Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: BULERJI
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
DEADmemory
kupujem si bulerje...in me zanima kake so vaše iskušnje z bulerji in kateri so najbolši (getta grip, undercover...)
nihrida
Getta Grip so kul...ampak jst sem imela hude probleme, da sem jih dobila. Najprej sm jih čakala 1 mesec, ker ni blo pošiljke iz Anglije, pol sm jih pa nazadnje kr iz Postojne naročila... Drugač so mi zdržal 3 leta in se je podn mal odlimu - nesla k čevljarju in je zrihtal.

Mam tud Undercover, za katere se mi zdi, da bi znal dlje zdržat, ker so zašiti.

Mislim pa, da so neki Bondage, ki veljajo za zelo slabe. V MOM so jih umaknil iz prodaje, ker so se uporabnikom hitro "kvarili". wink.gif
Frida
Jaz imam že ene 10 let Martinske in so neuničljive.
Kinky
Sedaj imam že tretji par Martensk - prejšnja 2 sem uničila smile.gif (je pa res da sta ta 2 para dala skozi hude žurke v vseh vremenskih razmerah). Sicer jih ne nosim več, samo za kakšen koncert še pridejo prav! wink.gif
DEADmemory
najbrš bom kupla kr gripe...pr martienskah mi rumeni šivi niso ušeč down.gif sam to je takltak tamau problem
izabela
Martenske lahko kamot dobis brez rumenih sivov. Js sm zdaj v Angliji vidla na tone razlicnih modelov, fuul dobrih, edino skoda ker unih, ki so spredaj presivani nimajo vec. sad.gif
DEADmemory
moja prjatlca je mela ima gripe...ko do bili novi so jo ožulli do kosti!!!! kake iskušnje mate pa kej s tem? mellow.gif
Baby
js mam tud gripe in so me žulli na zacetku. zdej pa bi jih prodala in kupla kej lepšega smile.gif
DEADmemory
zarad teh žuljeu sm si hotla kupit rablene bulse... huh.gif sam (kulk maš pa številko noge rolleyes.gif )
sade
saj to, da dobiš žulje ni odvisno, če so rabljeni ali ne. za tvojo nogo bodo novi in te ravno tako lahko ožulijo.
Baby
QUOTE(DEADmemory @ 27. 8. 2007 - 15:30) *

zarad teh žuljeu sm si hotla kupit rablene bulse... huh.gif sam (kulk maš pa številko noge rolleyes.gif )

to je blo vprasanje meni? 38

ma mene so zažulili samo če sem res veliko hodila
luci
Uf, midve z mojo sestro sva pa mele kar naekaj bulerjev; 2 Getta gripke(črne in vojaško zelene), potem pa 3 pare Martinsk (2 rjave in ene sivo-črne) ter še ene Martins sandale(črne).

In men osebno so ble boljše getta grip, sestri pa martinske. Pa za kak koncert ali kej mam tud js še vedno martinske doma:)

Zdej, če bi si kupovala, bi si pa definitivno kupila ponovno Getta grip, ampak une ta visoke do kolen:)
nihrida
Mene so moji Getta Grip tud hudičevo obžulili, ko so bili še novi. Sedaj pa se v njih hodi kot v copatih. smile.gif Res so udobni no. Undercover pa še nisem dost nosila, ker so mi bili previsoki (do kolen) in so me bockali v pogačico. Zdj sem jih dala odrezat...tko nekje do sredine meč. Je veliko bolje.
DEADmemory
sm najsrečnejša...dobla sm gripe..črne...nič me niso ožull! thumbup.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.