Take teme še nimamo in mislim, da jo nujno rabimo.
Sem lahko pišemo razne akcije, ugodne ponudbe, popuste etc.

Velja do nedelje. Danes si kupite majico za 10€ in plačate samo 5€.

Jutri ponovite vajo.
QUOTE(Ana @ 13. 5. 2008 - 9:02)

Velja do nedelje. Danes si kupite majico za 10€ in plačate samo 5€.

Jutri ponovite vajo.
Sam ponavad je to tko, da morš kupt recmo nad 30 eur če hočš, da se ti kupon sploh vnovči- pomoje majca za 10 eur ne bo šla skoz
Nad 5€

!
Podgana
13. 5. 2008 - 10:10
Ni omejitve pri znesku
Jinadaze
13. 5. 2008 - 10:36
QUOTE(Ana @ 13. 5. 2008 - 8:02)

Jutri ponovite vajo.
Lahko greš tudi samo na drugo blagajno.
Ti si še bolj pokvarjane kot jaz. Hehe.
Jinadaze
13. 5. 2008 - 12:38
black_sweety
13. 5. 2008 - 20:04
Europark ima blokec popustov s katerim lahko izkoristite akcije!
izabela
14. 5. 2008 - 10:43
Fajna tale tema..
Zadnji si je sodelavka kupla v Sportini Camper skornje, so meli znizanje, in je dala namesto 300 90€. Potem mi je pa se sestricna rekla, da je na istem znizanju si kupla trojne Camper cevlje za 100€, vsi noro znizani. Men se je skor zrolalo, obozujem Camper cevlje, sam so mi absolutno predragi.
Tako da bom zdaj veselo brala tole rubriko, ce se kaj takega prikaze..
A ni tale bon za H&M malo velik?
piiiqiii
14. 5. 2008 - 11:26
am pa tole velja za vse cunice??
ana ti boš to vedla.
lp
Fluffy The Stud Eater
14. 5. 2008 - 11:28
QUOTE(crna @ 14. 5. 2008 - 11:55)

A ni tale bon za H&M malo velik?
pomanjšaj ga, pa potem sprintaj. ;-)
jaz ga morda grem jutri vnovčit.
ampak po moje bo taka gužva, da me bo minlo do vsega že pred vhodom.
Ja, za vse artikle razen že za izbrane akcije ne velja.
Izabela a mislš, da je še akcija za Camperke? Ker men so čist hudi čevli!
Tu lejt, sem že enena giganta natisnila. Sem mislila da mogoče ne bi upoštevali če bi bil miniaturen

.
izabela
14. 5. 2008 - 12:12
rea, ne, ni vec. Sem sla takoj gledat, ampak itak so vse takoj razgrabli

Upam, da bo se kdaj. Smrk.
kristy
15. 5. 2008 - 15:18
punce pazite kakšno velikost printate!! ne sme biti premajhen ker ga ne prejmejo. Original velikost naj bi bila približna tretjina A4 lista. Če manjše delaš sem slišala da znajo komplicirat. Ker so bili vrjetno v preveliki izgubi.
uršolinkica
15. 5. 2008 - 15:21
a je ta kupon tak kot ga je ana nalimala, ker se mi zdj ne da reševat ankete?
je vseeno če kar unega sprintam?
kristy
15. 5. 2008 - 15:29
QUOTE(uršolinkica @ 15. 5. 2008 - 16:21)

a je ta kupon tak kot ga je ana nalimala, ker se mi zdj ne da reševat ankete?
je vseeno če kar unega sprintam?
anketo so tako ali tako odstranili. Če misliš ceneje skoz pridt boš morala tega ;)
uršolinkica
15. 5. 2008 - 15:30
Aha oki.

bom pa kr tega

hvala za odgovore!
lejck
15. 5. 2008 - 15:37
a ta bon za Hm more bit nujno barvno printan?
Podgana
15. 5. 2008 - 15:43
Ne.
kristy
15. 5. 2008 - 15:51
Boni morajo biti original, ampak nevem kako bodo vedeli če je res. Je pa lahko črno-bel.
Podgana
15. 5. 2008 - 15:56
Baje komplicirajo z velikostjo. Mora biti velik 21x10 (približno na tretjini A4 lista).
brinchy
15. 5. 2008 - 17:04
žiujo.mene pa zanima če more bit bon obrezan, k ga pač sprintaš na A4 list?pa a km zapišejo kdo je kupu?k drgač si loh u usakm štuku neki kupš?
Jt sm si jih danes v službi na barvnem printerju naštepala enih 10, še za sesto kakšnega
Kolikor pa sem brala po drugih forumih, folk to množično izkorišča tko, da vsako stvar posebej plačuje in vsakič pokuri en bon.
je pa menda res, da so začeli komplicirat pri velikosti.
Moji so tko čecel list po dolžini, upam, da bojo OK.
Jaz sem danes unovčla 4.

Punce sprintajte si tistega, ki sem ga jaz nalepla (kliknite na njega, da se poveča) potem pa ga enostavno nesite fotokopirat. Vzamejo tudi fotokopije. Ampak vrjetno niso pričakovali takega navala, ker ma vsak v roki bon. Ampak res VSAK. Jaz sem si danes kupla polno stvari.
Jaz sem jih danes 6, pa še brat je 2
izabela
15. 5. 2008 - 18:44
Js sm zadnjic kupla neki, pa sm mela barven bon, velikost nekje 5x10, pa ni nihce nic kompliciral. Je pa mel folk razlicno velke, barvne, crnobele, na celem listu, na pol, na tretjini, obrezane, neobrezane... pa so vse vzeli. Tk da razen ce so zdaj zaceli komplicirat, pol ne vem...
Fluffy The Stud Eater
15. 5. 2008 - 19:13
QUOTE(_M_ @ 15. 5. 2008 - 18:27)

Kolikor pa sem brala po drugih forumih, folk to množično izkorišča tko, da vsako stvar posebej plačuje in vsakič pokuri en bon.
hja, zakaj pa ne! če se ne znajo/nočejo zaščitit pred tem, potem očitno jih to ne moti. in to pač ni nobeno izkoriščanje za moje pojme - za vsak nakup/račun je en bon. vsak pa si normalno prizadeva, da bo čimveč prihranil. itak so stvari preplačane v HMu, kljub dokaj nizkim cenam.
Jaz sem danes šla v H&M BREZ kupona in me itak nič ni pritegnilo, tko da ga sploh printala ne bom. Totalno kr neki imajo (edino perilo mi je ok).
Jinadaze
15. 5. 2008 - 20:03
Zdaj je itak vse uporabno razgrabljeno.
izabela
15. 5. 2008 - 20:38
Js sm si kupla pizamo, ko sm jo ze prej gledla, na kratke hlace in majco brez rokavov, sam mi je malo zal, ker so tk nenormalno vlke stevilke. majca je se ok, hlace pa glih tolk da mi stojijo gor, nic mi jih ne stisne.. ogromne so!!
QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 15. 5. 2008 - 20:13)

hja, zakaj pa ne! če se ne znajo/nočejo zaščitit pred tem, potem očitno jih to ne moti. in to pač ni nobeno izkoriščanje za moje pojme - za vsak nakup/račun je en bon. vsak pa si normalno prizadeva, da bo čimveč prihranil. itak so stvari preplačane v HMu, kljub dokaj nizkim cenam.
sej nism mislila nič slabega, valda boš izkoristil sebi v prid
Jz sm si dans kupla par stvari - še eno za man v vrsti sem prašala, če ga ma, ko sem vidla, da ga ne drži v roki, pa sem ji ga dala.
No, folk je mel vse velikosti bonov od velkih, malih, obrezanih, neobrezanih, črnih, barvnih ( joj, kot lulčki

)
-Nisem pa vedla, da lahko bon koristiš na cunji, ki ima že nalepko, da je znižana, zato se nism pipala stvari z rdečo etiketo ker si nisem misla, da na že akcijsko ceno lahko vseeno koristiš???
-Ana al pa kdo drug- a 4 bone si na eni blagajni koristla?
Si pač vsako stvar posebej kupla pri isti prodajalki? Ker jaz sem šla na 2 blagajni
^^ Ob nakupu lahko daš samo en kupon (bon se mi sliši k da greš jest). Se pravi moraš na drugo blagajno.
Ja, vem, sj tko sm nrdila dans. Sam me je zanimal, če vsak hodi pol k drugi blagajni pa v drugi štuk... a veš!
Ker mogoče pa se kdo znajde, k hoče kupit 3 stvari pa pros prodajalko, da mu računa vsako stvar posebi in 3x predloži bon, ne vem... mogoče
Pa mu sam šamar opali

. Kje se bo prodajalkam to dalo. Ponavadi niti kombinirano ne moreš plačat (recimo del zneska z gotovino, del s kartico), tudi če gre za več kosov oblačil.
Jinadaze
15. 5. 2008 - 22:56
QUOTE(rea @ 15. 5. 2008 - 21:04)

-Nisem pa vedla, da lahko bon koristiš na cunji, ki ima že nalepko, da je znižana, zato se nism pipala stvari z rdečo etiketo ker si nisem misla, da na že akcijsko ceno lahko vseeno koristiš???
Jaz sem enkrat lahko, drugič pa ne.

Kakor se jim sprdne, očitno.
Ma ja, sj itak ni panike, greš pač vsakič k drugi blagajni, itak je pa več al manj hm kr neki. Men se zdi, da en pulover gledam že točno 2 mesca not. Ampak jz sm si recmo sam pač pulover zapomnla, bohved kok takih kosov majo k jim stojijo not več mescou, kda ne bi robe menal al kva?
Jah, ene stvari pač ne grejo v prodajo pa stojijo.
uršolinkica
16. 5. 2008 - 7:11
Js sm bla učeri v H&M v Kranju in je bla taaaaaaaakaaaaaaa gužva da je blo kr groza, pa vsi so mel kupone. ena pred mano je mela še 4 kolegice sabo pa 4 kupone

js sm se spomnla da bi še mami sabo uzela pa fotra pa še brata k so pred trgovino stal pa mi ni putegnil, da bi si doma sprintala še kakšen bon.
Morska
16. 5. 2008 - 7:35
09.05.2008
Bombažno perilo Bianca – 30 % ugodneje!
Razmišljaš o novem nedrčku? Pa si se odločila, da bi tokrat izbirala med tistimi, ki so prijazni do kože in narave? Lisca ponuja modno perilo Bianca iz naravnih bombažnih vlaken, ki tvojo kožo boža in diha s tabo. Izbiraš lahko med modnimi barvami letošnje pomladi – poleg večnih
črne in bele - je nežno perilo obarvano tudi v
roza in rumeno.
Bombažno perilo
Lisca Natural serije Bianca lahko na prodajnih mestih Lisca izbiraš kar
30 % ugodneje. Vse modele Bianca si oglej
tukaj.
In da boš v pomladi še bolj uživala, te vabimo k sodelovanju v nagradni igri »Bianca«, v kateri lahko osvojiš obisk koncerta Avril Lavigne ali iPod Shuffle!
Do vključno 21. junija 2008 lahko na prodajnih mestih Lisca izpolniš nagradni letak, na katerem odgovoriš na nagradno vprašanje:
V katerih barvah lahko izbiraš perilo Bianca?
Izžrebali bomo privlačne nagrade:
- 5 x obisk koncerta Avril Lavigne v avstrijskem Leobnu 9.7.2008
- 5 x iPod Shuffle
- 10 x darilni bon Lisca v vrednosti 25 €
- 5 x kino vstopnica za 2 osebi za Kolosej
Pravilni odgovor poišči na prodajnih mestih Lisca, kjer izpolniš in oddaš tudi letak.Žrebanje bo 26. junija, nagrajenke pa bodo obveščene po elektronski oz. navadni pošti.
Lisca - nagradna igra
Kalypso
16. 5. 2008 - 10:54
Punce, jaz sem ravno iz Evroparka in v tem H&M je norišnica. Na srečo pa sem še dobila kar sem si želela kupit. Je pa tako, da jaz sem imela malo pomanjšan bon in niso komplicirali, pa tudi črno bele so sprejemali. Pa dalo se je, da sem oboje naenkrat lahko vnovčila, le da mi je dva računa naredila. So se pa ženske v vrsti pogovarjale, da je ena 40 bonov prinesla s sabo.

No,saj stric pred mano je imel tudi 10 bonov.

Drugače pa je baje v H&M v mestu (info od ene kolegice, ki dela tam) - tam morajo biti boni originalne velikosti (tak kot je ta ki ga je ana prilepila), lahko pa so črno beli. Je pa norišnica, pa vse dobre stvari, ki sem jih še prejšnji teden ko sem bila tam čisto razgrabljene.
Adriane
16. 5. 2008 - 11:02
Včeraj, ko sem vidla, da se vrste za blagajno vlečejo do garderob, niti not nisem hodla. Itak nič ne bi našla. Mogoče kak modrc edino.
Ja, točno, to sem šla iskat. Samostoječ bež modrc. Mam že črnega in belega, ki sta super!! Sem si kaj hitro premislila. Nisem jaz za take špase.
jst včeri vsa optimistična, kolk bom nabavla, dans pa v KR čist druga slika - ful vrste, pa komi bi kaj najdla, no...
Na konc sm hotla vzet dve srajčki, pa bi morala za to 2x v vrsto (predvidevam), tko da sm po sam eno vzela in doplačala zanjo 4 €.
je pa prodajalka enmu tipu konkretno zatežila s tistim " ena oseba en bon", ker je očitno bil v vrsti že neštetokrat in ga je bla sita, on se je pa še neki norca delal iz nje

Ima v vseh poslovalnicah po sloveniji v juniju znižanje 40% na vse tekstilne izdelke. Jaz si grem po polo majčke.
Podajna mesta
Jinadaze
4. 6. 2008 - 20:57
Ne bom šla kupit nič. Sam mi je
da imajo tako veliko znižanje, je redko da naletiš na kaj takega.
Pa sicer imam nekaj športnih zadev, itak da nucam, čeprav se počutim kot tretjerazredni klošar v tem.
Danza ima HUDE stvari, pa Stella, ampak ne dam toliko. Mogoče za D na razprodajah za kak kos.Za GC se slišala, a kaj ko ne vem, koliko zadeve sploh sicer stanejo tam not in ne bi rada izpadla kot nek Smiljan Mori.
Plain Jane
4. 6. 2008 - 21:03
QUOTE(Jinadaze @ 4. 6. 2008 - 21:57)

[size=1]
Če katero zanima - Gloss Couture na Miklošičevi ima -40%, baje na vse.
Kaaaj?

Bom šla vsaj pogledat.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.