (z rozimi našitki) pa navadno sivo majčko z dolgimi rokavi iz Zare. Pa eno majčko brez rokavov vojaški motiv pa z pinki čipko obrobleno v New Yorkerju. Pa sem ful zadovoljna. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
JAGODA
jst sm si pa ene take oranžne kapri hlače k so ful lahke in se jih ful fajn nosi sem jih kupla pa v orseyu. me pa zanima a kera ve kje bi lahko dobila kapri jeans hlače?
Ana
JAgoda:

Jeans kapri hlače lahko dobiš skoraj vsepovsod. Kr fletne majo v Zari, Motiviju pa tut v h&m se najdejo kake. biggrin.gif Odvisno kake hočeš..
Fluffy The Stud Eater
Ene ful dobre kapri hlače sem videla včeraj v Espiritu, rdeče... res ful lepe, rahlo športna varianta.
JAGODA
QUOTE(¤PunChkA¤)
JAgoda:

Jeans kapri hlače lahko dobiš skoraj vsepovsod. Kr fletne majo v Zari, Motiviju pa tut v h&m se najdejo kake. biggrin.gif Odvisno kake hočeš..

em bi take da so čist navadne pol majo pa pač uspodi tk zavihan(ampak da je pršit tko) pa ne vem lahk majo tut kej gor pršit wink.gif si vidla kake podobne?
Ana
QUOTE(JAGODA)
QUOTE(¤PunChkA¤)
JAgoda:

em bi take da so čist navadne pol majo pa pač uspodi tk zavihan(ampak da je pršit tko) pa ne vem lahk majo tut kej gor pršit wink.gif si vidla kake podobne?

Ja sem. V Zari na prvi dan razprodaj. Pa v New Yorkerju tudi. biggrin.gif
miSGaLaXy
hmm.. newem zdei toČn kwa so ble zadne Oblekce k sm kupila..sm kUpla kr neki oblacil zdei na teh razprodajaH....
Recimo pa d nastejem 2 najljubsi stwari kar sm kupla..ena bela oblekca ir Orsey-a in ena srajčka iz Clarca..
smile.gif biggrin.gif smile.gif
taiyou
majčka za okoli vratu-rdeča posuta z velikimi češnjami-ful lepa
JAGODA
QUOTE(taiyou)
majčka za okoli vratu-rdeča posuta z velikimi češnjami-ful lepa

ful dobr se sliš. kje si pa jo kupla? biggrin.gif
taiyou
kupla sm jo v eni štarcun nek u celji-pa je bla sam jurja-tm v centru ena trgovina,sm šla čist tko na blef notr
wilma
Danes sem si kupila super roza poletno majčko v Morganu. Super je. biggrin.gif
-supergirl-
živo rumene bikinke in belo torbico! :flower:
Špela
ubitačan svetlo roza pleten bombažni top iz pletenin ros s štrikcem za okoli vratu zavezat. po polovični ceni. biggrin.gif
Kami
par majčk s "širokimi" tameni v Urkotu!

Full dobro izgledajo, še boljše se pa nosijo!
Špela
QUOTE(Kami)
par majčk s \"širokimi\" tameni v Urkotu!

Full dobro izgledajo, še boljše se pa nosijo!

kami, a to misliš brez rokavov pa ne s špageti naramnicami? da je v bistvu široka naramnica?
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.