Marjetka
2. 7. 2005 - 11:54
A boste sle,imate velik ogledanega?Jaz velik kupujem cez celo leto tako da nimam kaj dost ogledanega.Aja pa se guzve ne maram.
verjetno bom šla kaj pošpegat, vsekakor na način, da bom probala vse možne načine uporabit, da se mi kje kakšen kos ljubega oblačica spravi in grem potem samo kupit brez gužvanja in slabe volje. itak pa si zdaj večino tut jaz kupim čez leto, tko da niti nimam neke velike potrebe po letanju po razprodajah, razen mogoče palmers za kakšno fletno pižamco ali spalno srajčko.
osebno mislim da se to ne izplača.
Prevelika gužva, preveč čudnih cunj,... Najbolj donosno je če kupuješ sproti,tele razprodaje se ne obrestujejo.
Vse primerne številke so pokupljene, ostali so le artikli iz prejšnjih sezon.
kakor za koga.....
Marjetka
2. 7. 2005 - 12:59
Urska jaz sem istega mnenja!
js morm rečt, da dokler sm še bolj letala po razprodajah, se mi je še vedno splačalo: dobila sem številko in vse. drugač gremo pa vsako leto še v italijo pogledat in se tam tut dost še dobi, čeprav počakamo tolko časa, da se prvi val gneče poleže.
QUOTE(Marjetka)
Urska jaz sem istega mnenja!

:thumright:
Katrin
2. 7. 2005 - 13:17
Ravno danes sem si en par čevljev ogledala... mal so mi dragi. Kdaj pa so te razprodaje?
Se mi zdi, da bodo letos okrog 15. julija,ma nisem sigurna.
QUOTE(Katrin)
Kdaj pa so te razprodaje?
od 15. julija
Mene pa razprodaje odbijajo ravno zaradi neznosne gneče. Se pa da tudi prave številke dobiti, to se mi ne zdi preveč problematično.
Lumpyka
2. 7. 2005 - 14:20
Jst bom pa vrjetn šla mal pogledat! Včasih pa najdm kj lepga pa pocen na razprodajah! Sj v bistvu če gledam na kakovost pa to... itak take pocen majčke nosm sam eno sezono, tko da nimam kj zgubit (razn živčkov zarad gužve!).
Ne maram razprodaj, še nikoli se nisem drenjala v gneči, da bi našla kaj ceneje. Če kaj rabim, kupim sproti in je problem rešen.
sonchika
4. 7. 2005 - 6:32
Jaz pa enkrat za spremembo ne grem na razprodaje, ker sem morala firmi vrniti denar od štipendije in sem popolnoma broke. Od ene 800 tisočakov je ostalo več ali manj nič. Pa še vsega nisem vrnila...
tud jst ne maram razrodaj sicer si ze cel leto dost kupm tko da ne rabm nic dolocenega..mogoce ce bom kj sproti nasla da bi pa mrzlicno iskala pa ne
Blondi
4. 7. 2005 - 11:13
A ve katera mogoče kdaj se začnejo razprodaje v avstriji?Se mi zdi, da prej kot pri nas, nisem pa sigurna.
sonchika
4. 7. 2005 - 11:34
Mislim, da so se že začele. Ponavadi je začetek 2 tedna prej kot pri nas.
Blondi
6. 7. 2005 - 13:08
Hvala!Grem prečekirat 8)
Danes sem bila v BTC-ju, a se razprodaje še niso začele, al so to akcije pred razprodajo, recimo Emporium je imel do danes 30% popust na vse izdelke.
lp n
sonchika
10. 7. 2005 - 7:23
Mene moti to, da v raznih poceni trgovinah (Ny, H&M) nimajo pametnih razprodaj. Mi je pa všeč to, da lahko na popolnoma običajen dan v letu dobiš znižane stvari za 70%. (tako si je fant nakupil pol garderobe - za kratko majčko je npr. dal 500 SIT, prej je pa stala 2000 SiT).
sonchika
10. 7. 2005 - 15:40
V H&M.
Fergie
11. 7. 2005 - 12:15
Jaz pa ne grem nikoli na razprodaje, ker me nikoli ni v Ljubljani. Ravno 15.julija ponovno odhajam...
QUOTE(mishka)
Jaz pa ne grem nikoli na razprodaje, ker me nikoli ni v Ljubljani. Ravno 15.julija ponovno odhajam...
enako...skoraj vedno jih zamudim
vrana
11. 7. 2005 - 17:18
QUOTE(mishka)
ja jaz jih tudi skoraj vedno zamudim. amapk mi ni nič žal, ker sovražim to drenjanje po trgovinah in čakanje v dolgih vrstah na kabino, da lahko probam željeni kos obleke. a-a. dam rajš 1000sit več in kupim takrat ko je malo bolj mirno...
IN SMO JO DOČAKALI!
ŠE ENA RAZPRODAJA!!!
IN KAJ LEPEGA STE SI/SI BOSTE KUPILI??????????
nič. če grem danes v trgovino bom izgubila živce.
vse tiste ženske ki vlečejo tiste cunje ena čez drugo....
grrrr... rajš ne. sm že kupila kar sem misla.
Jaz imam itak problem, ker nimam "standardnih evropskih mer", tako da kupim
takoj, če že najdem, da mi je prav!
Na razprodajah pa do sedaj nisem nikoli nič pametnega našla (mogoče zato, ker prvi teden razprodaj sploh ne zavijem v trgovine s tekstilom!

)
DiLeMa
15. 7. 2005 - 10:31
Jst ne maram razprodaj, me odbijata gneča in grozen nered med oblačili, ki nastane že po pol ure ... nekatere stvari celo po tleh ležijo in folk kr po njih taca, groza!
Sem pa šla pozimi ko so bile razprodaje čisto slučajno pogledat v eno trgovino in sem, brez da bi sploh kaj posebaj iskala, naletela na fantastično vojaško zeleno jakno Playlife, ki je bila iz 36.000 znižana na 18.000 tolarjev, kar je res ogromna razlika. Takoj sem se zapičila vanjo, ker mi je res noro lepa, pa še podloga se lahko da ven in jo lahko spomladi nosiš kot tako lahko jakno, pozimi pa je s podlogo dovolj topla, da konkurira bundi. Tko da sem res vesela, da sem naletela nanjo.
Letos ne nameravam it v shopping ... v bistvu komaj čakam, da bo konec razprodaj in se bo dalo v trgovinah spet normalno dihat in premikat.
sonchika
15. 7. 2005 - 15:27
Grozna gužva. Jaz sem bila v CP in sem kar hitro ušla ven. V H&Mu in NY tako niso imeli kaj prida znižano. In nisem kupila prav nič.
Robidnica
15. 7. 2005 - 16:30
v pondelk grem kupit ene superge za 2500 tolarčkov (če jih bodo še imel), drugače pa nimam želje po tem "kolektivnem športu" kot se je izrazla ena ženska v dvigalu
*simoncy*
15. 7. 2005 - 17:13
Sonchika, zakaj si pa morala vrnit denar? K to je kr precejšnja vsota
Jst tut ne maram letanja po razprodajah: že par let nazaj enkrat sm bla na razprodaji, pa se mi je zamerlo, k je res ful gužva, pa k si v garderobi veš da vsi čakajo da prideš ven, pa se v bistvu ne morš v miru nagledat, potli je še tista vrsta pred blagajno-no vse to, če prideš na začetku razprodaj: proti koncu se pa ne splača, k vse "taboljše" že poberejo..
Špela, se strinjam da se v Italiji marsikaj luštnega najde: sicr kakovost ni glih fenomenalna, ampk pa več nakupiš za manj denarja, pa maš tut večkrat kaj novega
sonchika
16. 7. 2005 - 6:28
Ker nočem delati pri tisti firmi in sem morala vrniti denar. In sušno obdobje se je začelo.
[quote=*simoncy*]Špela, se strinjam da se v Italiji marsikaj luštnega najde: sicr kakovost ni glih fenomenalna
ne vem točno, kaj s tem misliš, simoncy ... sej je isti drek al grem v benetton/sisley tu ali v italiji, kvaliteta je (menda? hehe) ista, samo, da je v italiji več izbire, vsaj po dosedanjih izkušnjah.
DiLeMa
16. 7. 2005 - 8:56
Jst sem šla slučajno mimo ene trgovinice v Tušu, spet popolnoma brez namena da kaj kupim, pa sem se zagledala v ene Diesel čeveljce ... znižani iz 23.000 na 14.000 ... sem ponosna lastnica!
sonchika
16. 7. 2005 - 10:37
Jaz sem pa navdušena nad S.Oliver stvarmi. Izredno kvalitetne - že ko primeš majčko, ugotoviš, da je to nekaj drugačnega. samo kaj ko so še vedno tako drage.
Pa lepe so - niso načičkane.
juana micaela
16. 7. 2005 - 10:58
:tshirt: jz grem pa najraj v city park. v vsako trgovino po mal v new yorker, h&m, orsay, ubistvu pregledam skor vse najdm pa bl mal! :!:
bambi
16. 7. 2005 - 13:11
Hm...sem bla, ja

Učeerr, takoj ko se začne sem jz tam...Za razliko od vas, pa jz obožujem razprodaje...Obožujem ljudi, gnečo, nemir, hrup...
No, seveda pa ne v kakšnem New Yorkerju, ker je bedn. Ok, sej kaj najdeš pa to, sam je bolj za une madafaka gangstr

Pa material mi ni kul.
Drugač pa Sportina...Tam kupujem pozimi, poleti, v dežju, v razprodajah, vseh trgovinah kjer jih imajo:lol: Ni, da ni! Bla sem tudi v City parku...Tam pa res gneča, za WC so ble tri čistilke vrsta taka, da si mogu še zunaj čakat(dobr tega niti ne maram) Potem sm šla se v Leklerk...In vsi vozički zasedeni, samo še ene trije so bili
No, da ne bom že spet neke čudne stvari pisala, naj povem kaj sem si kupila... Spergice Levis, une z črtami ko so, take roza pa bele-v city parku. Pa ene par majčk pa hlač iz sportine.
callista
16. 7. 2005 - 13:20
Jst sicer ne maram razprodaj in gužve, ampak moram priznat da je bla včeraj moja prva razprodaja, katere sem se udeležila.

Fant je šel v šoping za čelado in še par drugih stvari v zvezi s kolesarjenjem, jst sm si pa kupla par majčk, japanke in kopalke.

Pa še to srečo sva mela, da ni blo pretirane gužve. Ne pred kabinami ne pred blagajnami. Bla sva pa v City parku. Sva pa šla tudi mimo New Yorkerja - tja me pa ne spraviš, kera gužva! Groza! Fant je rekel, da se mu zdi čist tko, kot da bi bil to zadnji dan za shopping in bi blo jutr konc sveta. V bistvu se je en folk res tko obnašu.

Svašta!
taiyou
16. 7. 2005 - 15:38
tud js nisem ljubitelj razprodaj,...pa itaq si ponavad ne kupujem dragih cunj tko da kupujem ob normalnih deževnih dnevih,ko res ni folka loh vsaj probam in se svobodno premikam in ogledujem,...:=)
Fluffy The Stud Eater
16. 7. 2005 - 16:33
Jaz sem bla do zdaj samo v Benettonu.
A katera ve, so kaj znižane pižamce & spalne oblekce in te reči v trgovini Mark&Spencer v CityParku?
QUOTE(sonchika)
Jaz sem pa navdušena nad S.Oliver stvarmi. Izredno kvalitetne - že ko primeš majčko, ugotoviš, da je to nekaj drugačnega. samo kaj ko so še vedno tako drage.
Jaz s kvaliteto sem, ampak z barvami pa ne. Se hitro sperejo in zbledijo. Dve rdeči majčki pa sta se mi razbarvali, pa sem jih prala po predpisih
*simoncy*
16. 7. 2005 - 17:27
[quote=Špela][quote=*simoncy*]Špela, se strinjam da se v Italiji marsikaj luštnega najde: sicr
kakovost ni glih fenomenalna
ne vem točno, kaj s tem misliš, simoncy ... sej je isti drek al grem v benetton/sisley tu ali v italiji, kvaliteta je (menda? hehe) ista, samo, da je v italiji več izbire, vsaj po dosedanjih izkušnjah.
Sm misla da misliš tiste njihove tržnice: v Italiji in tut na Hrvaškem k so..
Drgač pa glede izbire: v italiji majo čist vse: za vsazga se zihr kej najde, medtem k se v sloveniji najde polovica vseh tistih izdelkov ki so tam..
sonchika
16. 7. 2005 - 17:33
QUOTE(Nadi)
QUOTE(sonchika)
Jaz s kvaliteto sem, ampak z barvami pa ne. Se hitro sperejo in zbledijo. Dve rdeči majčki pa sta se mi razbarvali, pa sem jih prala po predpisih

Še dobro, da si mi povedala... Jaz pa imam eno čisto navadno majico od S.Oliver še iz srednje šole (ene 7 let), ki je bila prana neštetokrat (ker takrat nisem imela majic v izobilju in sem jo nosila skoraj vsak dan v letu), pa se še vedno drži.
Pa z enimi kratkimi hlačami sem super zadovoljna (meni redkokatere pašejo zaradi prevelike tazadnje in celulita).
Sonchika ne vem....tudi jaz ima full rada S.Oliver, ampak z barvami pa res nimam sreče. Majčki sem nazaj odnesla v BTC-e, je prodajalka brez problemov vzela majčki nazaj in rekla naj si v tej vrednosti izberem kaj drugega

Sem si vzela potem ene hlače.
JAGODA
26. 7. 2005 - 11:04
jp jp, bomšla mal po razprudajah ker res zdej nisem šla u šoping že ene 4,5 mescev

misl 4,5 mescev sploh u trguvinah nism bla in nimam nč kej fajnga za ubleč tko da bi šla tut če ne bi blo razprudaj ampak tak in tak mam razprudaje rada
moja bera je tokrat bolj skromna. tako imam novo adidas(tako, old skul 8) ) trenerko, ena sončna očala iz mangota in ščitek za sonce
v nevarnosti da kupim pa je bilo še precej precej stvari....ki jih nikakor ne potrebujem....
Kalypso
9. 12. 2005 - 23:01
Da ne odpiram nove teme: Katera ve kdaj se začnejo zimske razprodaje?
sonchika
10. 12. 2005 - 9:07
MIslim, da je zdaj po novem takoj po novem letu.
Princeska
10. 12. 2005 - 10:03
QUOTE(sonchika)
MIslim, da je zdaj po novem takoj po novem letu.
uuu, to bomo spet zapravljale! 8)
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.